Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul da

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul da
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.03.2008 - 03:55    Mesaj konusu: Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul da Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eminim artık herkes dört gözle sezonun açılış habercisi olan Motoshow08' e kilitlenmiş durumda.
Kimimiz çeşitli aksesuar hayallerimize, kimimiz ise gerçek aşkına kavuşabileceği an için geri sayıma çoktan başladı Gülümsüyorum
Bunlarla beraber Tüm MD ailesinin aynı ortamda bulunma şansı da elimizde. Her sene olduğu gibi bu sene de hep beraber olalım ve sezonu birlikte muhteşem bir partiyle açalım istiyoruz.
Yer yine hepimiz gibi motorcu olan arkadaşlarımıza ait, kendilerinin de isteği ile tüm gece sadece bizbize olacağız, sadece MD ailesi tek bir çatı altında..
Herkesi bekliyoruz..

BU GECEDE TÜM KATILIMCILARA MOTOSHOW08 FUAR DAVETİYESİ DAGITILACAKTIR

Tarih : 21.03.2008 - Cuma
Saat : 21.00
Mekan : Club ZOI
Adres : İmam Adnan Sok. No: 8 Kat:1 İstiklal Caddesi / Taksim - - vakkonun karşı sokağı, eski alman bira evinin üst katı

Artık İstanbul MD bu büyük buluşma ile biz motorcuların sezonunada start veriyor..
Bundan sonra tadına doyum olmayan buluşmaların başlangıcı bu gece olacak..
Bizde İzmir den kalabalık bir grup orda olacagız....
DUYANLAR DUYMAYANLARA söylesin sonra DUYDUK DUYMADIK KALMASIN

O zaman Dans zamanı Dans Dans Dans Dans Dans

Link

En son HakanDincer tarafından 06.03.2008 - 15:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 05.03.2008 - 03:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet güzel bir gece olacak Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 05.03.2008 - 04:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabırsızlıkla beklediğim buluşmalardan biri de bu büyük parti, "Her şey çok güzel olacak" Gülümsüyorum
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 05.03.2008 - 04:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumamı ya abi cumartesi olcak diye bende ona göre plan yapmıştm İstemiyorum ya zannetmiyorum ama orda olmaya çalışacağım..
güzel olacağına eminim Bravo Dans Motordelisi
Başa dön
cagdass Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.03.2008 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oradayım Göz kırpıyorum

MD Istanbul Zinciri için Kan Grubu, Telefon No ve Msn Adresinizi PM ile Ekletmeyi Unutmayın..
Başa dön
SnooTy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.03.2008 - 04:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD bu mekanı sevecek çünkü bizim çocuklar "Cluber" geçinirler..
Hele HalilRR ın süper yer hareketleri vardır..
Başının üstünde dönmeye başladımı kimse durduramaz..
Yer çekimine meydan okuyan cins Dans eder kendisi Çok gülüyorum

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 05.03.2008 - 04:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
İzmir MD bu mekanı sevecek çünkü bizim çocuklar "Cluber" geçinirler..
Hele HalilRR ın süper yer hareketleri vardır..
Başının üstünde dönmeye başladımı kimse durduramaz..
Yer çekimine meydan okuyan cins Dans eder kendisi Çok gülüyorum

Başkan desene kapışacak bir danscı var bana
Başa dön
ToyRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 05.03.2008 - 04:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, yapma bak dişlerini yeni yaptırdın dikkat et dans ederken kaybetme yine Çok gülüyorum
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 05.03.2008 - 04:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
derkunt, yapma bak dişlerini yeni yaptırdın dikkat et dans ederken kaybetme yine Çok gülüyorum

O yeni dişlerimle Halili pistte çiğ çiğ yicem hazıol Halil Delirdim Delirdim Dans Delirdim Delirdim
Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hayat nereye sürüklerse

MesajTarih: 05.03.2008 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 05.03.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zoi de görüşürüz diyorum o zaman Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çarşamba

MesajTarih: 05.03.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan bişey olmazsa oradaolacağız inşallah.
Başa dön
flash55 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 05.03.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, abi pisti senin için özel olarak cilalatacağım Gülümsüyorum
süper figürler bekliyorum bak senden, sonra yokh ben duymadım, yokh ben görmedim, yokh ben bilmem demeyesin Delirdim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
skunk
Üye
Üye

MesajTarih: 05.03.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla fuar günü bir yerden para bulup (sayısal loto, şans topu (şans totoroşu gibi) )Ninja 636 çakmadığım sürece akşam kardeşimizin mekanındayız.

Ama yine de söz vermiyim olurda alırsam Dil çıkarıyorum makinayi bütün gece gezerim valla.

Ya da strider senin mekan büyük zaten içirde yer ayarlarsın bana Motordelisi
Başa dön
skunk Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 05.03.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skunk, sen al ninjanı kardeşim ben sana pisti ayarlarım..
önce mekana çıkarsın, bakarsın uygun yapmış mıyım, sonra motorunu almak geri dönersin.. Ama "O" benimle hangi otobanda, hani süratlere çıkmış olur o vakit bilemem Delirdim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye