Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 19.09.2007 - 17:38 Mesaj konusu:
Merhaba Arkadaşlar ;
2007-2008 model KAWASAKI ZX6R için servis kitabı bulabilir miyim ?
ELinde olanlar bana yollayabilir mi ?
(hatta adobe acrobat formatında -pdf- olduğunu sanıyorum eczaci101@gmail.com mail adresime de yollarsanız inanılmaz mutlu olacağım-bu iyiliğin altında kalmam)
Saygılarımla _________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
slmlar benım motorumun scooter tipinde onun kullanma kılavuzuda garantı kağıdıda servis bakım kağıda tek bi kitapçıktaydı kaybettım ya nolck şimdi? benım napma laızm yenıden çıkar mı o garnti kağıdı falan ? bide servis kağdı bakımlarını tek servıs yaptı hep kaşe falan bastışimdi yok yardımlarınızı beklıyorum
eline sağlık _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
SinanATASOY, kawasaki kle 500 ün 1992 sini içine alan servis manueli ni tedarik edemedim bana rehberlik edermisin.. şimdiden teşekkür ederim.dayanışma... sağlıklı günler dileğiyle. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
kawasaki kle 500 ün servis manuelini bir türlü temin edemedim duyarsız bir dayanışma beni biraz küstürdü.motor delisi üyelerin yazılarına ümütle bakıyorum yarısından çoğu puan için şakşakçılık y
apıyor.tın tın.ortaya herkezin yararlanacağı araştırmalar çıkarsa iyi olmazmı bundan herkes yararlanır.
daha fazla dayanışma.daha fazla araştırma gerekir.
verilen linklerden indirmek mümkün olmuyor.
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
üyelerimize bigilendirme: motor zincirini yağlamada yenilik.ağaç kesen motorlu desterelerin yağı büyük marketlerde satılmakta.bu hızar yağıyla zıncirinizi yağlarsanız uzun müddet gittiği gibi daha iyi netice alırsınız.yüksek devirde yağ yanmadığı gibi metale daha iyi yapışıp uzun zaman özelliğini bozmamaktadır.hızarın ağaca ve metale yüksek devirde sürtündüğünü göz önüne alalım.dahada ekonomik.ucuz. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
ellerine sağlık _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 23.04.2008 - 16:23 Mesaj konusu:
yamaha tdm 850 kullanıcı kitabı elinde olan varmı. yada nerden bulabilirim. yardım lütfen. _________________ Yolun bittigi yerde özgürlügün baslar. Denize dogru gel gel.
Arkadaslar benim motorum Aprilia Pegaso 650 IE 2003, ve motosikletlerle ilgili fazla teknik bilgim olmadıgından bakım/servis klavuzuna ihtiyacım var. Klavuz ingilizce de olabilir. Yardımcı olabilecek?
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız