Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Disk kilidine güvenenler izleyin ve tekrar düşünün !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Disk kilidine güvenenler izleyin ve tekrar düşünün !!

Disk kilidine güvenenler izleyin ve tekrar düşünün !!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 18.02.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayrıcadisk kilidi zaten zararlı birşey. Düşünsenize emniyet spiralini takmayı unuttunuz ve o şekilde hareket ettiniz. Diske vereceği zararı düşünün. Bir arkadaşım fren hortumlarını kopardı oyüzden.

Kullanmayın arkadaşlar. Sadece havalı duruyor o kadar. Fonksiyonellik 0

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 20.02.2008 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz ne varsa takın gerisini allaha bırakın .ona bakarsanız hırsızn açamadığı kilit daha üretilmedi hala.hiç yoktan iyidir belki yanında kalem getirmemiştir o an açamaz Göz kırpıyorum en temizi kalın çelik bi zincir ve kalitelisinden asma kilit Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 20.02.2008 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gps ıs the best demıs amerıkalı abilerimiz
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
basist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.02.2008 - 04:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabit bir yapıya bağlamak lazım yoksa disk misk alıp gidiolar valaa Sinirlendim Öfkeliyim
Başa dön
basist Çevrimdışı basist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Blur
Üye
Üye

MesajTarih: 20.02.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hırsızların youtube ile pek alakası olacağını zannetmiyorum. O yüzden çok korkmayın Bravo Diğer taraftan zincirin en kaliteli (titanyum dahil) olanına bile zerre kadar güvenirseniz yanılırsınız. Praktiker, bauhaus gibi firmalarda 35 Ytl'ye seyyar oksijen kaynağı satılıyor ve 15 dakika'ya kadar aralıksız çalışabiliyor. Ben eski kilidimin anahtarını kaybettiğimde Bauhaus'tan aldığım kaynakla tam 20 saniyede 180 Euro'luk kilidimi kesmiştim. Buradan pay biçin, tekrar düşünün.
Başa dön
Blur Çevrimdışı Blur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.02.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm bu anlatılanlar özellikle büyük şehirlerde güvenliğin ne derece ciddi bir sıkıntı haline dönüştüğünü göstermektedir. Bunun en önenli sebebinin de ahlak yapısının şu yada bu şekilde dejenere olmasıdır. ? En güzeli kendini rahatlatacak şekilde önlem alıp gerisini Allah'a bırakmaktır. Bravo
Başa dön
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 20.02.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666 demiş ki:
Ayrıcadisk kilidi zaten zararlı birşey. Düşünsenize emniyet spiralini takmayı unuttunuz ve o şekilde hareket ettiniz. Diske vereceği zararı düşünün. Bir arkadaşım fren hortumlarını kopardı oyüzden.

Şu yazdığın yoruma o kadar şaşırdımki..Ne'si havalı durabilir bir disk kilidinin?? Disk kilidi kullandığın için kime nasıl bir hava atabilirsin ki anlayabilmiş değilim..Motorunu zincirle kilitledin onuda unuttun bas gaza o zaman ne olacak? Hatırlatıcı kablo kullanırsın unutmazsın bu kadar basit ama bişey kullanmamaktan iyidir..Benim Zx10u yürütüp köşe başında çalıştırıp götürdüler,keşke basit bir disk kilidi taksaydım..Bir kilidn fonksiyonelliğinin sıfır olmasına da nasıl karar verdin onu da anlamadım..Açılır açılmaz hırsızı oyalasın zaman kaybettirsin yeter..İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Zaten bu zihniyet yüzünden çalıntı oluyor, nasılsa açılmayacak kilit yoktur takmam daha iyi..
GPS iyidir diyen arkadaş doğru söylüyor ama adam motorunu çaldıktan sonra GPS ile iz sürsen ne olacak? Buldun motorunu çingene mahallesinde ne yapacaksın polis geliyormu sanıyorsunuz?? Başına gelmeyen sıkmasın şöyle böyle diye..O mahheleye 40 yağız delikanlı bulup baskın yapana kadar motorun 800 parça haline gelir..Hiç kullanma demiyorum ama ne varsa takın,zincir,disk kilidi,alarm GPS,garaj..Jet taşıyla kesilsin,o sesi çıkarmayı göze alan adam siz motorun üzerindeyken de gelir zorla indirir alır..O yüzden,canı yanmış biri olarak söylüyorum..Bu sitede yorum yapan canı yanmamış arkadaşlar rahat rahat yorum yapıyorlar benimki garajda birşey olmaz, kilit nasılsa açılır hiç takmam..Takmayın siz devam edin öyle
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 20.02.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, güzel paylaşim ALLAH hırsızlara fırsat vermesin inşallah
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 20.02.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hırsıza kilit olmaz istanbul çok riskli bir sehir bu açıdan valla motorda kalır aklım nyseki çok büyük bi yerde yasamıyorumm
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 20.02.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu herifler motorlarımızdan ne istiyor herif çalışıyor biriktiriyor bileğinin hakkıyla alıor adam gibi binemeyip elin or... gelip çalıyor adaletmi bu Sinirlendim
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.02.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardım etsin
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SentinuS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ataşehir

MesajTarih: 20.02.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, 50-60ytl'ye alarm satılıyor sağda solda, alarmlı disk kilidi yerine onu taktırın motosikletinize. En ufak harekette ötüyor alarm. Alarm'ın ses veren kısmını da motosikletin içine saklayacağınız için sakızla falan sesini susturamazlar. Onun dışında bir de zincir kullanın. Zincirin yanında bir de mümkün olan en sağlam disk kilidini kullandınız mı hırsızlar baya oyalanmış olur. Disk kilidi taktığınızda, mutlaka disk kilidini size hatılatacak bir işaret de koyun. Örneğin anahtar deliğinizin üzerine "disk kilidini unutma" diye post-it yapıştırın. Ama dediğim gibi 100ytl'ye alarmlı disk kilidi alacağınıza, alarm ve disk kilidi almak çok daha mantıklı. Motosikletinizde benimki gibi immobilizer yoksa mutlaka önleminizi alın, yoksa 20 saniye içinde direksiyon kilidini kırıp motosikleti çalıştırıyorlar. Allah hepimizi ve motosikletlerimizi korusun.
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 26.02.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R demiş ki:
ironman666 demiş ki:

Şu yazdığın yoruma o kadar şaşırdımki..Ne'si havalı durabilir bir disk kilidinin?? Disk kilidi kullandığın için kime nasıl bir hava atabilirsin ki anlayabilmiş değilim..Motorunu zincirle kilitledin onuda unuttun bas gaza o zaman ne olacak? Hatırlatıcı kablo kullanırsın unutmazsın bu kadar basit ama bişey kullanmamaktan iyidir..Benim Zx10u yürütüp köşe başında çalıştırıp götürdüler,keşke basit bir disk kilidi taksaydım..Bir kilidn fonksiyonelliğinin sıfır olmasına da nasıl karar verdin onu da anlamadım..Açılır açılmaz hırsızı oyalasın zaman kaybettirsin yeter..İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Zaten bu zihniyet yüzünden çalıntı oluyor, nasılsa açılmayacak kilit yoktur takmam daha iyi..
GPS iyidir diyen arkadaş doğru söylüyor ama adam motorunu çaldıktan sonra GPS ile iz sürsen ne olacak? Buldun motorunu çingene mahallesinde ne yapacaksın polis geliyormu sanıyorsunuz?? Başına gelmeyen sıkmasın şöyle böyle diye..O mahheleye 40 yağız delikanlı bulup baskın yapana kadar motorun 800 parça haline gelir..Hiç kullanma demiyorum ama ne varsa takın,zincir,disk kilidi,alarm GPS,garaj..Jet taşıyla kesilsin,o sesi çıkarmayı göze alan adam siz motorun üzerindeyken de gelir zorla indirir alır..O yüzden,canı yanmış biri olarak söylüyorum..Bu sitede yorum yapan canı yanmamış arkadaşlar rahat rahat yorum yapıyorlar benimki garajda birşey olmaz, kilit nasılsa açılır hiç takmam..Takmayın siz devam edin öyle

tekrardan geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler OK herkesin kasko yapacak durumu yok ama kasko da başka bir koruma yöntemi diye düşünüyorum ?
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal