Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 138 Nereden: Ystanbul/B.çekmece/Bizimkent
Tarih: 06.02.2007 - 03:36 Mesaj konusu:
Eline sağlık arkadaşım çok güzel bir konuya değinmişsin hastanemize kaldırılan kazazedelere bu bilgiyi seve seve veriyoruz yukarıda belirtildiği gibi kimsenin bu uygulamadan haberi yok ve hastane masraflarını hastahanemiz tarafından karşılanmış casına sevinç ve minnettarlıla teşekkür ediyorlar.
Tarih: 06.02.2007 - 08:15 Mesaj konusu:
alalh devlete millete zeval vermesin gerekli bilgi için ve paylaşım için teşekkürler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 26.02.2007 - 20:39 Mesaj konusu:
gercekten kımsenın haberı yook.....garip bi ülkede yasıoruz yaw.. çook değerli bilgiler için teşekkürler.. _________________ KADER BİR ŞANS OYUNU DEĞİL SEÇİM SORUNUDUR , BEKLENECEK DEĞİL ELDE EDİLECEK BİRR ŞEYDİRR...
kazazede sağlık konusunu ortaya ben atmıştım fikirin yaratıcısı bendim ,yinede paylaşım güzel. bu kadar teşekkür ben alamadım yanıt olarak yönetim yer vermediğinden kaynaklandığını anladım. sağ olsunlar.... _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız