Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiye'den bir kaza videosu (Kim bu? )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiye'den bir kaza videosu (Kim bu? )

Türkiye'den bir kaza videosu (Kim bu? )
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 21.02.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dengesiz işte Çok gülüyorum zaten denge problemi olmasa düşmezdi Göz kırpıyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 21.02.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaa herif, dillere desten oldu iste, ne güüzel meshur oldu gitti, simdi havasindan gecilmezde..... Delirdim Delirdim Delirdim

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 21.02.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt ayrımına gelınce dengesı zaten bozulacaktı tam o sırada uçmuş arkadaş Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tanımıyorum ama pisikolojik problemleri olan bir kullanıcı zannedersem
Başa dön
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 21.02.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gereksiz Beğenmedim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.02.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben değilim Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 21.02.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Düşünce öyle oluyo demek.. İstemiyorum
Denemekten vaz geçtim .. Bravo

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 21.02.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hak etmıs bırazda ama olsun napaım elden bısey gelmıyo Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 21.02.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gereksiz hareketler kendini bişe zannediolar bunu yaptıgı zaman sonra da düştü zaman öldügü zaman yok motor zararlı yok şeytan aleti falan filan nyse uzatmayayım Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 21.02.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü adam rezil olmuş
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 21.02.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demek bu tip şeyler deniyeceğim zaman arkaya motor sürebilen bir artçı almam lazım. düşünce o motoru durdursun diye. yoksa motor baya bi parçalanıyo.

Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Başa dön
mysugar Çevrimdışı mysugar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RoadEternity
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aferdersiniz ama arkadaşlar lütfen tercihlere bence biraz daha saygılı olalım Göstri yapmak belki ruhunda var admın Stundçı olmak istio o zmn Tek teker arif de bir çok kez düştü onada aynı yorumları yapmak lazım insanların heveslerni kırmamak lazım hı yaptığı doğrumu deil kendine zarar verio ama bnm için bi sigara içen bi alkol kullnndan farkı yok zaten motorsiklet her zmn riskli deilmidir bi nevi bizde sigara bağımlısı gibiyiz.. Kişinin tercihlerini biz sorgulayamayız Kimi oturup ağlar Kimi tipine bakar güler Kimi Motor Sürer Kimi kamyon neden yargılayalım ki?? Delirdim Ağlıyorum
RoadEternity Çevrimdışı RoadEternity Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Powerr
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 21.02.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işler böyle yaparsın vezir olursun düsersin rezil olursun
Başa dön
Powerr Çevrimdışı Powerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harbiturk_
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Etmiş bi cahillik işde

İnşallah aklı başına gelirde birdaha trafikde bu tür hareketlerde bulunmaz

Bulunmayı düşünen arkadaşlara ders niteliğinde olması dileğiyle
Başa dön
harbiturk_ Çevrimdışı harbiturk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scorpx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara + istanbul

MesajTarih: 21.02.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanki turkiye degil burası Konusmalarda Turkce gecmiyo gibi geldi..

Valla motorun oturulacak kısmına ayagıyla cıkan bi insan dusmeyide motoru parcalamayıda göze almıstır diye dusunuyorum...
scorpx Çevrimdışı scorpx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal