Motordelisi Motosiklet Spor Kulubü Türkiye Motosiklet Fedrasyonu 2008 yılı Spor etkinliklerinde LİSANS vermeye devam ediyor.
MDSK Lisansı ile yarışmak sporculara şöyle katkılar sağlamakta.
-Lisanslı Sporcularımız için Motordelisi.Tv , mdracingteam.net ve resmi sitemiz olan motordelisi.com web sitelerimizde fotograflı,detaylı olarak PİLOT tanıtımı
-Yarış öncesinde ve sonrasında Lisanslı sporcularımızla ilgili son durum,dereceleri ve yarışlarda yapılan roportaj videoları ve fotografların yayınlanması.
-50.000 üyesi olan Motordelisi grubunun bir sporcusu olarak taraftar desteği.
Lisans almak isteyen arkadaşlarımız için gereken evraklar;
1)Kimlik Fotokopisi
2) Banka dekontu
3) Doktor Raporu
4) 3 Adet fotograf
5) Lisans başvuru formu doldurulup ( buradan formu indirebilirsiniz )
M.D.S.K. Spor ve Organizasyon Sorumlusu Mehmet TAN ‘a gönderilmesi gerekmektedir.
Mehmet TAN
Adres: 1203/1 sokak no:101 inş.çarşısı Yenişehir-İZMİR
Cep tel : 0 532 281 00 40 – 0 552 281 00 40
mehmettan_izmir@hotmail.com
Sizde bu karede yer alabilirsiniz: _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
En son HakanDincer tarafından 21.08.2008 - 04:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 04.03.2008 - 16:00 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, bu mesajı inşallah İshak abi okur diye içimden geçirdiğin anda senin mesajını gördüm..
Demekki sen fazla yazmasanda hep buralardasın..Olmalısında... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 638 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 04.03.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
evet bugune kadar arayıp lisans cıkarmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Tarih: 05.03.2008 - 15:09 Mesaj konusu:
Evet LİSANS başvurularınızı çok geçmeden yapın..Sezon başlamak üzere... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
allah yolunuzu açık etsin.. _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
HakanDincer,hakan abicim benim işim bu ayın 15 ine kadar inş.belli olucak sevgili sponsorum ömer bozkurt abim sanırım md den lisansımı alıcak bekliyoruz
excavator_zx6, NiGhTeXpReSs, çoskun ve cengiz cok tskler
En son zxrhalit tarafından 06.03.2008 - 12:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.03.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
HakanDincer, lisansın alt sınırı 14 müş sanırım.
nasip olursa 1 yıl sonra oğluma lisans alıp gerekli eğtimlerle birlikte pistlere salacağım
DOUBLE_R_750, ishak abim,geçen yılkı katıldığın pist eğtim kursu
hakkında konuşmuştuk.bu yıl nzmn başlıyor?nasıl başvuru yapacağız.bilgilendirecektin bizi.
yada bilgilendirirmisin hazır konusu açılmışken..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız