Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorunuz nerde uyuyor? (özellikle SSçiler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorunuz nerde uyuyor? (özellikle SSçiler)

Motorunuz nerde uyuyor? (özellikle SSçiler)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 23.02.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ss yok,babam Hakkın rahmetine kavuşmadanda olmicak(Allah uzun ömür versin)

bir adet burgman-bir adet 150 zat var üçüncü rt 125 yolda Delirdim

burkan aman burgman ve zatı muhteremi zincirle birbirine bağlıyorum,ayrıca disk kilitlerini takıyorum ve öndeki hangisi ise onuda sağlam bi yere zincirliyorum Çok gülüyorum haaa unutmadan alarmda var tabi Göz kırpıyorum ,köpekte var ama evde duruyo motorlara faydası yok İstemiyorum ama apartmanda yaşayan 9 adet kedi bakıcılık yapıolar merak etmeyin Bravo birde hırsız vurmuşluğumuz olduğu için mahallede nam saldık kimse bizim mala mülke yanaşmıyor Gülümsüyorum son olarak arabalarıda tam motorların önüne çekiyoruzki biri güvenlik önlemlerini aşarsa motorları çıkartamasın diye Delirdim rt 125 gelip onuda diğerlerine zincirlediğimde kimse uğraşmaz kanımca SAYGILAR

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_jawa_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.02.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende jawa var (aşığım motoruma) Çok gülüyorum kendi garajım var oraya bırakıyorum...bazen oraya koyduğum da bile düşünmüyor değilim bişey olurmu diye... Bravo
Taki_72
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Pendik-istanbul

MesajTarih: 23.02.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende ne köpek var ne garaj ne de güvenlik.
Herhalde kasko yaptırıp, bahçe demirine kilitleyeceğim.
Ne dersiniz? Üzgünüm
Başa dön
Taki_72 Çevrimdışı Taki_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 23.02.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konu hakkaten cok zor, özel garajın olmayıp yada evine sokamadıktan sonra çözüm bulamadım bi türlü, otoparklarada güvenemiyorum :S

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 24.02.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu olayı apartmanın bodrumuna koyarak çözebildim 1 ay sonra kış uykusundan kalkacak allah izin verirse Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 24.02.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, zaten senden korkuyordum abi söylediğin iyi oldu gelirken yanımda biraz et getireyim köpekler için ama seni napcaz bilmiyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 24.02.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahçemin caddeye bakan tarafında garajım var ancak pek de güvenli sayılmaz.üzerini örtü ile örtüyorum bi tane de köpeğim var ama yine de gece kalktığımda bakmadan edemiyorum.malum sesten dolayı zaten bütün komşulardan küfür yiyoruz.bi köpeğimi de zehirledi şerefsizler İstemiyorum
Başa dön
slayer2694 şimdi Çevrimiçi slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 24.02.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evde 2 motor var depoda duruyor deponunda kapısı yok motorların anahtarları üstünde köpekler desen bütün gece uyuyor. 5 yıldır çalınmadı bundan sonrada çalınmaz herhalde.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kirkhammett demiş ki:
SRAD-HAN, zaten senden korkuyordum abi söylediğin iyi oldu gelirken yanımda biraz et getireyim köpekler için ama seni napcaz bilmiyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Gülümsüyorum OK

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.02.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motormania, abi sen evini bi söyle bakam bana Delirdim
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 24.02.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kirkhammett demiş ki,
Alıntı:

motormania, abi sen evini bi söyle bakam bana

Söylemeyi unuttum bütün gece uyumayıp dolaşan bir babam var elindede kızılcık sopası var Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.02.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motormania, zaten şaka yapmıştım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 25.02.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
evim bahceli ve 5tane köpeğim var(gercek) ayrıca evim küçük çapta bir cephanelik durumundadır ve bahceme izinsiz giren kişilere hiçte dost canlısı olarak yaklasmam!! Göz kırpıyorum

en etkili yöntem ... süpermiş Gülümsüyorum
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motormania, onlar mobılet olmasın sakın cunku anahtar felan Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Bravo şaka şaka Göz kırpıyorum
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben bahçeli birevde oturuyorum
ve evimizin bahçesi çok büyük yani motorum tehdit altında

saldırılara açık ama sonun da kesin tedbirler aldım

''Yorkshire Terrier'' cinsi çok vahşi 3 köpek tarafından korunuyor

aynı zamanda da roky ve çarlinin meleklerinide tuttum

artık çok rahatım arkadaşşşşşşş

herkese tavsiye ederim.

isteyene meleklerden birini gönderebilirim.
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal