Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Yılı LİSANS ınızı MD den çıkartın,TÜRKİYE sizi tanısın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Yılı LİSANS ınızı MD den çıkartın,TÜRKİYE sizi tanısın
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.03.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
HakanDincer, lisansın alt sınırı 14 müş sanırım.
nasip olursa 1 yıl sonra oğluma lisans alıp gerekli eğtimlerle birlikte pistlere salacağım

Harika bir iş yapış olursunuz..
Gençliğin kirlendiği bu dönemde çocuklarımızı sanat,spor gibi sosyal-kültürel şeylere yönlendirirsek onların muhtemel başarılı hayatlarında aileler olarak etkili olmuş oluruz..
Bu çok önemli..
Çünkü gelişme aşamasında çocukların çevresi onların hayatına çok etkendir...
Spor yaparsa çevresi sporcularla dolu olur..
Müzik egitimi alırsa yine müzik kültüründe büyür..
Yada Tiyatro ya yönlendirirsek sanatçı çevresi olur...
İşte bu sebeple AİLE çok önemli..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.03.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
şu an tüm hayalimiz bu yönde inşallah zmnı geldiğinde gerekli şartlar oluştuğunda elimden geleni ardıma koymayacağım.
ister md adına ister kendi çabamızla ne olursa olsun bu planı yürürlüğe sokacağız....
bu yöndeki asıl amacım gördüğüm kadar çok hevesli bi veledim var,
madem bu motoru kullanacak, hiç olmassa gerekli eğtimleri alıp akıllı bi şekilde bunu yapmasını istememdir.. Bravo
pistlere çıkıp başarılı olup olmaması değil,çekirdekten başlayıp kazanmasını istediğim tek şey TECRÜBE dir.
zaten bununla beraber başarı da kendiliğinden ister istemez gelecektir... Göz kırpıyorum Bravo
gelen başarı ile hepbirlikte gururlanacağız inşallah... Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.03.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, böyle düşünmen hoşuma gitti...
Seninde söylediğin gibi küçük yaşlarda alınacak eğitim beraberinde ilerde bilinçli, tecrübeli bir sürücü olur...
Şimdiki gençler çok şanslı (bu cümleyi kurduguma göre demek yaşlandık Çok gülüyorum )

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.03.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, hayırlı olsun halitim Çok gülüyorum Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.03.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, sen en iyisini yaparsın hadi hayırlısı Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 06.03.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit sen turkıyede 1 numarasın ınsaallah yıldızın parlayacak gardasımmmm benımm Bravo Dil çıkarıyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 06.03.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, bu sene ailecek senin arkandayız gardaşım Delirdim

Nerden lisans alacağın önemli değil,bu MD de olur Konya'da olur Kayseri'de olur.Önemli olan senin bu sene yarışlara katılman Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.03.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada halitim sana bol başarılar dilerim........ Bravo Bravo Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

HakanDincer demiş ki:
Şimdiki gençler çok şanslı (bu cümleyi kurduguma göre demek yaşlandık Çok gülüyorum )
maaalesef öyle.....
gerçi yaş 37 gönül yaşı 18 ama........tüh ya harbiden yaşlanmaya mı başladık ne...
ah be başkan,aklımda olmayan şeyi aklıma soktun..... Dil çıkarıyorum

En son ekamba tarafından 06.03.2008 - 18:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 06.03.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım lisanslar, pist yarışlarıyla sınırlı olacak.. Gülümsüyorum
Başa dön
selis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 06.03.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi lisans da benmi çıkarsam acab Çok gülüyorum

hani bulunsun
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
djyilmazz
Üye
Üye

Nereden: KONYA/BİNKONUT

MesajTarih: 06.03.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, ABİ İNŞ.BAŞARILI OLURSUN OLMAN İÇİN DUA EDİYORUM BAŞARILAR SANA....
Başa dön
djyilmazz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
suleyman68
Üye
Üye

Nereden: AKSARAY-KONYA

MesajTarih: 06.03.2008 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bu lisansı almak istiyorum ama ailem bi türlü izin vermio VELİ MUVAFAKATNAMESİ illaki istiyomu 18 yaşını doldursakdamı ister bu veli onayı Ağlıyorum hayallerimi yıkılıyo
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.03.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelicem inş ailemle uzun uzun akıllıca konuşmam lazım Göz kırpıyorum Bravo

halit abim bol şanslar.....

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.03.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, inşallah hayırlısı olur

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.03.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş. kısmet olurda bi lisansta biz alırız artık kimlik kadar gerekli bişi oldu bu Gülümsüyorum
zxrhalit, evet bi an önce al şu lisansı da seni pistlerde görelim elimde bezler bekliyorum bak ne zaman lastikleri silcem diye Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ama şu imzandaki herif ne yapmaya çalışıyo onu anlayamadım nerden bulun böyle garip şeyleri bilmem Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
piranha Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye