Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - almanyadan bi dost ve entresan bir tesadüf

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

almanyadan bi dost ve entresan bir tesadüf
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 25.02.2008 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sesginn, gel gel sende gel

ben değil sen gelicen kardeş çkalede olan benmm Gülümsüyorum Bravo hani 18 mart ya o bakımdann Gülümsüyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 25.02.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, benim senle hiç hatırm yok Dil çıkarıyorum arkadaşımız hoş gelmiş Bravo

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.02.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil usta guzel yaa dunyaya acılıoz Gülümsüyorum
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.02.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, dayı böyle güzel tesadüfler dostlar başına
ALLAH muhabbetinizi daim etsin inşallah

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.02.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah muhabbetinizi artıtrsınn Bravo
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.02.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino, daha neler neler dedide bakma yazmıyorum buraya..... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
birgün olur sende olursun buralarda. Bravo

freddy_, bu haftasonu geliyorsun,bekliyorum Bravo
kdrygz, Gülümsüyorum
Chickyy, unuturmuyum hiç kankam Göz kırpıyorum Gülümsüyorum Bravo
isterse kapalı olsun kırarak girerim hiç anlamam valla Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
sesginn, 18 mart tam kesin değil ama Üzgünüm
Ömer Bozkurt, eminmisin,var bak iyi düşün Gülümsüyorum izmire geldiğin akşam puntayı unutma. Gülümsüyorum
proracing, saol kankam.
gsxr750, Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 25.02.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, sen okadar bulasık adamsınkı karstakı koyun cobanın dan bıle kars kasarı ıstersın erbılıss bartelomoss senı he he he Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.02.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Re: almanyadan bi dost ve entresan bir tesadüf Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
Demek baris benim lakabimi sinco yaptin haaa..
Yok yok sen yapmazsinda o her tasin altindan cikan erbil varyaaa o yapar bak... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sen gel almanyaya % 20 emniyetli sürüsümü kaldiriyorum.Yani %100 olunca sinco dedigin dede yasindaki saclari agarmis adam K2 ile neler yapiyor görecez nasipse.. Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Bak fazla hava atma orada baris akrapovicleri belkide kisa zamanda degil uzun zamanda getirtirim bak haaa Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Tabiki gecer ben gectikten sonra aynada k7 kücülünce frenlemeye mecbur kaldim o firsati eline gecirdi baris hemen sen kalk tekere gec benim yanimdan....
Ama ben frenlerken anliyacaginiz yaniiiii

walla sino,barış şu an yanımda ve aynen dediklerini yazıyorum Dil çıkarıyorum

..................................................................................................................
barış derki;
sinoracer abi,
walla abi,işin içine akrapoviçleri koydun ya nediyim ben şimdi........ Çok gülüyorum
sen büyüksün bi numarasın,ama akrapoviçlerim gelsin,yoksa yakarım seni
ve ekambayla sınırsız sohbetim devam eder bak........... Dil çıkarıyorum
.................................................................................................................................

bu arada sino,adam seni öle yada böle tekerde geçmiş işte,durmasaydın kardeşimmmmmmmmm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
dümdüz bomboşyolda frenle ne işin olur.
ben adamın (barışın)gazlamasını gördüm,frene basmamışındır sen.... Dil çıkarıyorum
neyse bu tekerde geçilme muhabbeti ilerde bana lazım olur diyerek burda noktayı koyuyorum Dil çıkarıyorum
düştün yine ağzıma sinooooooo
sana rahat uyku yok yine Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 25.02.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Ya Erbil dünya ne kadar küçük değilmi Gülümsüyorum
Çhicky ile kakışırken resim eklemiştin bu benim kuzenim diye.Taaaak ardından Çhicky kuzeninle beraber resmi eklemişti.Ben çok gülmüştüm sana.Sıktınmı arkadaşla gaz ?
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 25.02.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil abi heryerde tanınıyo heryerde çıkyıo Çok gülüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 25.02.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sesginn, 18 mart tam kesin değil ama

inşallah hayırlısı ekamba
dünya çapında çalışıyon valla ne diyelmm Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 25.02.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metehan yaktın beni bir pot kırmışız iş güç arasında ülemn bu esnaflığı bırakcam yaş 30 şimdiden kafayı yedik allahtan dalga gecen pek olmamış ne yazmışız öyle manisa.soma balıkesir soma olmuş.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

JaySean, seninle tan şabilirmiyiz erkocblkQhot. seni merak ettimde
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 26.02.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Re: almanyadan bi dost ve entresan bir tesadüf Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:

..................................................................................................................
barış derki;
sinoracer abi,
walla abi,işin içine akrapoviçleri koydun ya nediyim ben şimdi........ Çok gülüyorum
sen büyüksün bi numarasın,ama akrapoviçlerim gelsin,yoksa yakarım seni
ve ekambayla sınırsız sohbetim devam eder bak........... Dil çıkarıyorum
.................................................................................................................................

Iyi tamam sen gel video cekecez .Hem yolda hemde nürburgringde..
Ama ben arkadan start alacam sen önden ,yanindan gecerken virajda mesela seni iyi cekerim... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sinirsiz sohbetinize devam edin iyi iste.. Bravo Bravo

Hem sen daha siparis falan yapmadin akrapovici olm..
Gelince bakariz o isede yoksa beni yakacan yaa Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.02.2008 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino,
barış der ki;
tmm sinoracer abim,cuma sabah (29-02-2008)saat 11 de uçağa biniyorum.
öğleden sonra ordayım,cumartesi de doğumgünüm var.
eksoz işini konuşalım getirtelim abi.
biliyorsun ki beraber yola çıktığımızda herzmn arkandan gelirim.
ama sende biliyorsun ki okadar kişi içinde sadece benimle gazlamaktan zevk alıyorsun sen
değilmi sinoracer abim.kamerada çekeriz sorun değil.
hem ben bu yaz a hazırlıyorum kendimi,
hasan ile beraber tr ye motorlarla gelip ekamba ile bol bol video çekecez Gülümsüyorum
inşallah sende gelebilirsin Gülümsüyorum
....................................................................................................................
....................................................................................................................

sino,barışla bi yol gidişimiz oldu bugün geldiğinde anlatır sana.
miğdesi kafası allak bullak oldu,zor duruyor ayakta şimdi Gülümsüyorum
hatta ben bunları yazarken yatmaya çıktı Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
acıdım vallahi............... Çok gülüyorum
hele hele abi ben bu cuma almanyaya gidecem daha dedikçe koptum gülmekten.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 26.02.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
sino,
barış der ki;
tmm sinoracer abim,cuma sabah (29-02-2008)saat 11 de uçağa biniyorum.
öğleden sonra ordayım,cumartesi de doğumgünüm var.
eksoz işini konuşalım getirtelim abi.
biliyorsun ki beraber yola çıktığımızda herzmn arkandan gelirim.
ama sende biliyorsun ki okadar kişi içinde sadece benimle gazlamaktan zevk alıyorsun sen
değilmi sinoracer abim.kamerada çekeriz sorun değil.
hem ben bu yaz a hazırlıyorum kendimi,
hasan ile beraber tr ye motorlarla gelip ekamba ile bol bol video çekecez Gülümsüyorum
inşallah sende gelebilirsin Gülümsüyorum

sino,barışla bi yol gidişimiz oldu bugün geldiğinde anlatır sana.
miğdesi kafası allak bullak oldu,zor duruyor ayakta şimdi Gülümsüyorum
hatta ben bunları yazarken yatmaya çıktı Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
acıdım vallahi............... Çok gülüyorum
hele hele abi ben bu cuma almanyaya gidecem daha dedikçe koptum gülmekten.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Baris kardesim..
biliyorsun seninle gezmekten hosnut oluyorum..
Milleti bekleye bekleye motorun üstünde agac olmustum ..Hani ben sana demistim ya"baris seninle gezmek zevkli diye " sende "abi simdi ben sana söyliyecektim " demistin.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bak sana akrapovic alinca beni muhakak gececeksin...

Virajlar haric (ikimizin tanigi virajlar yanii.) Dil çıkarıyorum

Cafee hubraumdaki sözünü söyle erbile.."Abi yaaa 260 larda nasil diz sürtüyorsun yaaa" demistin..
Sana anlatinca bu sefer sende yapmaya basladin..
iyisin iyisin baris..
Dedim ya sana seni bir yaris serisine yazdiralim...
Bende senin antrenörün olurum ..
Sözüm hala gecerli..
Siz hasanla gidersiniz insaAllah ..
Ben cocuklarla araba ile geliyorum yoksa cok masrafli oluyor..

Not : Havaalnindan almaya gelen var degilmi yoksa gelirdim almaya seni.. Göz kırpıyorum

@Ekamba kardesim,

Erbil yaa sen demek barisi arkaya attin ve gezdiniz..
Öyle oldumu bende cok fena korkuyorum..

Illede kendim pilotaj yapmam lazim..
Yoksa icim rahat etmez dostum..
Ama sende öylesindir.. Gülümsüyorum

Gelicen yaa buraya benim arka seleye atla istersen senide ben gezdireyim.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Zevkli olurdu ... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Kendinize iyi bakin sakat hareket yapip ucmayin siz bize lazimsiniz kardeslerim..
Öpüldünüz...

Yasli dedeniz sino Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.57 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal