Kayıt: Aug 28, 2007 Mesajlar: 34 Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ
Tarih: 25.02.2008 - 13:55 Mesaj konusu: 3 ay sureden sonra merhaba
Herkeze selam;
Motorsiklet kullanmaya yamaha r6 ile baslamistim. 3 ay once ufak 1 kaza ( yagmurlu havada dustum ...) sonucu motorumu sattim. 2 gun once yeni motorsiklet aldim. Hakan KOPAN dan. Yeni motorum yine racing *
Honda CBR 600 RR 2007 model siyah beyaz. cooooooooookkkkk mutluyum. _________________ 1 kertenkele vardır.
1 de kertilenkele
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5769 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 25.02.2008 - 13:56 Mesaj konusu:
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
bi daha olmasın çekerim walla kulaklarını
dikkaet et dostum bize lazımsınız allah kaza bela vermesin inş. bi daha grenajın yere değmesin lastiklerin yere düz bassın _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 25.02.2008 - 14:00 Mesaj konusu:
DaveGhan, 3 ay sonra hoşgeldin o zaman Aramıza dönmen sevindirici. Çok güzel bir motor almışsın hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin _________________
allah bır daha kaza gostermesın..
yenı motorun hayırlı olsun.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız