Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kuru kuruya yarış cbr cup için neden ödül yok?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kuru kuruya yarış cbr cup için neden ödül yok?

kuru kuruya yarış cbr cup için neden ödül yok?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara--Amasya

MesajTarih: 21.02.2008 - 17:48    Mesaj konusu: kuru kuruya yarış cbr cup için neden ödül yok? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni bir konu açıyorum aslında cbr 125 cup bölümü içinde yazabilirdim fakat dikkate alınmasını istediğim için yeni konu açmak istedim.
bu yıl cbr 125 cup yarışları için başvuru yaptım ve izmir'den aradılar cbr 125 için herhangi bir ödül olmadığını öğrendim yani kuru kuruya yarışacaz. bende cbf 250 için başvuru yaptım onda en azından 1. japonya'ya gönderiliyormuş.
yarışlara katılan arkadaşların maddi durumlarının %90 ının çok iyi olduğunu düşünüyorum çünkü nerden baksanız 4000 ytl harcıyosunuz ve elde var "0" yarışlara tabiki para için girilmez bu bir zevktir ve kariyerini ilerletmek için yarışırsın şu anda gururumuz Kenan Sofuoğlu gibi bir yerlere gelmek için yarışırsın oda bunun için çok para harcadı şimdi ektiğini biçiyor. benim isteğim bu yarışlarda 1. 2. ve 3. ye maddi destek verilmeli 25 kişi yarışıyor herkes 3000 ytl yatırıyor bunun sadece 3000 ytl si 1. olan arkadaşımıza verilse oda ilerki yarışlar için harcasa Kenan gibi iyi yerlere gelse kötümü olur yani kuru kuruya yarış olmuyor saçmalık bence. diyelimki ben bu yıl 1. oldum sonra ne yapacağım? ben milyarder değilim benimde maddiyatımın sınırı var sonrada yabancılara hayranlık bakılır yükseklerde hiç Türkler yok denir olmaz tabi Kenan arkadaşımızında elinden tutan oldu Sağolsun, maddi destek görmeseydi Kenan'da çıkartamayabilirdi bu parayı. Madiiyatı olmayıp çok yetenekli arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum yarışlara girenler ise sadece maddiyatı olanlar yeteneğide varsa ne ala geleceğin ROSSİ si.Ben sponsorluk için çok gezdim Kenan lada konuştum ama nafile herkes pişmiş aş peşinde başlangıçta elinden tutan olmuyo neyse herhalde demek istediklerim anlaşıldı İzmir yarış pistine duyrulur kuru kuruya yarış olmaz en azından o kadar paranın içinden sadece 3000 ytl si birinciye verilsinki o adamda geleceğini garantiye alsın.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.02.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88, çok haklısın. senin videolarını izlemiştim ve yarısması gereken biri olduğunu düşünüyorum Göz kırpıyorum
Alıntı:

çünkü nerden baksanız 4000 ytl harcıyosunuz ve elde var "0"

eğer yarıs esnasında kaza yaparsan parcaların fiyatlarıda sana ait Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
gerçekten ödül olsa çok iyi olur fakat işte.......................... Ağlıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.02.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yeni bir konu açıyorum aslında cbr 125 cup bölümü içinde yazabilirdim fakat dikkate alınmasını istediğim için yeni konu açmak istedim.
bu yıl cbr 125 cup yarışları için başvuru yaptım ve izmir'den aradılar cbr 125 için herhangi bir ödül olmadığını öğrendim yani kuru kuruya yarışacaz. bende cbf 250 için başvuru yaptım onda en azından 1. japonya'ya gönderiliyormuş.
yarışlara katılan arkadaşların maddi durumlarının %90 ının çok iyi olduğunu düşünüyorum çünkü nerden baksanız 4000 ytl harcıyosunuz ve elde var "0" yarışlara tabiki para için girilmez bu bir zevktir ve kariyerini ilerletmek için yarışırsın şu anda gururumuz Kenan Sofuoğlu gibi bir yerlere gelmek için yarışırsın oda bunun için çok para harcadı şimdi ektiğini biçiyor. benim isteğim bu yarışlarda 1. 2. ve 3. ye maddi destek verilmeli 25 kişi yarışıyor herkes 3000 ytl yatırıyor bunun sadece 3000 ytl si 1. olan arkadaşımıza verilse oda ilerki yarışlar için harcasa Kenan gibi iyi yerlere gelse kötümü olur yani kuru kuruya yarış olmuyor saçmalık bence. diyelimki ben bu yıl 1. oldum sonra ne yapacağım? ben milyarder değilim benimde maddiyatımın sınırı var sonrada yabancılara hayranlık bakılır yükseklerde hiç Türkler yok denir olmaz tabi Kenan arkadaşımızında elinden tutan oldu Sağolsun, maddi destek görmeseydi Kenan'da çıkartamayabilirdi bu parayı. Madiiyatı olmayıp çok yetenekli arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum yarışlara girenler ise sadece maddiyatı olanlar yeteneğide varsa ne ala geleceğin ROSSİ si.Ben sponsorluk için çok gezdim Kenan lada konuştum ama nafile herkes pişmiş aş peşinde başlangıçta elinden tutan olmuyo neyse herhalde demek istediklerim anlaşıldı İzmir yarış pistine duyrulur kuru kuruya yarış olmaz en azından o kadar paranın içinden sadece 3000 ytl si birinciye verilsinki o adamda geleceğini garantiye alsın.

düşüncelerimiz aynı sonuna kadar katılıyorum Bravo Bravo Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kont88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir yarış pistiyle konuştum 1. 2. ve 3. ye kupa veriyoruz diyor İstemiyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.03.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88, zaten eger başarı gelirse ondan sonrası için bir sıçrama tahtası olacaktır bu başarı..
Kısacası biraz fedakarlık gerekli...EGER kabiliyet varsa (ki sende fazlasıyla var) mutlaka keşfederler...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88, drag yarışalrına katıl derim

ödülde var para yatırmada baştan yatırıyorsun kazanırsan dereceye girersen de ödül alıyorsun fazla açılmanada gerek yok ama sağlam bir motorun olmalı Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kont88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah dediğin gibi çıkar Hakan. Kenan'nın değeride sonradan anlaşıldı inanıyorumki benden daha iyileri vardır fakat maddiyat işte çoğu becerisini geliştiremiyor.
Draglar bana çok çekici gelmiyor bence drag motorun marifeti daha çok o yüzden pist en iyisi ve draglarda dünya çapında organizasyon olmuyo yanılmıyorsam olsada rağbet görmüyo ayrıca amacım para ödülü değil sadece amorti edebilmek.
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Re: kuru kuruya yarış cbr cup için neden ödül yok? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="kont88"]yeni bir konu açıyorum aslında cbr 125 cup bölümü içinde yazabilirdim fakat dikkate alınmasını istediğim için yeni konu açmak istedim.
yarışlara katılan arkadaşların maddi durumlarının %90 ının çok iyi olduğunu düşünüyorum çünkü nerden baksanız 4000 ytl harcıyosunuz ve elde var "0" yarışlara tabiki para için girilmez bu bir zevktir ve kariyerini ilerletmek için yarışırsın şu anda gururumuz Kenan Sofuoğlu gibi bir yerlere gelmek için yarışırsın oda bunun için çok para harcadı şimdi ektiğini biçiyor. benim isteğim bu yarışlarda 1. 2. ve 3. ye maddi destek verilmeli 25 kişi yarışıyor herkes 3000 ytl yatırıyor bunun sadece 3000 ytl si 1. olan arkadaşımıza verilse oda ilerki yarışlar için harcasa Kenan gibi iyi yerlere gelse kötümü olur yani kuru kuruya yarış olmuyor saçmalık bence. diyelimki ben bu yıl 1. oldum sonra ne yapacağım? ben milyarder değilim benimde maddiyatımın sınırı var sonrada yabancılara hayranlık bakılır yükseklerde hiç Türkler yok denir olmaz tabi Kenan arkadaşımızında elinden tutan oldu Sağolsun, maddi destek görmeseydi Kenan'da çıkartamayabilirdi bu parayı. Madiiyatı olmayıp çok yetenekli arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum yarışlara girenler ise sadece maddiyatı olanlar yeteneğide varsa ne ala geleceğin ROSSİ si.Ben sponsorluk için çok gezdim Kenan lada konuştum ama nafile herkes pişmiş aş peşinde başlangıçta elinden tutan olmuyo neyse herhalde demek istediklerim anlaşıldı İzmir yarış pistine duyrulur kuru kuruya yarış olmaz en azından o kadar paranın içinden sadece 3000 ytl si birinciye verilsinki o adamda geleceğini garantiye alsın.[/quote]

^alkış ^alkış ^alkış ^alkış ^alkış ^alkış
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thedoctor46
Üye
Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

krdeş bn gdiorum vala ödl o kdr önmli diil bnce tecrübe olsunn hafif haf if
Başa dön
thedoctor46 Çevrimdışı thedoctor46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
carpediem064
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.03.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence de sonucta bişeyler olmalı enazından 1. olan kişi masraflarını çıkarabilmeli
Başa dön
carpediem064 Çevrimdışı carpediem064 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal