MD MD MD... ötesi yok _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Tarih: 06.03.2008 - 14:17 Mesaj konusu:
Erol Hulagu ye bu vesileyle TEŞEKKÜR ederiz.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 573 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 07.03.2008 - 01:52 Mesaj konusu:
helal olsun ..samimi bir röportaj olmuş...
umarım üye sayımız gün geçtikçe böyle başarılı tanıtımlarla daha da artar.. _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Tarih: 07.03.2008 - 02:37 Mesaj konusu:
çok gusel bi röportaj olmuş motordelisi olmak yaşanmadan ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi tebrikler MD diyorum başka bişi demiyorumm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
harika bir puragramdı mehmet abi hakan abi sizleri canı gönulden kutluyorum
Başarılarınızın devamını diliyorum _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız