Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Olumden dondum... (motosiklet Hayatimi Bitirdiler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Olumden dondum... (motosiklet Hayatimi Bitirdiler)

Olumden dondum... (motosiklet Hayatimi Bitirdiler)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 18.02.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umax, geçmiş olsun çok zor bi durum Üzgünüm

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bizim bir tanıdık trafik ışıklarında yayaya kırmızı yanarken geçiyor ve polis durdurup kimliğini alıp ceza yazıyor cezayı yatırmaya vergi dairesine gidiyor memur ceza makbuzuna bakıp
bunun pilakası yok polis yazmayı unutmuş heralde demiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...Allah daha beterinden saklasın...
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi geçmiş olsun ya daha şimdi gördüm topic'iÜzgünüm en azından bu topic'i açabilmiş olman bile büyük şans,Allah seni sevdiklerine ve bizlere bağışlamış.Bu arada motosiklet kullanmayı bırakma olayına gelince de zamana bırak abi,herşey yoluna girer bende ilk kazam da senin gibi düşünüyordum ve annemde çok ağır konuşmuştu ama zaman herşeyin ilacı Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 18.02.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzüldüm dostum geçmiş olsun Üzgünüm
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.02.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmişler olsunn..

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı rottweiler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Remzi_
Üye
Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.

Motosikletten soğuduysan hiç zorlama. Sevdiklerini de üzme.
İlerde yaraların acısı kapandığında, içinden tekrar binmek geçerse, bu işin ciddi olarak eğitimini al.
Motosiklet sürmenin %90 ı zihinseldir çünkü.

Bu topikte benzer kaza atlatma olaylarını anlatan/anlatmayan tüm arkadaşlar için de.
"Donald Duck" Reşat abi, hepimizin bildiği Motosiklet Teorisi adlı kitabında, motosiklet hayatına başlarken elimizde iki çuval olduğunu söyler. Birisi, ağzına kadar dolu olan şans çuvalı, diğeri de boş olan tecrübe çuvalı.

Şans çuvalın boşaldıkça, tecrübe çuvalın dolmuyorsa, motosiklet hayatın gerçekten tehlikededir. Her an herhangi bir yerde bitmeye namzettir.
Yine aynı kitapta, yolda karşımıza çıkan tehlikelerden misal, buzdolabından nasıl kurtulacağımız anlatılır.
Yolda buzdolabının ne işi olur?
İşte, her türlü sürprize karşı hazırlıklı olmamız gerektiğini ironik-alaycı bir dille anlatmak için.

Orada yayanın işi ne, bu virajda bu mısır koçanının işi ne, şuraya şu yağ dökülmese çok süper olacaktı, o araç sinyalsiz dönmeseydi ne iyi olacaktı gibi, sonradan hiç bir işe yaramayan serzenişlerde bulunmak yerine;

-motosiklet sürerken her an her şey olabileceğini,
-en beklenilmeyen sürprizlere bile hazılıklı olmamız gerektiği gerçeğini kafamıza kazımadıkça,
-gördüğümüz kadar gitmedikçe,
-bunları motor sürüşünün ayrılmaz bir parçası olarak hayatımıza nakşetmedikçe,
hiç birimiz güvende değiliz.

Suzuki Bandit
GSF 650SA '07
Başa dön
Remzi_ Çevrimdışı Remzi_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 19.02.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun bu yıl altınyoldada öyle bir kaza olmuştu çok şeye maloluyor bu üşengeçlik Üzgünüm
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 19.02.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş İstemiyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 19.02.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş oldum.. allah korumuş...
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umax
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 19.02.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tum arkadaslarin temenni ve dileklerini ictenlikle kabul ediyorum. Su an kari tarafin davaci olmamasi icin surekli dua ediyoruz. Esim zaten karsiydi motosiklete bu olay ile ya ben ya motosikletin diyor.
umax Çevrimdışı umax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Derin_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul - Anadolu

MesajTarih: 19.02.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun.
Allah daha beterinden korusun.
Hepimizin başına gelebilecek bir kaza.

A Rh(+)
Başa dön
Derin_ Çevrimdışı Derin_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 19.02.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun, bunada şükür daha kötüsüde olabilirdi...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ander
Üye
Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım sana ama bidaha yaya geçidi olan yerden geçer yoldan diil o çarptıgın birazda iyi olmuş aslında belki daha dikkatli olurlar
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.02.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ondan geçmiş olsun kardeşim Üzgünüm RAbbim acil şifalar versin
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal