Tarih: 06.03.2008 - 14:40 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
HakanDincer, lisansın alt sınırı 14 müş sanırım.
nasip olursa 1 yıl sonra oğluma lisans alıp gerekli eğtimlerle birlikte pistlere salacağım
Harika bir iş yapış olursunuz..
Gençliğin kirlendiği bu dönemde çocuklarımızı sanat,spor gibi sosyal-kültürel şeylere yönlendirirsek onların muhtemel başarılı hayatlarında aileler olarak etkili olmuş oluruz..
Bu çok önemli..
Çünkü gelişme aşamasında çocukların çevresi onların hayatına çok etkendir...
Spor yaparsa çevresi sporcularla dolu olur..
Müzik egitimi alırsa yine müzik kültüründe büyür..
Yada Tiyatro ya yönlendirirsek sanatçı çevresi olur...
İşte bu sebeple AİLE çok önemli.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7136 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.03.2008 - 14:57 Mesaj konusu:
HakanDincer,
şu an tüm hayalimiz bu yönde inşallah zmnı geldiğinde gerekli şartlar oluştuğunda elimden geleni ardıma koymayacağım.
ister md adına ister kendi çabamızla ne olursa olsun bu planı yürürlüğe sokacağız....
bu yöndeki asıl amacım gördüğüm kadar çok hevesli bi veledim var,
madem bu motoru kullanacak, hiç olmassa gerekli eğtimleri alıp akıllı bi şekilde bunu yapmasını istememdir..
pistlere çıkıp başarılı olup olmaması değil,çekirdekten başlayıp kazanmasını istediğim tek şey TECRÜBE dir.
zaten bununla beraber başarı da kendiliğinden ister istemez gelecektir...
gelen başarı ile hepbirlikte gururlanacağız inşallah... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 06.03.2008 - 15:23 Mesaj konusu:
ekamba, böyle düşünmen hoşuma gitti...
Seninde söylediğin gibi küçük yaşlarda alınacak eğitim beraberinde ilerde bilinçli, tecrübeli bir sürücü olur...
Şimdiki gençler çok şanslı (bu cümleyi kurduguma göre demek yaşlandık ) _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
zxrhalit, bu sene ailecek senin arkandayız gardaşım
Nerden lisans alacağın önemli değil,bu MD de olur Konya'da olur Kayseri'de olur.Önemli olan senin bu sene yarışlara katılman _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7136 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.03.2008 - 18:14 Mesaj konusu:
bu arada halitim sana bol başarılar dilerim........
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
HakanDincer demiş ki:
Şimdiki gençler çok şanslı (bu cümleyi kurduguma göre demek yaşlandık )
maaalesef öyle.....
gerçi yaş 37 gönül yaşı 18 ama........tüh ya harbiden yaşlanmaya mı başladık ne...
ah be başkan,aklımda olmayan şeyi aklıma soktun..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
En son ekamba tarafından 06.03.2008 - 18:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 06.03.2008 - 21:29 Mesaj konusu:
bende bu lisansı almak istiyorum ama ailem bi türlü izin vermio VELİ MUVAFAKATNAMESİ illaki istiyomu 18 yaşını doldursakdamı ister bu veli onayı hayallerimi yıkılıyo _________________ K-A-B-U-S_68_42
inş. kısmet olurda bi lisansta biz alırız artık kimlik kadar gerekli bişi oldu bu zxrhalit, evet bi an önce al şu lisansı da seni pistlerde görelim elimde bezler bekliyorum bak ne zaman lastikleri silcem diye
ama şu imzandaki herif ne yapmaya çalışıyo onu anlayamadım nerden bulun böyle garip şeyleri bilmem _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız