Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 125 ve CBF 250 CUP kayıtları başladı.Haydi Piste!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 125 ve CBF 250 CUP kayıtları başladı.Haydi Piste!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.02.2008 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topici güncel tutmaya çalışıyorum..Çünkü MD içinde en değer verdiğim topic şu an için bu..
MD Kulübünün kurulmasındaki en büyük amaçta Genç arkadaşlarımızı sokaklardan PİSTE taşıyabilmek..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
izmiryarispisti
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlaşmalı olduğumuz firma sayesinde 500€ ya tüm gerekli ekipmanı en düzgün kalitede temin edebilirsiniz
Başa dön
izmiryarispisti Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hayal12buysa
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kayıt bedeli: 3.300YTL+KDV beni aştı be abi şuan o kadarını yapamam keşke girebilseydik eminim çok güzel olurdu
Başa dön
hayal12buysa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara--Amasya

MesajTarih: 21.02.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili hakan http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=60473#1197375 bu topicle ilgilenirsen memnun oluruz izmir yarış pistinden cevap bekliyoruz.

http://youtube.com/watch?v=3haXlhO229g
Başa dön
kont88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
muro632
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese başarılarr....
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : TVS APACHE

MesajTarih: 21.02.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hızlı pılotlar haydı pıste cıkın da gorelım hunerlerınızı Bravo Bravo

satılık degıldır 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.02.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kayıtlar devam etmektedir.. OK OK OK OK

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 09.03.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala açıklanmadımı bu başvuru sonuçları yavs_?
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bursa

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elemeler için görüşmek üzere...Yola çıkıyorum.YArın sabah İzmir Yarış Pistinde olacağım....0555 718 64 36 Akın Fidan Ulaşmak isterseniz yarın orada olacak olanlar.Bir daha bakma şansım olmayacak buraya...Hakan abi orada olursan görüşmek üzere...Katkılarından dolayı Tolga Uprak'a çok teşekkür ederim ayrıca...O olmasa şimdi evimde oturuyor olacaktım...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.03.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seçmeler açıklanmış, benim ismimde var aralarında , kısmetse bu sene CBF 250 cup da yarışıyorum, bakalım heyecanlı bekleyiş başladı.
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 17.03.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet tan abi bu kıyafet olayından bahsetmişsin 500 euro ya hallediyolar diye.Yarışlara katılmadan bunları temin etmek mümkünmü acaba?
Lagorda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bursa

MesajTarih: 20.03.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19mart çarşamba fuar açılışı ve Honda Cup'ın lansmanı vardı...Çok güzel geçeceğe benziyor bu sezon...CBF250CUP'ta yarışacağım ben de.

Lagorda kıyafetler Mototal sponsorluğunda 600€ karşılığında sadece yarışçılara veriliyor.Ve sezon sonunda son yarıştan sora kullanıcısına takdim ediliyor.Benim bildiğim bu.Dışarıdan alım mümkün değil diye biliyorum...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 21.04.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş yarışamak bile parayla ALLAH bu parayı kahretsin giden arkdaşlara başarılar dilerim. param olsaydı gelirdim.
Kaan_MD
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi benide alın deliolara innnnnşallah birinci oluruz hadi balkalım deliler Motordelisi Motordelisi Motordelisi Motordelisi Alkışlıyorum
Başa dön
Kaan_MD Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAŞ SINIRI OLSUN OLMASIN BEN ORDAYIM
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye