Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoGP de en iyi zaman Lorenzo dan geldi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoGP de en iyi zaman Lorenzo dan geldi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.03.2008 - 01:08    Mesaj konusu: MotoGP de en iyi zaman Lorenzo dan geldi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MotoGP 250 cc kategorisinde geçtiğimiz yıl Dünya Şamiyonu olan ve 2008 sezonu için MotoGP kategorisine geçiş yapan Jorge Lorenzo Katar'da yapılan final testinde yaptığı dereceyle günün en hızlı pilotu oldu. 1'54.552 lik derece elde eden Lorenzo sezon öncesindeki bu son testde rakiplerinede gözdağı vermiş oldu.
Lorenzo'yu 0,040 saniye gibi küçük bir farkla j.Toseland takip ederken, final gecesinin 3. hızlı ismi R. de Puniet oldu. V.Rossi bu testlerde 1'56.256 lık derecesiyle 10. sırada yer aldı.

TEST TURLARI 1. PİLOTU LORENZO

Link
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.03.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı motorla rossi 10.mu oldu Şok oldum

Kawasaki' de 3. olmuş Şok oldum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.03.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
aynı motorla rossi 10.mu oldu Şok oldum

Kawasaki' de 3. olmuş Şok oldum

Eray, Kawasaki 3 degil..
de Puniet bu sene Honda ile yarışıyor..
Kawasaki onu sezon sonunda kovdu Çok gülüyorum

Link
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 02.03.2008 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi yalan oldu bende de o kadar vergi borcu olsa bende kendimi sıkıntıya soksam kendimi piste yarısa vermesem bende yalan olurdum
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.03.2008 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-symrna

MesajTarih: 02.03.2008 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben en çok rossiyi merak ediyorum. Bu sene ne yapacak bakalım? Motordelisi
Umarım güzel bir yarış sezonu olur Bravo
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.03.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus demiş ki:
Ben en çok rossiyi merak ediyorum. Bu sene ne yapacak bakalım? Motordelisi
Umarım güzel bir yarış sezonu olur Bravo

Rossi herzamanki gibi olur..
Geçen seneye baktıgımızda birçok yarışı tamamlıyamadı,ama bu sene dersler çıkartmış olacaktır..
Katar'daki test sürüşlerinde alınan zamanlar yanıltıcı olabilir..
Sezon başladıgında Rossi performansını gösterecektir..

Link
Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 02.03.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Gece turları onlar belirtmeyi unutmuşsun.Rossi ve diğer bilinen isimler gece uçamıyor olabilir.Katardaki yarış gece yapılacak bu bir ilk.İlginç olacak bakalım görelim ışıklar altında yarış nasıl oluyor
Gülümsüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10UR1
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 02.03.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, paylasım ıcın tesekkurler baskanım..lorenzo yu ızlemek ıcın sabırsızlanıyorum acıkcası.bu cocuk buyuk ısler becerecek kanımca..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
10UR1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
real_dejavu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.03.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, katilıyorum.İlginç olacak gece yarışı merakla bekliyorum haftasonunu Göz kırpıyorum
Başa dön
real_dejavu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 05.03.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, ROSSİ son 2 yıldır kısacası yamahaya gectiği seneden beri yalan oldu ve olmaya devam edicek!! yamaha ile ilk sene bi sampiyonluk aldı ama son 2 yıldır GP ye gelen gençler cokk yetenekliler.
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 01

MesajTarih: 05.03.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim favorim 5_C.Stoner Bravo Bravo
tamada
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.03.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En iyi zamanın Lorenzo'dan geldiğine pek şaşırmadım. Şampiyonluk olmasa da çok şeyler bekliyorum kendisinden. Yalnız şampiyon olamaz demeyeceğim, sanırım tahmin ettiğimden de fazla şeyler yapacak. Size yemin edebilirim arkadaşlar, pilotlar gerçek pilotajlarını yansıtabilirlerse evinizde bile ayakta izlyeceğiniz yarışlar sizi bekliyor şu anda. Gelmiş geçmiş en iyi jenarasyon topluluğu yarın ki gece yarışı için katar pistinde bileniyor. Rossi dahil herkes hayatının en zor sınavını verecek bu sezon...

Moto GP tahminlerimizi yazdığımız topicde Rossi'ye hiç şans vermemiştim. Otoritelerde şans vermiyor. Başkan Hakan Dinçer'de dahil herkes duygusal yaklaşıyor ve Rossi diyor. Duygusal açıdan ben Rossi'ye Bravo her zaman tapdım. O yüzden şans vermediğime bakayın. Yoksa ben istemez miyim o görkemli pilotajıyla bu sene ki organizasyonu iki ayırmasını. Moralli olursa hâlâ ayağının altını öptüremeyeceği pilot yok. Duman eder !!! Bravo

Yarın ki yarışın başlama zamanı ile ilgili sıkıntı yaşayanlar "moto gp'de start veriliyor" topicine bakabilirler..
Başa dön
tamada Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hayat nereye sürüklerse

MesajTarih: 08.03.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sene ortalık pis karışcağa benzyio Çok gülüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 12.03.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum paylaşım için teşekkürler Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye