Kayıt: Oct 10, 2007 Mesajlar: 15 Nereden: balıkesir-burhaniye
Tarih: 23.02.2008 - 23:35 Mesaj konusu:
organizasyonu geçte olsa haber almakla beraber ulaşabildiğim kişilere balıkesirde bildireceğim.motosikletle olmasa bile o gün orada inşallah sizlerle olacağım.ilerleyen günlerde daha net bişeyler yazarım.balıkesirli duyarlı arkadaşlarımın orada olacağından eminim
hadi bakalım özkan hayılısı olsun ordaki tüm gruplara bu haberi bildirirsen seviniriz teşekkürler... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 26.02.2008 - 23:16 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, ellerine sağlık kardes _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Bende Manyastayım uzun bi aradan sonra tekrar aranıza dönmek çok güzel.Çanakkale turuna büyük ihtimal gelirim.Gönendende abilerim var md üyesi değiller ama olsun onlarada haber verecem. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız