Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 635 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 07.03.2008 - 11:09 Mesaj konusu:
erol bey e motordelisi kulubu ile yaptıgı röportaj ve motosiklete verdiği
ilği ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.
biz siz üyelerimiz ve dostlarımızla bugünkü yerimizdeyiz, tüm
MOTORDELİSİNE TEŞEKKÜRLER... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1848 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 07.03.2008 - 11:31 Mesaj konusu:
sayın BAŞKANIM ve MEHMET abi çok hoş ve faydalı bir konuşma olmuş.MD olarak Bir çok topluluğa sesimizi duyurmuş olmanın mutluluğu içerisindeyim...TEBRİKLER. _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
cok güzel _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Tarih: 07.03.2008 - 12:26 Mesaj konusu:
HakanDincer, biraz şok olmadım desem yalan olur orda biraz daha farklı şeyler olabilir motorlarla küçük bi gösteri yapılabılırdı halilrr teker falan yapsaydı biraz kıyafet kask gösterip bilgi verilebilirdi,, yeni kurulan bi sitenin tanıtımı gibi olmuş bıraz ama biz eski bir kulup olduk artık ama yinede güzel _________________
Tarih: 08.03.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
tarkan_600 demiş ki:
HakanDincer, biraz şok olmadım desem yalan olur orda biraz daha farklı şeyler olabilir motorlarla küçük bi gösteri yapılabılırdı halilrr teker falan yapsaydı biraz kıyafet kask gösterip bilgi verilebilirdi,, yeni kurulan bi sitenin tanıtımı gibi olmuş bıraz ama biz eski bir kulup olduk artık ama yinede güzel
Programın formatı buydu..Eger "NoFear" tarzında bir program olursa o zaman dediklerini yapar HalilRR..
bu yaz birçok TV kanalında olaagız..Hatta bir proje var eger olursa MOTORDELİSİ aında bir motosiklet TV programı bile olacak.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 08.03.2008 - 14:31 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
tarkan_600 demiş ki:
HakanDincer, biraz şok olmadım desem yalan olur orda biraz daha farklı şeyler olabilir motorlarla küçük bi gösteri yapılabılırdı halilrr teker falan yapsaydı biraz kıyafet kask gösterip bilgi verilebilirdi,, yeni kurulan bi sitenin tanıtımı gibi olmuş bıraz ama biz eski bir kulup olduk artık ama yinede güzel
Programın formatı buydu..Eger "NoFear" tarzında bir program olursa o zaman dediklerini yapar HalilRR..
bu yaz birçok TV kanalında olaagız..Hatta bir proje var eger olursa MOTORDELİSİ aında bir motosiklet TV programı bile olacak..
valla motorsiklet tv kuracaksanız elinizden operim süper bi proje olur mdtv adı bile hazır her uyeden parasal destek olması lazım bu konuda elbirligi olmak gerek çeşitli bolumler test motomagazin falan gibi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, hatta motomagazın bolümünde şöyle bi haber olabilir sosyetenin ünlü simalarından ekamba sevgilisiyle soma yollarında 2,40 hız yaparken objektiflere yakalandı ama ekamba durumu inkar etti ben 3,40 la gidiyordum diye bi açıklama yaptı _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız