Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gs500

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gs500

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kaaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2005 - 01:53    Mesaj konusu: gs500 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar oncelıkle yenı uye olduum herkese merhaba..ben gs500 almak uzereyımm fakat ustune dıranaj takabılırmıyım caba? yardım edersenz sevınırıım...
Başa dön
kaaya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2005 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal ismi karenaj piyasada kullanılan ismi grenaj ...
taktırabilirsin tabi ama o zaman neden gs 500 düşündün ? gs 500 yapı ve tarz olarak zaten naked bir model yani çıplak.. sen giydirdikçe motorun tarzı değişecek ve ruhu bozulacak ! racing bir motorun grenajlarını çıkarınca nasıl şık olmassa naked bir modeli giydirmekte aynı oranda şık olmaz Dil çıkarıyorum

bu arada gruba hoşgeldin Dil çıkarıyorum
kaaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.03.2005 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkur ederım uyarın ıcın grenaj ewet ama klavye hatasıı yapmısıım.haklısınn ama nette bagzı resmler gorduum vede o seklıde baya hosm gıttı.aslında napıcaam konusundada kararszm acıkcasıı
Başa dön
kaaya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 16.03.2005 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaaya, hoşgeldin Dil çıkarıyorum

ama bu topicin video bölümünde işi ne ? Gülümsüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gOOsEE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, Balikesir

MesajTarih: 16.03.2005 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaaya, GS500F al.. Hem o zaten karenajlı.. Ama Türkiye de bulabilir misin bilmiyorum.. Çok gülüyorum
Bulamazsan da bunun aynı karenajı döktürebilirsin. Ama kalıp gerekecektir.
http://www.suzukicycles.com/Products/GS500FK5/Default.aspx Dil çıkarıyorum
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
Başa dön
gOOsEE Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye