Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gsr_serter kardeşim yeni aldı YAKIŞIR KARDEŞİMEEEEE

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gsr_serter kardeşim yeni aldı YAKIŞIR KARDEŞİMEEEEE

gsr_serter kardeşim yeni aldı YAKIŞIR KARDEŞİMEEEEE
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 22.02.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cokkkk süper bir motor kardesim kazasız belasız kullanmanı dilerim!! artık biz senin resmini cekeriz Göz kırpıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 22.02.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, he he he he beran okumadan yazıyosun sen de Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum arapppppssssss saka yapmıs baksana

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.02.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar Mustafa abının gazabına ugradınız hepınız Çok gülüyorum Alkışlıyorum

Yildiz_27, sen 2008 rr alıcakmasın ? ne oldu kesınleştımı kararıN ? Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum En Sarısınden Sanada Hıc yakışmaZ sarı Dil çıkarıyorum
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 22.02.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dileğiyle Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.02.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri demiş ki:

ne var be halimde ha Şok oldum canavar ötesi bi durumdayım yaw acayip enerji doluyum MART KEDİSİ gibiyim Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Adamın niye yaptığı belli olmuyormu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.02.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizi kandırıkçılar sizi Çok gülüyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 22.02.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35, bekledıyım bır olay var gerceklestırırsem evt
sıyahını alıp sarı yapacam onuuuuu Gülümsüyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 22.02.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sülo sende eski kasa sepetli java bakıyormuşsun ..haberini aldım.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tabii yengeyi de mundar etme racingin tepesinde...
hem virajıda iyidir sepetlinin kardeşim benim... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.02.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, birileri seni uyandırsın artık muhahahahahaha Delirdim Delirdim Delirdim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 22.02.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003 demiş ki:
sülo sende eski kasa sepetli java bakıyormuşsun ..haberini aldım.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tabii yengeyi de mundar etme racingin tepesinde...
hem virajıda iyidir sepetlinin kardeşim benim... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ben bakmısken 2 tane bakayım he he he malum sanada lazım sepetlı sepetlı ada vrajlarından zevkını cıkarırız erbılıssssss de alır bıtane kemerede baglar he he he he uzerınede r 1 yazar o ıyımı fena beeeeee Delirdim Delirdim

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.02.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, ya şu türkçeni düzeltte yaptığın saçma sapan esprilere güleyim en azından.... Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 22.02.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, ben senı senın r1le bırlıkte guldurecem pıst de meraklanmasen erbılıssssssss Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.02.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sertert kardeşim ŞAKA olduguna üzüldüm..İnan senin adına çok sevinmiştim..Ama demekki ALLAH söyletiyor..
Eger gerçekten bu dünyada ALLAH kalbimize göre veriyorsa sana BKING in XXXL olanını vermeli..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 23.02.2008 - 02:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter demiş ki:
Arkadaşlar hepinize bu güzel dileklerinizden ötürü çok teşekkür ediyorum....

Evet bu hayalımdeki ve bu sene kesinlikle alacağım bir makina fakat bu para o motor için çok ...(31,500)

Bu arada hepinizden ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM bu oyun tamamen ArapKadri yani sevgili mustafa abimizindir...Üzgünüm Tabi bende konu mankenliği yaptım.

İnşallah bu tebriklerinizi boşa çıkartmam yakın zamanda alırım....Gülümsüyorum)

inş... alırsın abi Alkışlıyorum hani sanada çok yakıştırmıştık Çoook seviyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.02.2008 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros demiş ki:
ArapKadri,
yahu işe başladı artık müdür oldu dedik ama nafile.hala muzipliklere devam. Şok oldum

yaw napim beee böle fırsatını buldummu zararsız güldüren (en azından beni Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum ) bi konu yakaladımmı dayanamam yaparım muzipliği Dallaslı hemşerim DALLASBROSS kardeşim benim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

arkadaşlar bu topağı açtım çünkü
serter kardeşim bu makinayı almayı çok istiyor
yazdıda okudunuz
o gün öle görünce serterimi dayanamadım dedim onada açacam bi topak Çok gülüyorum Çok gülüyorum
-sen bilin abi dedi
ve açtım Çok gülüyorum
bana ve sertere iyi dileklerini sunan (sonradan bana kızanlar hariç Sinirlendim Sinirlendim Dil çıkarıyorum ) hepinize çok teşekkür ederim böle bi şakaya istemedende olsa kurban gittiniz Gülümsüyorum
ben bu MD ailesini seviyom beee Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa

En son ArapKadri tarafından 23.02.2008 - 02:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal