Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MDSK 2008 Resmi Üyeliği ::Her MD okumalı::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MDSK 2008 Resmi Üyeliği ::Her MD okumalı::

MDSK 2008 Resmi Üyeliği ::Her MD okumalı::
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 19.02.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkan benide resmi üye olarak kaydet gerekli evrakları elden Çanakkaleye getiricem.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.02.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben zaten yönetimdeyım buna gerek yok sanırsam..... Alkışlıyorum kolay gelsın herkes birgün MDSK ya üye olacak..... Çok gülüyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 19.02.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
Ben zaten yönetimdeyım buna gerek yok sanırsam..... Alkışlıyorum kolay gelsın herkes birgün MDSK ya üye olacak..... Çok gülüyorum

Burak sanırım sen motordelisi.com site yönetimindesin MDSK Motor Delisi Spor KUlubu oluyor oranın üyeliği başka
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.02.2008 - 03:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, gerçekten sizin gibi MD gönüllüsü abilerimizin,kardeşlerimizin oldugunu bilmek bizi mutlu ediyor...
Mezar sende evrakları getir..
2008 yılı üyelik kayıtları başladı..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 21.02.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
14 Şubat 2005 de kurdugumuz Motordelisi Spor Kulübü'ne üye alımına başladık..

ÜYELERDEN İSTENEN BELGELER

Aşağıda belirtilen belgeler eksiksiz olarak doldurulup Kulüp merkezine posta yoluyla gönderilecektir.

1.Üyelik dilekçesi (1 adet) İndir
2.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)
3.Üye Bilgi Formu (1 adet) İndir
4.Vesikalık Fotoğraf (1 adet)

Kulüp Adresimiz:
MotorDelisi Motosiklet Spor Kulübü
1438 Sokak No:18 Daire:1 Alsancak-İZMİR

Bununla beraber Tüzüğümüz geregi Üyelik aidatları her ay için 10 YTL dir
Üyelik aidatları yıllık alınacaktır .Yıllık aidat bedeli Valilik tarafından açılan MD Spor Kulübü banka hesabına yatırılacak ve alınan banka dekontu makbuz niteliği taşıyacaktır.
Yıllık aidat 120 YTL yi aşagıdaki Kulüp hesabına yatırmalısınız..

İŞ BANKASI
Hesap Sahibi: MOTORDELİSİ MOTOSİKLET SPOR KULUBU
Şube Kodu : 3401
Hesap No : 844861

Bu aşamadan sonra üyeliğiniz yönetim kurulu tarafından onaylanacaktır ve size aşagıdaki fotoda gördügünüz MD CLUB CARD başvurunuzdan 20-30 gün sonra posta yolu ile gönderilecektir.
[/b]

şte bu bilgilerin Olduğu link;
http://www.motordelisi.com/ftopic-quote-113698.html

Bu linkten daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Başa dön
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.02.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aidat'ı hallettik birara evrakları da hallederiz Bravo
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 25.02.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enkısa zamanda yani ilk fırsatta bende avatarımın üzerinde CLUB MEMBER yazdırmak istiyorum Göz kırpıyorum .başkanım elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız... Bravo Alkışlıyorum
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 01.03.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FUARDA ÜYE KATDI YAPILACAK ÜYE OLMAK İSTİYENLERE DUYRULUR
Başa dön
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 03.03.2008 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım 2008 aidatımı ödedim.MD CLUP CARD ımı isterüm. Bravo
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.03.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
mezar demiş ki:

Burak sanırım sen motordelisi.com site yönetimindesin MDSK Motor Delisi Spor KUlubu oluyor oranın üyeliği başka

+100000 Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 03.03.2008 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 senesinden CLUPMEMBER olan arkadaşlarım, üyeliğiniz ve CLUPMEMBER rütbenizin devamı için 2008 kaydını yaptırmanız gerekmektedir.Bir hafta sonra, 2008 üyelik rütbeleri atanacaktır...
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 03.03.2008 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.03.2008 - 02:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Ben gerekli belgeleri fuarda elden vermeyi düşünüyorum.. Göz kırpıyorum Ne dersin abim?
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 03.03.2008 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, başkanım banada bir rütbe atarsın artık.Valla billa ödememi yaptım Dil çıkarıyorum
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 03.03.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy demiş ki:
HakanDincer, Ben gerekli belgeleri fuarda elden vermeyi düşünüyorum.. Göz kırpıyorum Ne dersin abim?

EVET tüm arkadaşlar "MOTOSOHW08" Fuarında üye kayıtları yapılacaktır.
Üye olmak istiyenler gerekli belgeleri Fuara gelirken yanında getirsin orada üye kaydını yaptırsın.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal