Tarih: 05.03.2008 - 17:17 Mesaj konusu:
Öncelikle herkese merhaba..
Bu sezon üç takımın çok güçlü olduğu açık..Ducati,Fiat yamaha ve repsol honda kıyasıya kapışacaklar..
Stoner geçen sezondan daha kolay bir şampiyonluk yakalıyacak,çünkü takım arkadası çok iyi..
Repsol pilotları da çok ağresif olacaklardır..Yamahanın gücünün yeteceğini zannetmiyorum..
Kafama takılan bir konu var..Moto GP nin internet sitesinde yarışı Türkiye'de NTV nin vereceği gözüküyor ama,NTV nin yayın akışında bu hafta sonu olan yarış gözükmüyor..
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 394 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 03.05.2008 - 20:47 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
1. ROSSI
2. PEDROSA
3. STONER
Benim sırasına göre şans verdiğim pilotlar bunlar..
Yamaha tüm yılı motosikletini geliştirmek için harcadı..
Pilotaj olarak zaten Rossi bir adım önde ..
Pedrosa ise çok güvendiğim,genç ve kesinlikle gözü kara bir pilot..
Stoner geçen yıl aldıgı şampiyonlugun gazıyla yarışacak,buda önemli bir avantaj.Tabi Ducati nin hızlanması ve top speed i çok önemli bir etken..
Buna ragmen Rossi geri dönecektir bu sene....
Rossi geri dönecek ama Lorenzoyu geçemeyecek. Lorenzo çayLak sezonunda ŞAMPİYON oLacaK.. _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız