Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4636 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 18.02.2008 - 12:29 Mesaj konusu:
Ayrıcadisk kilidi zaten zararlı birşey. Düşünsenize emniyet spiralini takmayı unuttunuz ve o şekilde hareket ettiniz. Diske vereceği zararı düşünün. Bir arkadaşım fren hortumlarını kopardı oyüzden.
Kullanmayın arkadaşlar. Sadece havalı duruyor o kadar. Fonksiyonellik 0 _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 20.02.2008 - 02:58 Mesaj konusu:
siz ne varsa takın gerisini allaha bırakın .ona bakarsanız hırsızn açamadığı kilit daha üretilmedi hala.hiç yoktan iyidir belki yanında kalem getirmemiştir o an açamaz en temizi kalın çelik bi zincir ve kalitelisinden asma kilit _________________
Hırsızların youtube ile pek alakası olacağını zannetmiyorum. O yüzden çok korkmayın Diğer taraftan zincirin en kaliteli (titanyum dahil) olanına bile zerre kadar güvenirseniz yanılırsınız. Praktiker, bauhaus gibi firmalarda 35 Ytl'ye seyyar oksijen kaynağı satılıyor ve 15 dakika'ya kadar aralıksız çalışabiliyor. Ben eski kilidimin anahtarını kaybettiğimde Bauhaus'tan aldığım kaynakla tam 20 saniyede 180 Euro'luk kilidimi kesmiştim. Buradan pay biçin, tekrar düşünün.
Tüm bu anlatılanlar özellikle büyük şehirlerde güvenliğin ne derece ciddi bir sıkıntı haline dönüştüğünü göstermektedir. Bunun en önenli sebebinin de ahlak yapısının şu yada bu şekilde dejenere olmasıdır. En güzeli kendini rahatlatacak şekilde önlem alıp gerisini Allah'a bırakmaktır.
Tarih: 20.02.2008 - 19:45 Mesaj konusu:
ironman666 demiş ki:
Ayrıcadisk kilidi zaten zararlı birşey. Düşünsenize emniyet spiralini takmayı unuttunuz ve o şekilde hareket ettiniz. Diske vereceği zararı düşünün. Bir arkadaşım fren hortumlarını kopardı oyüzden.
Kullanmayın arkadaşlar. Sadece havalı duruyor o kadar. Fonksiyonellik 0
Şu yazdığın yoruma o kadar şaşırdımki..Ne'si havalı durabilir bir disk kilidinin?? Disk kilidi kullandığın için kime nasıl bir hava atabilirsin ki anlayabilmiş değilim..Motorunu zincirle kilitledin onuda unuttun bas gaza o zaman ne olacak? Hatırlatıcı kablo kullanırsın unutmazsın bu kadar basit ama bişey kullanmamaktan iyidir..Benim Zx10u yürütüp köşe başında çalıştırıp götürdüler,keşke basit bir disk kilidi taksaydım..Bir kilidn fonksiyonelliğinin sıfır olmasına da nasıl karar verdin onu da anlamadım..Açılır açılmaz hırsızı oyalasın zaman kaybettirsin yeter..İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Zaten bu zihniyet yüzünden çalıntı oluyor, nasılsa açılmayacak kilit yoktur takmam daha iyi..
GPS iyidir diyen arkadaş doğru söylüyor ama adam motorunu çaldıktan sonra GPS ile iz sürsen ne olacak? Buldun motorunu çingene mahallesinde ne yapacaksın polis geliyormu sanıyorsunuz?? Başına gelmeyen sıkmasın şöyle böyle diye..O mahheleye 40 yağız delikanlı bulup baskın yapana kadar motorun 800 parça haline gelir..Hiç kullanma demiyorum ama ne varsa takın,zincir,disk kilidi,alarm GPS,garaj..Jet taşıyla kesilsin,o sesi çıkarmayı göze alan adam siz motorun üzerindeyken de gelir zorla indirir alır..O yüzden,canı yanmış biri olarak söylüyorum..Bu sitede yorum yapan canı yanmamış arkadaşlar rahat rahat yorum yapıyorlar benimki garajda birşey olmaz, kilit nasılsa açılır hiç takmam..Takmayın siz devam edin öyle _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 20.02.2008 - 20:51 Mesaj konusu:
hırsıza kilit olmaz istanbul çok riskli bir sehir bu açıdan valla motorda kalır aklım nyseki çok büyük bi yerde yasamıyorumm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
ya bu herifler motorlarımızdan ne istiyor herif çalışıyor biriktiriyor bileğinin hakkıyla alıor adam gibi binemeyip elin or... gelip çalıyor adaletmi bu _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 20.02.2008 - 22:54 Mesaj konusu:
Arkadaşlar, 50-60ytl'ye alarm satılıyor sağda solda, alarmlı disk kilidi yerine onu taktırın motosikletinize. En ufak harekette ötüyor alarm. Alarm'ın ses veren kısmını da motosikletin içine saklayacağınız için sakızla falan sesini susturamazlar. Onun dışında bir de zincir kullanın. Zincirin yanında bir de mümkün olan en sağlam disk kilidini kullandınız mı hırsızlar baya oyalanmış olur. Disk kilidi taktığınızda, mutlaka disk kilidini size hatılatacak bir işaret de koyun. Örneğin anahtar deliğinizin üzerine "disk kilidini unutma" diye post-it yapıştırın. Ama dediğim gibi 100ytl'ye alarmlı disk kilidi alacağınıza, alarm ve disk kilidi almak çok daha mantıklı. Motosikletinizde benimki gibi immobilizer yoksa mutlaka önleminizi alın, yoksa 20 saniye içinde direksiyon kilidini kırıp motosikleti çalıştırıyorlar. Allah hepimizi ve motosikletlerimizi korusun. _________________ GSX 1300 R
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1811 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 26.02.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
PaRiS-Zx10R demiş ki:
ironman666 demiş ki:
Kullanmayın arkadaşlar. Sadece havalı duruyor o kadar. Fonksiyonellik 0
Şu yazdığın yoruma o kadar şaşırdımki..Ne'si havalı durabilir bir disk kilidinin?? Disk kilidi kullandığın için kime nasıl bir hava atabilirsin ki anlayabilmiş değilim..Motorunu zincirle kilitledin onuda unuttun bas gaza o zaman ne olacak? Hatırlatıcı kablo kullanırsın unutmazsın bu kadar basit ama bişey kullanmamaktan iyidir..Benim Zx10u yürütüp köşe başında çalıştırıp götürdüler,keşke basit bir disk kilidi taksaydım..Bir kilidn fonksiyonelliğinin sıfır olmasına da nasıl karar verdin onu da anlamadım..Açılır açılmaz hırsızı oyalasın zaman kaybettirsin yeter..İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Zaten bu zihniyet yüzünden çalıntı oluyor, nasılsa açılmayacak kilit yoktur takmam daha iyi..
GPS iyidir diyen arkadaş doğru söylüyor ama adam motorunu çaldıktan sonra GPS ile iz sürsen ne olacak? Buldun motorunu çingene mahallesinde ne yapacaksın polis geliyormu sanıyorsunuz?? Başına gelmeyen sıkmasın şöyle böyle diye..O mahheleye 40 yağız delikanlı bulup baskın yapana kadar motorun 800 parça haline gelir..Hiç kullanma demiyorum ama ne varsa takın,zincir,disk kilidi,alarm GPS,garaj..Jet taşıyla kesilsin,o sesi çıkarmayı göze alan adam siz motorun üzerindeyken de gelir zorla indirir alır..O yüzden,canı yanmış biri olarak söylüyorum..Bu sitede yorum yapan canı yanmamış arkadaşlar rahat rahat yorum yapıyorlar benimki garajda birşey olmaz, kilit nasılsa açılır hiç takmam..Takmayın siz devam edin öyle
tekrardan geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler herkesin kasko yapacak durumu yok ama kasko da başka bir koruma yöntemi diye düşünüyorum _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız