strider,kardeşim derkunt'u hafife alma eski dansçılardan bir o kaldı hehehe
Yanlız o mekanda pist küçük gelebilir ona .
_________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Kayıt: Nov 08, 2005 Mesajlar: 3449 Nereden: 5. PİYADE EĞİTİM TUGAYI 48. PİYADE EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI TOKAT
Tarih: 05.03.2008 - 12:24 Mesaj konusu:
Bu parti kaçmaz _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
HakanDincer, biz iş dolayısıyla cumartesi günü istanbulda olacaz bu parti işini cumartesi akşamı yapsak olmazmı..cuma burdan çıksak bile anca sabaha orda oluruz ... _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
ben ancak 23 ünde orda olabileceğim, tabi bir aksilik çıkmazsa
başkanım benim yerimede dans edin, özellikle sizden Fatih Ürek 'in yaptığı yılan dansını istiyorum _________________ Amare et sapare vix deo conceditur
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 6164 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 05.03.2008 - 14:26 Mesaj konusu:
21 mart cuma ya geliyor...
keşke cumartesi gecesine denk gelseydi de iştirak edebilseydim.
neyse,sizlere iyi eğlenceler dilerim... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 441 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 05.03.2008 - 14:30 Mesaj konusu:
gelirsem süper olur kuzenle inş.. bi aksilik çıkmazsa _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız