Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gsr_serter kardeşim yeni aldı YAKIŞIR KARDEŞİMEEEEE

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gsr_serter kardeşim yeni aldı YAKIŞIR KARDEŞİMEEEEE

gsr_serter kardeşim yeni aldı YAKIŞIR KARDEŞİMEEEEE
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 23.02.2008 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri demiş ki:
hondabros demiş ki:
ArapKadri,
yahu işe başladı artık müdür oldu dedik ama nafile.hala muzipliklere devam. Şok oldum

yaw napim beee böle fırsatını buldummu zararsız güldüren (en azından beni Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum ) bi konu yakaladımmı dayanamam yaparım muzipliği Dallaslı hemşerim DALLASBROSS kardeşim benim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

arkadaşlar bu topağı açtım çünkü
serter kardeşim bu makinayı almayı çok istiyor yazdıda okudunuz
o gün öle görünce serterimi dayanamadım dedim onada açacam bi topak Çok gülüyorum Çok gülüyorum
-sen bilin abi dedi
ve açtım Çok gülüyorum
bana ve sertere iyi dileklerini sunan (sonradan bana kızanlar hariç Sinirlendim Sinirlendim Dil çıkarıyorum ) hepinize çok teşekkür ederim böle bi şakaya istemedende olsa kurban gittiniz Gülümsüyorum
ben bu MD ailesini seviyom beee Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

Bizde seni seviyoruz abi bi daha olmasın ama Çoook seviyorum Sinirlendim Öfkeliyim

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 23.02.2008 - 03:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oğlum biz sadece topikte yesek iyi...
ekambayla bana 1 saat msnde giydirdin arrrrrraaaaaaaaappppp....
bende gece ulen arabın beyaz hayabusayla bi çeşme yapar gelirim fantezisi ile uyumuştum... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kaç kere hayırlı olsun kardeşim dediğimi hatırlamıyorum bile.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bi de suzukidekileri de bağlamışsın..beni görünce pis pis sırıtmasalardı anlamıyacaktım zaten....
ulen ne adamsın be...
neyse inşallah ömrün boyunca bu neşeni hiç kaybetmezsin de bizi de bunlara alet edersin.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 23.02.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Sertert kardeşim ŞAKA olduguna üzüldüm..İnan senin adına çok sevinmiştim..Ama demekki ALLAH söyletiyor..
Eger gerçekten bu dünyada ALLAH kalbimize göre veriyorsa sana BKING in XXXL olanını vermeli..

Başkanım çok teşekkür ediyorum.....
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 23.02.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız sürüşler diliyorum hayırlı olsun
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.02.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun anaconda gıbı duruyo vallaha Allah kaza bela vermesın Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.02.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu neymis böyle yavvv serter abim ALLAH kaza bela vermesin cok hoşya izmir konya gel git dört saat gibi bisey olmus abi artık Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

aaaa bu bi şakaymış Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum hehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum serter abi umarım en kısa zamanda hayaline kavusman dilegiyle abilerin bitanesi Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.02.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulaaa harbıden ördek gıbı sakaya dustuk yıyımı Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.02.2008 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003 demiş ki:
oğlum biz sadece topikte yesek iyi...
ekambayla bana 1 saat msnde giydirdin arrrrrraaaaaaaaappppp....
bende gece ulen arabın beyaz hayabusayla bi çeşme yapar gelirim fantezisi ile uyumuştum... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kaç kere hayırlı olsun kardeşim dediğimi hatırlamıyorum bile.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bi de suzukidekileri de bağlamışsın..beni görünce pis pis sırıtmasalardı anlamıyacaktım zaten....
ulen ne adamsın be..
neyse inşallah ömrün boyunca bu neşeni hiç kaybetmezsin de bizi de bunlara alet edersin.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

saolasın SERTAÇ kardeşim terapistim benim Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
nefes aldığım ve bu dünyada gezindiğim süerece bu işlere devaaaaaammmmm Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.02.2008 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.02.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, Güzel kardeşim.. İşlerden anca fırsat buldum ve siteye baktığımda süper bir haber ile karşılaştım.. Allah kaza bela vermesin.. Hep güzel haberlerini alalım.. Geldiğimde özellikle fotoğraflarını çekmek isterim..

Arnavutluktan Sevgilerimle..
Fırat..
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 28.02.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok teşekkür ediyorum fıratcım keşke gerçek olsaydı ama işteeee Ağlıyorum
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 28.02.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun güsel alett Bravo Bravo

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.02.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, anlamadım abi ? Nasıl gerçek olsa idi ? Hepsini okuyamadım kaçırdığım bir şey mi var Üzgünüm
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.02.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat konuyu tamamen okmadan yorum yapmışsın Öfkeliyim
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.03.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

fıratım bu şakaya sende kurban gittin bee Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal