Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 mart canakkale ( Balıkesir MD)......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 mart canakkale ( Balıkesir MD)......

18 mart canakkale ( Balıkesir MD)......
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 04.03.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelmek isterdim ama iş durumum musait olmadığından dolayı sizlerle eşlik edemiyecem Ağlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 04.03.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün BALIKESİR.li arkadaşlara öncelikle slm blk md bir türlü toparlanamadı ben 2006 dan beri md takılıyor takip ediyorum ama bir türlü ne bir etkinlik nede bir buluşma olmadı ben dursunbeyden takip ediyorum esnafım yaş.30 inş bundan sonra bir bereberlik olur ve bu tür geziler düzenlenir şimdiden gidecek arkadaşlara hayırlı yolculuk...TANIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞ OLURSA ..erkocblk@hotmail.com........saygılar DRAGON_10
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 04.03.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

DRAGON_10

haklısın dostum en kısa zamanda toplanılmalı hem canakkale gezısınden once olursa tanısmak cok ta iyi olur

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 05.03.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende gelmeyi çok isterim ama motosikletim veya arabam yok onun için gelemiyorum öğrenci olduğum için haftalığımda 10 ytl bana zor yetiyor çanakkaleye otobüsle gidemem Ağlıyorum balıkesir edremitte oturuyorum
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 05.03.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben Akçay'da oturuyorum motorumu ayarlarsam bende katılırım Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇANAKKALE MD HAZIR SİZLERİ BEKLİYOR Bravo Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 06.03.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kalacağımız otel kesinleşti,gerçektende güzel ve en önemlisi temiz bir otele benziyor.Şehrin tam merkezinde İstanbul'dan gelecekler için özellikle ideal yani gemiden iner inmez 50 metre sonraymış Bravo .

Cumartesi aksam yemeği pazar sabah kahvaltısı dahil fiyatlara.

Tek kişilik odalar için gecelik: 50 YTL

Çift kişilik odalar için gecelik : 40 YTL
(dediğim gibi yemek fiyatları da dahil içine Bravo )

Otelin linki:

www.helenhotel.com

Bir hafta gibi bir süre kaldı,o yüzden katılmayı düşünen herkes hangi tip odada kalacağını bildirirse ona göre rezervasyon yapılabilir erkenden,herhangi bir karışıklık olmaz.Tek gitmeyi düşünen arkadaşlar aralarında anlaşabilirse çift kişilik oda ayarlanabilir.Evet,oda sayısı ve tipini belirtmeye başlayalım bakalım. Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 06.03.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şekeriminde belirttiği üzere sizin için Çanakkale'nin iyi otellerinden biri olan Helen Otelle görüştük.. Fyatlar aynen söylendiği gibi.. ancak anlaşma yapılırken iki kişi bi oda diye konusuldu.. 2 kişilik odalar daha geniş ve rahat.. fiyatın içinde cumartesi aksam yemeği ve pazar sabah kahvaltısı dahildir... yeri çok merkezi.. özellikle istanbuldan gelip eceabat gemisiyle karşıya geçecek olanlar gemiden 50 metre sonra yolun sağında kalıyo hemen.. otelin kendine iat otoparkıda mevcuttur.. kameralı sistemle sürekli kayıt altındadır.. siz uyuken motorcuklarınızda rahat rahat uyusun diye başka sorusu olan konuyla ilgili olaraktan pm yoluyla ulaşırsa yardımcı olurum saygılar sevgiler.. en derin hürmetlerimi sunarım..
diğer illerden gelicek olanlar içinde iskeleyi bulduktan sonra oteli bulmamanız gibi bişey söz konusu olamaz zaten siz çanakkale yolunu buldurduktan sonra ben ve diğer arkadaşlarım elimizden geleni yapıcaz
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.03.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR bilgilendirme için teşekkürler eline koluna ayaklarına saglık Alkışlıyorum Delirdim

YUKARIDA DA BELİRTTİGİM GİBİ Ç.KALE MD ORGANİZASYONA TAM MANASI İLE HAZIR SİZLERİ BEKLİYOR HAYDİ MD BÜYÜK BULUŞMA İÇİN Ç.KALE'YE...

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kartalizma_1903
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: balıkesir-burhaniye

MesajTarih: 07.03.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maalesef ki 16 mart pazar günü a2 direksiyon sınavı var.a2 ehliyet olmadığından motor işi zaten yaştı artçı yada arabayla düşünürken şimdi dahada zorlaştı katılmamız.20 mart gecesi motoshow için istanbula gidiyoruz 15-20 kişilik bir grupla inşallah motoshow da buluşuruz iyi yolculuklar herkeze
Başa dön
kartalizma_1903 Çevrimdışı kartalizma_1903 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar gelebilecek olanlardan net rakam istiyorum otelle ona göre konusucam.. daha sonra bi aksilik yaşanmaması için bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 10.03.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geziye gelicektim hazırlıklarımı yapıyordum ama talihsiz bi kaza geçirdim Üzgünüm bu yüzden yanınızda olamıycam benim yerimede gezin Ağlıyorum
Başa dön
reddragonnvv şimdi Çevrimiçi reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.03.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar son anda istanbul a gitme işim çıktı eger c.tesi ye yetişebilirsem inşallah sizlerle görüşecegim eger yetişemezsem fuar da görüşmek üzere derin saygılarımla...

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 12.03.2008 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelirken Türk bayraklarımızı yanımızda getirmeyi unutmayalım arakdaşlar
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balıkesir md kaç kişi kimler geliyo ? bi acil olarak bana bildirebilirler mi lütfen..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal