Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7124 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 04.03.2008 - 19:47 Mesaj konusu:
hondabros, Sen gelme artık zaten sen artık bizden biri değilsin pşşttt hşşşştt kşştttt _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 2047 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 06.03.2008 - 19:11 Mesaj konusu:
ArapKadri demiş ki:
hondabros demiş ki:
HalilRR, ben gelmiyorum.
sen gelmiyosan bende gelmiyom
o zaman bende gelmiyom! Ben gelmiyom?sen gelmiton? o gelmiyo? kim gelecek?kim çıkaracak karanlıkları aydınlığa?? sorarım sizlere?? ......... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1330 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 06.03.2008 - 19:35 Mesaj konusu:
Alıntı:
ArapKadri demiş ki:
hondabros demiş ki:
HalilRR, ben gelmiyorum.
sen gelmiyosan bende gelmiyom
o zaman bende gelmiyom! Ben gelmiyom?sen gelmiton? o gelmiyo? kim gelecek?kim çıkaracak karanlıkları aydınlığa?? sorarım sizlere?? .........
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız