Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 MART organizasyonu .......BURSA MD......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 MART organizasyonu .......BURSA MD......

18 MART organizasyonu .......BURSA MD......
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MASAL
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 07.03.2008 - 22:39    Mesaj konusu: sametcim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen cıddıyım valla Gülümsüyorum gercı sercat 46 kardesım buyuk olasılıkla yıcek benı kıtır kıtır ama katılıyorum:)canım kardesım sende gel nolur dıye sercatıma seslenıyım burdan:D
Başa dön
MASAL Çevrimdışı MASAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 08.03.2008 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

günaydın arkadaşlar. ÇANAKKALE programımızın buluşma ve haraket saatleri aşağıdaki belirttiğim gibidir.haraket saatimiz kesin haraket saatimizdir

buluşma yerimiz ; BURSA KENT MEYDANI KARŞISI LOKANTALAR ÖNÜ

buluşma saatimiz ; 10 : 20

kesin haraket saatimiz ; 11 ; 00

1. dinlenme ve ihtiyac molası BANDIRMA girişi shell benzinliği. ( 15 DK .)

2. dinlenme ve ihtiyac molası BİGA BALIKLIÇEŞME arası dinlenme tesisleri. ( 15 DK. )

3. dinlenme ve ihityac molası LAPSEKİ ( 5 DK. )

hotele varış saatimiz ; 15 ; 00

çanakkalede uygulayacağımız program ;

15 Mart C. tesi Saat 15:00 Ç.kaleye varış ve yemek
15 Mart C. tesi Saat 15:30 Otel Bölgesinde toplanma ve Ç. Kale gezisi
15 Mart C. tesi Saat 20:00 Yemek ve sonrasında eğlence

16 mart pazar Saat 8:30 Kalkış ve kahvaltı
16 mart pazar Saat 9:00 Karşıya geçiş ve karşı tarafın gezisi
16 mart pazar Saat 13:30 Merkeze dönüş ve öğlen yemeği
16 mart pazar Saat 14:00 Toplu Kortej geçişi
16 mart pazar Saat 15:00 Dönüş

hotel ücreti cumartesi akşam yemeği ve pazar sabah kahvaltı dahil

tek kişilik odalarda gecelik 50 ytl

çift kişilik odalarda gecelik 40 ytl ( 40 + 40 = 80 bir odada iki kişi )

www.helenhotel.com

gezimizdeki toplam mesafe ortalama 600 km dir.

sabit hızımız 100- 110 km dir .

gezimize ekipmansız ( kasksız) ve ehliyetsiz kişiler alınmayacaktır..

GEZİYE KATILACAK TÜM ARKADAŞLARIN YANLARINDA TÜRK BAYRAĞI GETİRMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR...

Bu geziden MDSK sorumlu oldugundan dolayı yoldaki tüm kurallara uyulacaktır, kurallar açık ve net oldugu için lütfen bir kez daha okuyunuz...
http://www.motordelisi.com/ftopic-39737-0.html

gezi katılım listesi

samet yıldız ( tekyildizmotor )

pasha_erkan

MASAL

alper gökçadır

windofchopper ( bilecik md )

sadbuttrue ( bilecik md )

sadbuttrue111 ( bilecik md ) ( parçaya bağlı Gülümsüyorum )

rafet_hasal

erdemcixx ( yalova md )

günay akalp

saygılarımla

TEKYİLDİZMOTOR

bu sayı şimdilik böyle ilerleyen günlerde dahada artacaktır kesin durumu netleşmeyen arkadaşlarımız var suan bu liste kesin geleceklerin listesidir
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erdemcixx
Üye
Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sametcim bende geliyorum Yolumuz acık olsun. Sabırsızlıkla Günü beklıyorum

Erdem TURAN
0532 295 90 12
0226 246 24 65
oxyderdem@hotmail.com
Başa dön
erdemcixx Çevrimdışı erdemcixx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erdemcixx, Tamamdır sayın abim yazdım listeye yolumuz açık olsun inşş.. Bravo
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 08.03.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım hayırlısı umarım katılım fazla olur ...

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 08.03.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş umarım parça gelır Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 08.03.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue, tüm md dua ediyoruz Çok gülüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 08.03.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rafethasal
Üye
Üye

MesajTarih: 09.03.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Hepsi bumu..??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayıp beee.. Koca Bursa'dan bukadar kişi mi var?
Nerede Bursa MD...
Hadi bakalım arkadaşlar. Listeyi uzatın biraz.

Sevgi,selam...

Rafet HAŞAL
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 09.03.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

windofchopper tek kişilik oda

günayakalp tek kişilik oda

masal tek kişilik oda

alper gökçadır - pasha_erkan 2 kişilik oda

rafet_hasal tek kişilik oda

erdemcixx tek kişilik oda

tekyildizmotor tek kişilik oda

geziye katılımı belli olmayan arkadaşları buraya yazmadım sonradan isim yazdıracak olan arkadaşlarımız için yer ayarlanacaktır.

saygılarımla

tekyildizmotor
Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 10.03.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar net sayılarımızın artık oluştugunu düşünüyorum.. tam rakam istiyorum sizlerden.. ona göre son ayarlamaları yapallım
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MASAL
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.03.2008 - 12:46    Mesaj konusu: ULTRAUKALA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamera getirip tüm geziyi kayda almayı düşünüyorum.Katılımcılarında yardımı olur mu bana ?Özellikle PASHA ve TEKYILDIZIN Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Senin işin belli olmaz, Ama gelirsen gerçekten süper olur Göz kırpıyorum cok eğleniriz Delirdim
Başa dön
MASAL Çevrimdışı MASAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon ufak bi karışıklık oldu msj ı ben yazdım fakat akının nicki acık kaldıgı için pc mde sorun olmasın Gülümsüyorum
windofchopper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlısı bakalım kazasız belasız bir yolculuk olması dileğiyle güzel bir organizasyon ve anlamlı bir gezi Bravo
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 10.03.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, net sayımızı hamit abiye pm ile bildirdim ablacım.. Gülümsüyorum

sayımız dahada artacaktır mutlaka Bravo

görüşmek üzere
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal