Tarih: 29.02.2008 - 02:43 Mesaj konusu:
insanın gözyaşlarına zor hakim olduğu bi videoyla bugün md yi açtım ellerine sağlık hakandincer en guzeli en özeli bu klip olmuş sanırım
bu sene daha bi hüzünlü daha bi kırık 18 mart geciricez inşallah bu terör sona ericek ve biz sehitler vermediğimiz günlere kavusucaz herkes elini kontağa atsın gazına bassın ve o özel günü bizlerle paylaşsın umarımda öyle olucak hepimiz duyarlı insanlarız ve inşallah 18 martta çkalede tek yürek olucaz bu sefer sehitlerimiz için gazlıyalım onların adına yollara çıkalmm bayraklarımızı bu gururla dalgalandıralımm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
tüm md il grupları için tek temennimiz o _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Herkese şimdiden hayırlı yolculuklar, muhteşem bir yer anlatması güç. Geçen yıl ben de gitmiştim gezi resimlerimi de paylaşmıştım sizlerle, hala dün gibi her yer gözümün önünde, buradan rehberlik yapabilirim sizlere Tekrardan iyi geziler... _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız