Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1418 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 23.02.2008 - 02:51 Mesaj konusu:
ArapKadri demiş ki:
hondabros demiş ki:
ArapKadri,
yahu işe başladı artık müdür oldu dedik ama nafile.hala muzipliklere devam.
yaw napim beee böle fırsatını buldummu zararsız güldüren (en azından beni ) bi konu yakaladımmı dayanamam yaparım muzipliği Dallaslı hemşerim DALLASBROSS kardeşim benim
arkadaşlar bu topağı açtım çünkü
serter kardeşim bu makinayı almayı çok istiyor yazdıda okudunuz
o gün öle görünce serterimi dayanamadım dedim onada açacam bi topak
-sen bilin abi dedi
ve açtım
bana ve sertere iyi dileklerini sunan (sonradan bana kızanlar hariç ) hepinize çok teşekkür ederim böle bi şakaya istemedende olsa kurban gittiniz
ben bu MD ailesini seviyom beee
Bizde seni seviyoruz abi bi daha olmasın ama _________________
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 550 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 23.02.2008 - 03:22 Mesaj konusu:
oğlum biz sadece topikte yesek iyi...
ekambayla bana 1 saat msnde giydirdin arrrrrraaaaaaaaappppp....
bende gece ulen arabın beyaz hayabusayla bi çeşme yapar gelirim fantezisi ile uyumuştum...
kaç kere hayırlı olsun kardeşim dediğimi hatırlamıyorum bile..
bi de suzukidekileri de bağlamışsın..beni görünce pis pis sırıtmasalardı anlamıyacaktım zaten....
ulen ne adamsın be...
neyse inşallah ömrün boyunca bu neşeni hiç kaybetmezsin de bizi de bunlara alet edersin.... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Sertert kardeşim ŞAKA olduguna üzüldüm..İnan senin adına çok sevinmiştim..Ama demekki ALLAH söyletiyor..
Eger gerçekten bu dünyada ALLAH kalbimize göre veriyorsa sana BKING in XXXL olanını vermeli..
oğlum biz sadece topikte yesek iyi...
ekambayla bana 1 saat msnde giydirdin arrrrrraaaaaaaaappppp....
bende gece ulen arabın beyaz hayabusayla bi çeşme yapar gelirim fantezisi ile uyumuştum...
kaç kere hayırlı olsun kardeşim dediğimi hatırlamıyorum bile..
bi de suzukidekileri de bağlamışsın..beni görünce pis pis sırıtmasalardı anlamıyacaktım zaten....
ulen ne adamsın be..
neyse inşallah ömrün boyunca bu neşeni hiç kaybetmezsin de bizi de bunlara alet edersin....
saolasın SERTAÇ kardeşim terapistim benim
nefes aldığım ve bu dünyada gezindiğim süerece bu işlere devaaaaaammmmm _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Tarih: 28.02.2008 - 01:55 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
gsr_serter, Güzel kardeşim.. İşlerden anca fırsat buldum ve siteye baktığımda süper bir haber ile karşılaştım.. Allah kaza bela vermesin.. Hep güzel haberlerini alalım.. Geldiğimde özellikle fotoğraflarını çekmek isterim..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız