Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 21.02.2008 - 10:10 Mesaj konusu:
dengesiz işte zaten denge problemi olmasa düşmezdi _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayata Bazen Kuş Bakışı Bakmak Lazım..Ama Kendi Kanatların Varsaa..!
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 802 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 21.02.2008 - 10:24 Mesaj konusu:
Yaaa herif, dillere desten oldu iste, ne güüzel meshur oldu gitti, simdi havasindan gecilmezde..... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
asfalt ayrımına gelınce dengesı zaten bozulacaktı tam o sırada uçmuş arkadaş _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
gereksiz hareketler kendini bişe zannediolar bunu yaptıgı zaman sonra da düştü zaman öldügü zaman yok motor zararlı yok şeytan aleti falan filan nyse uzatmayayım _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 21.02.2008 - 12:12 Mesaj konusu:
demek bu tip şeyler deniyeceğim zaman arkaya motor sürebilen bir artçı almam lazım. düşünce o motoru durdursun diye. yoksa motor baya bi parçalanıyo. _________________
Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Aferdersiniz ama arkadaşlar lütfen tercihlere bence biraz daha saygılı olalım Göstri yapmak belki ruhunda var admın Stundçı olmak istio o zmn Tek teker arif de bir çok kez düştü onada aynı yorumları yapmak lazım insanların heveslerni kırmamak lazım hı yaptığı doğrumu deil kendine zarar verio ama bnm için bi sigara içen bi alkol kullnndan farkı yok zaten motorsiklet her zmn riskli deilmidir bi nevi bizde sigara bağımlısı gibiyiz.. Kişinin tercihlerini biz sorgulayamayız Kimi oturup ağlar Kimi tipine bakar güler Kimi Motor Sürer Kimi kamyon neden yargılayalım ki?? _________________ ---------------------------------------------------------------------
2007 CBR 125 R (SİYAHH)
Kayıt: Apr 12, 2006 Mesajlar: 142 Nereden: Ankara + istanbul
Tarih: 21.02.2008 - 12:56 Mesaj konusu:
Sanki turkiye degil burası Konusmalarda Turkce gecmiyo gibi geldi..
Valla motorun oturulacak kısmına ayagıyla cıkan bi insan dusmeyide motoru parcalamayıda göze almıstır diye dusunuyorum... _________________ Go Kawasaki...
ER-6 N
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız