Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kapalı Hava Motorcuları Buraya Lütfen...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kapalı Hava Motorcuları Buraya Lütfen...

Kapalı Hava Motorcuları Buraya Lütfen...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 13.02.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben; kot pantolon üzerine deri pantolon giyiyorum rüzgar geçirmiyor ve bacakların ısısı pantolon içinde kalıyor, üstte ise aklet, üzerine t-shirt ince polar benzeri sweat yada yün kazak, üzerine içi elyaflı boğaza kadar kapanan yelek, maske, deri mont omuz kol ve sırtında koruması olanlardan, kask ve orta şekerli bi eldiven. Pek kolay üşümüyorum süratli olmadığımdan ama biraz uzun yol yapıcak olursam sadece ellerim üşüyor Çok gülüyorum
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.02.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel şeyler teşekkürler Alkışlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.02.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

letthegoodtimesroll, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

paylaşım için teşekkürler Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 26.02.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Havanın soğuk olduğu günlerden birinde arkadaşlarla buluşmaya gidecektim. Evimle buluşma yeri arası yol yaklaşık 5 km idi.Üzerimi giyerken nedense motosiklet montu gözüme ince gözüktü, tabi montun altına anca 2-3 kat giyebiliyorsunuz, daha fazlasında önden fermuar kapanmıyor.Dedim ki bırak bu montu içini kalın giy üzerine de ekstra kalın kabanını aldınmıydı sıcak sıcak gidersin. Valla arkadaşlar üzerimi giyip yola bir çıktım, sanki motor üzerinde hiçbirşey yok, bütün rüzgarı içimde hissediyordum.O gece motosiklet montumun gözünü seveyim ben dedim. Hakikaten çok önemli, kat kat giyinmek eğer motosiklet montunuz yoksa pek bir işe yaramıyor derim.

son care ustune cöp poşedı gecir hıc soguk almaz :P
şaka bi yana bu eller konu cok önemlı elimde deri motor eldiveni war yok gercekten sogukta hıc fark etmeden buz gibi oluyo ellrim??

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 26.02.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben pantolon bulamadim resmen

önce chickyy nin tavsiyesi üzerine Louis e gittim

bu pantolonu begendim,(Vanucci Racing 2 Textilhose),t ekstil olmasi lazimdi
bu pantolonda da cok güzel indirim vardi aldim denedim ok gibiydi ama icime de bir kurt düstü neyse aldim ciktim

hemen motora gittim motora oturmamla aci gercekle yüzlestim Gülümsüyorum oturunca cok yukari cekildi olmadi ertesi gün iade ettim
sonra FC-moto.de adresine girdim Rev'it Ultimate adli bir pantolon gördüm , berlin cevresinde satilan bir yerde yoktu ki gidip deneyeyim mecburen telefonla bilgi alip öyle siparis ettim.

long XL yada long XXL hangisini alayim derken
bunda long yaziyo ben en iyisi XL i siparis edeyim olmazsa XXL ile degistiririm dedim Long XL geldi Vanucciden belki1 bilemedin 2 cm uzun
sonuc ayni gün iade ve 36 inch uzunlugunda oldugunu ögrendigim long XXL modelini siparis ettim ((normalde de bedenim W34 L36) , geldi baktim güzel 4 5 cm daha uzun ama yeterli degil motorun üstünde kisaliyor , burdaki bir motoshopa gittim en uzun pantolonu istedim .
hey Allah'im o daha da kisa geldi. XXL i bugün geri yolladim .
akil edebilseydim daha uzun motor cizmesi alirdim belki o zaman pantolon idare ederdi cok da güzeldi ama kisa geliyo iste. deri pantolonda ben istemiyorum ,
bakalim artik . kullandigim motor cizmesi de alpinestars ridge.

pantolon isini simdilik askiya aldim , soguk havalarda dolasmak haram oldu
aranizda 190cm ve üstü arkadaslar var mi varsa textil pantolon olarak ne kullaniyorlar ?
Başa dön
Stromer Çevrimdışı Stromer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aargau / Isvicre

MesajTarih: 26.02.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zürich- Polo dan bir Goratex xxl (1.83-95kg) pantolon aldim, dogrusu yaz kis cok rahat ettim ( tavsiye de ederim herkese)
Stromer eger standart pantolonlar olmuyorsa pacalarina ilave bir ek yaptirttiramaz misin? Saglam bir terzinin cözemeyecegi sorun olacagini sanmiyorum. Altinada uzunca bir cizmeyle de sorununu cözebilecegine inaniyorum.
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 27.02.2008 - 05:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lakim_CH demiş ki:
Zürich- Polo dan bir Goratex xxl (1.83-95kg) pantolon aldim, dogrusu yaz kis cok rahat ettim ( tavsiye de ederim herkese)
Stromer eger standart pantolonlar olmuyorsa pacalarina ilave bir ek yaptirttiramaz misin? Saglam bir terzinin cözemeyecegi sorun olacagini sanmiyorum. Altinada uzunca bir cizmeyle de sorununu cözebilecegine inaniyorum.

Lakim_CH,

bizim hatunda senin söyledigini söyledi terziye ek parca yaptiralim dedi, bakalim alpinestars ve Held in pantolonlarini deneyecegim , olmazsa birini secip dedigin gibi ek parca yaptiracagiz galiba , uzun cizmeye cok sicak bakmiyorum , cünkü hali hazirdaki cizmem hala yeni , onu eskitmeden 200küsur € verip uzun cizme a lmak istemiyorum . ilgi ve alakana tesekkürler .
Başa dön
Stromer Çevrimdışı Stromer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 27.02.2008 - 05:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kışın motor pantalonu şart arkadaslar cok arastırdım ıstedıgım gıbı bır model bulamadım fuara kadar beklemek zorundayım..
balaklava ve eldıvende cok onemli guneslı bır gunde cıkıyorsunuz ama hava kararınca kabusa donuyor motora bınmek..full gıyınıp kullanmak en ıyısı OK
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 27.02.2008 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Montun icine, kazak veya polarlı kazak giyilmez, terleme yapar..Rüzgarı yedikce daha çok üşürsünüz.İnce ama sık giyinmezin gerekir.Termal iclikler en güzel örnektir.
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.02.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Termal içlikten asla vaz geçmem. İşe motorla gidip geldiğimden motor pantolonu giyme gibi bir şansım yok. Sabah akşam pantolon değiştirmek olmuyor. Dizleri soğuktan korumak için dizlik takıyorum. Çok fazla soğuk varsa pantolon altına içlik giydiğim de oluyor.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 27.02.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazılanlar cok guzel bende gazateden yana oke dıyorum cunkı cok etkıs var gercekten Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal