Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni kasa R6 yada suzuki gsxr1000 arıyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni kasa R6 yada suzuki gsxr1000 arıyorum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
muro632
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 19:41    Mesaj konusu: yeni kasa R6 yada suzuki gsxr1000 arıyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar önceden başllık açmıştım ama kapanmış eksik bilgi wermiştim özür dilerim..şimdi yamaha r6yeni kasa yada suzuki gsxr1000(srad 100) arıyorumm satmak isteyen arkadaşlar warsa msnden görüşebiliriz

muro632@hotmail.com

şimdiden teşekkürler...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadasim öncelikle insallah her sey gönlünce olur,

sahibinden.com sayfasina baktinmi ?

mesela http://www.sahibinden.com/son_4_gun_bence_kacirmayinWQQaXQQ4354372WQQpXQQdisplayitem

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R6 dan uzak durmanı tavsiye ederim. GSXR1000 iyi seçim Bravo Yanlız binlik makina olup da kazasız olanını bulmak hayal gibi, buldukların da neredeyse sıfır fiyatını isteyecek kendini hazırla stresli iş malesef Üzgünüm aradığını bulman dileğimle...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
R6 dan uzak durmanı tavsiye ederim. GSXR1000 iyi seçim Bravo Yanlız binlik makina olup da kazasız olanını bulmak hayal gibi, buldukların da neredeyse sıfır fiyatını isteyecek kendini hazırla stresli iş malesef Üzgünüm aradığını bulman dileğimle...

Onlyrider

Arkadasimiz R6 dan neden uzak dursun ? Aaciklarsan sevinirim !

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2003 var kırmızı siyah çok temiz kazasız düşünürsen pm Bravo
momoR şimdi Çevrimiçi momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muro632
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yeni kasa R6 istiyorumm eski kasa deilll....please..
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chickyy demiş ki:
Onlyrider

Arkadasimiz R6 dan neden uzak dursun ? Aaciklarsan sevinirim !

Açıklarım tabiyki Chickyy ama lütfen polemiğe girmeyelim bunlar benim fikirlerimdir başkaları farklı düşünüyor olabilir. Her şeyden önce R6 yamahadır ve yamaha türkiye koşullarında uzak durulması gereken motorlardan biridir. Alması da satması da zordur. Çok yakın bir arkadaşım geçen sene sıfır aldığı yeni kasa R6 sını elinden çıkarmak için çok uğraşlar verdi. Buna ek olarak yamahacılar kızacak ama bu dediğim sıfır makina da full akrapoviciyle hiç yürümüyordu 270+ zor geçen bir makine. Ben sattığım 600F ile bu süratlerin üzerine rahatlıkla çıkabiliyordum. Yamahanın tek avantajı belki yedek parça (grenaj vs..)fiyatlarının göreceli olarak diğer markalara göre ucuz oluşu olabilir. Ha bir de estetik ve zevk meselesi diyerek konuyu kapatayım...
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, seni kandırıyo olmasınlar?yamaha diye çinçonlara falan bindirmesinler???vallahi 2 gündür yazılarını hayretle okuyorum yahu hiç yamahayı bu kadar kötüleyeni duymadım.japonlar arasında saliseler oynuyor sen nasıl oluyo da 270e zor çıkıyo diyebiliyosun ya?
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 demiş ki:
onlyrider, seni kandırıyo olmasınlar?yamaha diye çinçonlara falan bindirmesinler???vallahi 2 gündür yazılarını hayretle okuyorum yahu hiç yamahayı bu kadar kötüleyeni duymadım.japonlar arasında saliseler oynuyor sen nasıl oluyo da 270e zor çıkıyo diyebiliyosun ya?

bencede katılıyorum Bravo Alkışlıyorum
momoR şimdi Çevrimiçi momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 demiş ki:

Ben demiyorum sahibi diyor istersen kendisiyle görüştürebilirim seni anlatsın sana r6 dan çektiklerini. Beğenmedim İnşallah 2008 deki makineleri daha iyidir...
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, alt devirleri ölü ve inanılmaz rahatsız edici oldugunu söylemeyi unutmussun Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, valla istersen üreticisiyle görüştür.bu söylediğin üzerine çıkmadan inanamayacağım bişey.yanlış anlama seni yalancılıkla suçlamıyorum ama bu işte bir yanlış anlama vardır.dişli falan değişikliği olmasın?
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
olcaycolak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul/Motoland

MesajTarih: 21.02.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+270 e çıkamıyomu komik Gülümsüyorum bide 600 f le kıyaslamıssınız bravo Alkışlıyorum

Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
Başa dön
olcaycolak Çevrimdışı olcaycolak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muro632
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw kim diyor 270 e çıkmıor öle saçma sey mi olur o makinada bişeyler wardır...

bu arada başlık amacını aşmasın ark.lar elinde bu tür motor olan warsa msne eklesin ordan konuşalım lütfen...
olcaycolak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul/Motoland

MesajTarih: 21.02.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 model siyah 17.500 ytl İstanbul da kazası yok sol granejda ufak bir çiziği var o kadar standart makina ekstra yok.

Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
Başa dön
olcaycolak Çevrimdışı olcaycolak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal