ömür boyu mutluluklar _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
SinanATASOY, tebrık ederım kardesım..
allah mesud etsın ınsallah.... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 17.03.2008 - 16:15 Mesaj konusu:
SinanATASOY, düğün akşamamı peki? Ona göre geleceğim Göbecik atmam lazim benimmm _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 17.03.2008 - 16:21 Mesaj konusu:
SinanATASOY, 5te oradayım abim Ama bana takım yakışmazki Neyse üzerinde takım saçları dimdik birini görürsen benim _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 17.03.2008 - 16:23 Mesaj konusu:
Snooty PM'ini gördüm, ancak bir takım teknik sbeplerden dolayı PM gönderemiyorum.. Sanırım sen beni başkasıyla karıştırdın Hayır nişandan filan bahsetmişsin.. Anlamsız geldi _________________
Tarih: 17.03.2008 - 16:25 Mesaj konusu:
SinanATASOY, Nikah diyeceğime nişan demişim ya iiki 1yanlış yazdık :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5833 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 17.03.2008 - 16:25 Mesaj konusu:
SnooTy demiş ki:
Ama bana takım yakışmazki Neyse üzerinde takım saçları dimdik birini görürsen benim
Nasıl yakışmaz.. Çok da güzel duruyor.. Hatta harika..
Saçlarınla lütfen oynama Levent.. Başkası olmaya çalışmadığın zaman daha çok seviyorum seni.. _________________ Ev alma, motor al...
Tarih: 17.03.2008 - 16:26 Mesaj konusu:
selis demiş ki:
[quote="SnooTy] Ama bana takım yakışmazki Neyse üzerinde takım saçları dimdik birini görürsen benim
Nasıl yakışmaz.. Çok da güzel duruyor.. Hatta harika..
Saçlarınla lütfen oynama Levent.. Başkası olmaya çalışmadığın zaman daha çok seviyorum seni.. [/quote]
Yakıştığı içinmi bana FACEBOOKTAN KALDIR BU RESMİ diye yorum yazdın _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız