Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 22.02.2008 - 15:40 Mesaj konusu:
cokkkk süper bir motor kardesim kazasız belasız kullanmanı dilerim!! artık biz senin resmini cekeriz _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
arkadaşlar Mustafa abının gazabına ugradınız hepınız
Yildiz_27, sen 2008 rr alıcakmasın ? ne oldu kesınleştımı kararıN ? En Sarısınden Sanada Hıc yakışmaZ sarı _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 573 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 22.02.2008 - 17:51 Mesaj konusu:
sülo sende eski kasa sepetli java bakıyormuşsun ..haberini aldım..
tabii yengeyi de mundar etme racingin tepesinde...
hem virajıda iyidir sepetlinin kardeşim benim... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Tarih: 22.02.2008 - 17:55 Mesaj konusu:
coach2003 demiş ki:
sülo sende eski kasa sepetli java bakıyormuşsun ..haberini aldım..
tabii yengeyi de mundar etme racingin tepesinde...
hem virajıda iyidir sepetlinin kardeşim benim...
ben bakmısken 2 tane bakayım he he he malum sanada lazım sepetlı sepetlı ada vrajlarından zevkını cıkarırız erbılıssssss de alır bıtane kemerede baglar he he he he uzerınede r 1 yazar o ıyımı fena beeeeee _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 22.02.2008 - 18:19 Mesaj konusu:
Sertert kardeşim ŞAKA olduguna üzüldüm..İnan senin adına çok sevinmiştim..Ama demekki ALLAH söyletiyor..
Eger gerçekten bu dünyada ALLAH kalbimize göre veriyorsa sana BKING in XXXL olanını vermeli.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
ArapKadri,
yahu işe başladı artık müdür oldu dedik ama nafile.hala muzipliklere devam.
yaw napim beee böle fırsatını buldummu zararsız güldüren (en azından beni ) bi konu yakaladımmı dayanamam yaparım muzipliği Dallaslı hemşerim DALLASBROSS kardeşim benim
arkadaşlar bu topağı açtım çünkü
serter kardeşim bu makinayı almayı çok istiyor
yazdıda okudunuz
o gün öle görünce serterimi dayanamadım dedim onada açacam bi topak
-sen bilin abi dedi
ve açtım
bana ve sertere iyi dileklerini sunan (sonradan bana kızanlar hariç ) hepinize çok teşekkür ederim böle bi şakaya istemedende olsa kurban gittiniz
ben bu MD ailesini seviyom beee _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
En son ArapKadri tarafından 23.02.2008 - 02:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız