Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 beyaz hayabusaya ilk aksesuarlar takıldı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 beyaz hayabusaya ilk aksesuarlar takıldı.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.03.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kadricim delik delindi takoz yuvasına girdi ve mevzu kapandı tek işlem Gülümsüyorum Ya devamlı kevgire dönenler...Onlarda teselliyi gülmekte bulurlar...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 07.03.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, olsun ya her delik için bir takoz takarlar olur biter Çok gülüyorum ama sonra motor neye benzer bilemem Çok gülüyorum kaktüs ağacı Gülümsüyorum
TahiRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.03.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin makina kız gibiymiş valla maşallahhhh güle güle kullanın Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 07.03.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.03.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallahı var yaaa..ne güsel yaaa..darısı başımıza.
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı rottweiler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mertaltinok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.03.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya valla ben olsam çift egzost olayını bozmazdım . aynısından sol tarafada takardım.Hayırlı uğurlu olsun.
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 07.03.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylasım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum motor da güzel Motordelisi Motordelisi
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 07.03.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline koluna sağlık ustam tertemiz iş çıkmış.. böyle ustaların değerini bilmek lazım tekrar üstüne basmadan geçemeyeceğim.
BURSA, MOTORCU FERİT SUZUKİ YETKİLİ SERVİSİ.
bursadan arkadaşlarımız irtibat için 0224 2339897
SERKAN DÜRÜ. ustacım hayırlı işler.
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turinglerde polis motoru gibi ama spor makinada beyaz guzel oluyor Bravo nazar degmesin + elinize saglik Bravo
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 07.03.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa güzel motor ancak bunun yenisi:

Suzuki Hayabusa K8 1400 cc. ve 199 hp !!!

Harika ...
Başa dön
DagustuN şimdi Çevrimiçi DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 07.03.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cüneyt kardeş hayabusa yanıyor vallahi Bravo
Burak kardeşimize kazasız belasız sürüşler diliyorum. Motordelisi
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 07.03.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık çok güzel olmuş sahibi kazasız belasız bener inş Bravo
http://www.sahibinden.com/_99_klr_650_WQQaXQQ10012304WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 08.03.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani bir ara motor gelmeden önden koltuk gelmişti o nerde?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal