Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 23.02.2008 - 00:49 Mesaj konusu:
Valla ss yok,babam Hakkın rahmetine kavuşmadanda olmicak(Allah uzun ömür versin)
bir adet burgman-bir adet 150 zat var üçüncü rt 125 yolda
burkan aman burgman ve zatı muhteremi zincirle birbirine bağlıyorum,ayrıca disk kilitlerini takıyorum ve öndeki hangisi ise onuda sağlam bi yere zincirliyorum haaa unutmadan alarmda var tabi ,köpekte var ama evde duruyo motorlara faydası yok ama apartmanda yaşayan 9 adet kedi bakıcılık yapıolar merak etmeyin birde hırsız vurmuşluğumuz olduğu için mahallede nam saldık kimse bizim mala mülke yanaşmıyor son olarak arabalarıda tam motorların önüne çekiyoruzki biri güvenlik önlemlerini aşarsa motorları çıkartamasın diye rt 125 gelip onuda diğerlerine zincirlediğimde kimse uğraşmaz kanımca SAYGILAR _________________
bende jawa var (aşığım motoruma) kendi garajım var oraya bırakıyorum...bazen oraya koyduğum da bile düşünmüyor değilim bişey olurmu diye... _________________ zoru başarırım, imkansız zamanımı alır...
Bu konu hakkaten cok zor, özel garajın olmayıp yada evine sokamadıktan sonra çözüm bulamadım bi türlü, otoparklarada güvenemiyorum :S _________________ [IMG][/IMG]
Kayıt: Aug 08, 2007 Mesajlar: 204 Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir
Tarih: 24.02.2008 - 14:20 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, zaten senden korkuyordum abi söylediğin iyi oldu gelirken yanımda biraz et getireyim köpekler için ama seni napcaz bilmiyorum _________________ 0 Rh +
Tarih: 24.02.2008 - 15:21 Mesaj konusu:
bahçemin caddeye bakan tarafında garajım var ancak pek de güvenli sayılmaz.üzerini örtü ile örtüyorum bi tane de köpeğim var ama yine de gece kalktığımda bakmadan edemiyorum.malum sesten dolayı zaten bütün komşulardan küfür yiyoruz.bi köpeğimi de zehirledi şerefsizler _________________ satılık cbr 600rr
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum!!!WQQaXQQ10030449WQQpXQQdisplayitem
Evde 2 motor var depoda duruyor deponunda kapısı yok motorların anahtarları üstünde köpekler desen bütün gece uyuyor. 5 yıldır çalınmadı bundan sonrada çalınmaz herhalde. _________________
Kayıt: May 02, 2006 Mesajlar: 1200 Nereden: kartal/istanbul
Tarih: 25.02.2008 - 17:07 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
evim bahceli ve 5tane köpeğim var(gercek) ayrıca evim küçük çapta bir cephanelik durumundadır ve bahceme izinsiz giren kişilere hiçte dost canlısı olarak yaklasmam!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız