Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YENİ ASIR TV de Motordelisi Roportaj VİDEOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YENİ ASIR TV de Motordelisi Roportaj VİDEOLARI
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.03.2008 - 06:11    Mesaj konusu: YENİ ASIR TV de Motordelisi Roportaj VİDEOLARI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz günlerde Yeni Asır TV de yayınlanan roportajı söz verdiğim üzere ekliyorum.
2 Bölümden oluşuyor..
İyi seyirler.

BÖLÜM 1

Link

BÖLÜM 2

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.03.2008 - 06:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım Gülümsüyorum sende rejimdesin anlaşıldıııı Gülümsüyorum

MD MD MD... ötesi yok Çoook seviyorum
Başa dön
freewing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 06.03.2008 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.03.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 06.03.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izledim güzel röpörtajdı.... tebrikler hakan dinçer & mehmet tan Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 06.03.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, mehmet tan Delirdim Delirdim süpersiniz
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsikleti türkiyeye tanıtma çabaları beni her zaman mutlu etmiştir işaalah bu bilinci araç sürücüleride alır temennisindeyim
Başa dön
acun0 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 06.03.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperrsiniz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Bilemir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.03.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erol Hulagu ye bu vesileyle TEŞEKKÜR ederiz..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 07.03.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun ..samimi bir röportaj olmuş...
umarım üye sayımız gün geçtikçe böyle başarılı tanıtımlarla daha da artar.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 07.03.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gusel bi röportaj olmuş motordelisi olmak yaşanmadan ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi tebrikler MD diyorum başka bişi demiyorumm Çok gülüyorum
sesginn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.03.2008 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bir puragramdı Alkışlıyorum mehmet abi hakan abi sizleri canı gönulden kutluyorum Çoook seviyorum

Başarılarınızın devamını diliyorum Bravo
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 07.03.2008 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

me de tivide; md , tv de

yayında ve yapımda emegi geçen herkese çok teşekkürler süper anlatım olmuş başarılarınızın devamı dilegim ile Alkışlıyorum

saygılar...

ç.kale md

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 07.03.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel hos bır sohbet havasında gecmıs her sey olması gerektıgı gıbı
yolunuz yolumuz acık olsun kalın saglıcakla Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 07.03.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Başkanım kilo vermişsin biraz Delirdim
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye