Tarih: 02.03.2008 - 01:34 Mesaj konusu: Motorsiklete yeni başlayanlar için faydalı bir site...
Merhaba dostlar.
İnternette gezinirken çok ama çok faydalı olabileceğini düşündüğüm ve çok güzel hazırlanmış bir site buldum.
www.uzmantv.com
sitede aklınıza gelebilecek her konuyla ilgili video görüntüsü eşliğinde anlatımlar var. Motorsiklet yazdığımda ise gerçekten yeni başlayanlara faydasının çok olacağını düşündüğüm videolara rastladım.
Youtube kaynaklı olmadığı için buraya yerleştiremedim ama linkinden ulaşıp izleyebilirsiniz. Sadece yeni başlayanlar için değil orta seviyedikiler içinde faydalı bir kaynak olduğunu düşünüyorum.Sürüş tekniklerinden kıyafet seçimi , kask seçimi , güvenlik için öotora takılacak aksesuarlara kadar her konuda videoyu bulabilirsiniz.
Motosiklet İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Rahmi Barutçu'nun anlatımında güzel bir kaynak.
bu siteyi biliyorum motosiklet hakkında herşeyi görüntülü ve uygulamalı olarak alatıyor... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 02.03.2008 - 01:39 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız