Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Annem-Motosiklet ve Kaza Haberleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Annem-Motosiklet ve Kaza Haberleri

Annem-Motosiklet ve Kaza Haberleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.03.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 08.03.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kasktakmayanlar işi resmen şansa bırakıyorlar ama bir düşseler akılları başlarına gelcek ama o başa gelcek olan akıl akıl geldğinde başı yerinde bulamıya bilir Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.03.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zafer80
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.03.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkangundogdu demiş ki:
Sinirlendim

herzaman kask takalım takmayanların ustune kıralım Çok gülüyorum

adımızı kötülemesinler Göz kırpıyorum

(şaka bu arada uyarsakta yeter Çok gülüyorum)

arkadaşım isteyen kask takar isteyen takmaz kimseyi ilgilendirmez ne demek üstlerine kıralım arabada emniyet kemeri takmayanların telefonla konuşanlarında üstüne kır o zaman .. sen kendi yapman gerekenleri yaparsan kimse sana serseri demez ne demek adımızı kirletiyolar araba sürücüleri neden motosikletlilere kıl? adamın altında scoter yoğun trafikde fink atıyo aralara dalıyo arabaların önündeki arabalarla olan takip mesafesinin arasına giriyo kumaş pantolon sivri burun ayakkabı giymiş elinde tesbih kask yok bu şekilde adam motor kullanıyo dolayısıyla antipati oluşturuyor ben racinge binip sol seride geçtiğimde egzos sesini duyan araba şöförleri gayet kibar bi şekilde yüzlerinde gülümsemeyle motora gıpta ile bakıp yol veriyolar kıllık yapanlarda var ama devede kulak ..bence kask takma konusu serbest olmalı sonuçta takmayan kişinin kendinden başka kimseye zararı yok öte yandan ben kask takıyorum serbest olsa yine takardım ama takmayan insanlara kimsenin kötü söz söyleme gibi bi hakkı olamaz ....
Başa dön
zafer80 Çevrimdışı zafer80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Olgun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.03.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes önce kendinden ve sonrasında ailesinden ve çevresinden sorumlu. Bu dünyadaki yerinizi ve farkınızı ailelerinize anlatın, önyargılı olmalarını önlemiş olursunuz Alkışlıyorum
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 08.03.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında cezalar çok hafif polisler bakıyor kafada kask var geç ama adam sadece polis çevirme yaptıysa arkadan kaskı alıyor takıyor çevirme bitince adam kaskı yine arkaya koyuyor kaskta 15 ytl ye satılanlardan adama bakıyorum altında ybr var yamaha 125cchadi diyeceğim fakir birisi olsa neyse heryeri adidas para ... gibi Beğenmedim ama adam kask takmıyor öyle bi kanun gelmeliki kasksız kişilerin sonu hapis olsun en azından ölmez bi 2 yıl yatar sonra çıkınca hiç yoktan kaskını takar akıllanır diye umuyorum.. Bravo
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 08.03.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytovuc, dediklerinde çok haklısın.
Bencede bilinçli bir motorcu trafikde çok daha güvenli seyreder.
Bu ara seni motorda güzelmiş ama yüzün beni çoook korkuttu. Dil çıkarıyorum
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 08.03.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytovuc çok haklısın Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 09.03.2008 - 06:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah hepimize sağlık versin yolumuzu açık etsin.Kaza olmaz değil olur ama sağ kurtulmak,yine motorun üstüne binebilmek nasip olsun.

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 09.03.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Full koruma da olsak kafa kafaya yada herhangi bir cisme vuruşlarda hiç bir şansımız yok ,9 G de bayılan insan vücudu 150-200 G lik darbede tek çiziği bile olmadan yani bir damla kanamadan sadece iç kanama yüzünden evet TRAVMA dan anında fani dünyaya veda ediyor,bunun 50cc side aynı 2000 cc si de böyle.
Yaşadığım ilde ve çevremde sizlerinde sürekli şahit olduğunuz bir olay var ki kask vatandaşın dirseğinde yada arka file bagajında,üzerinde kont mont sanki
motorda değil de yürüyüşe çıkmış gibi....Peki takarsa millet onu nasıl tanıyacak da vayy be bilmem neyin motoruna bak diyecekler,adam karizmasını ancak
böyle ayaakta tutttuğunu sanıyor ,çünkü ayakkabı numarasından başka hayatta bir numarası olmamış ki adamın ,oda hasbel kader motoruna sığınmış işte...

Çok görmeyin herkesin kendi dünyası var ama kafayı yarınca 112 isteme veya hizmet alma hakkı var mı onu düşünmek lazım tabii,kim kafasından zorla çıkardı
kaskını KİMSE, peki o zaman kimse diyebilir mi benim kaskıma kimse karışamaz, derse önce savcıların yerinde olsam onu 2-3 defa otopsiye sokup beynin ayrıntılarını zorla izletecen ki anlasın ne de olsa görmediğine inanmıyor yurdum insanı değil mi......
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben senelerdir etrafımdakileri bilinçlendirmeye çalışıyorum ama sadece annem beni ne yaptığımı ne için yaptığımı anlamış durumda.. obile kaza haberlerinden sonra içi burkulup oğlum araba alsan falan diyor ama ben yine konuşup onu rahatlatıyorum Gülümsüyorum bende genelleme yapılmasından o kaadr rahatsızım ki Öfkeliyim düşünün dedemle ne zaman görüşsem motorize bir halde adam yoldan gitme emniyet şeridini kullan diyor bu kadar bilinsiz halk motor konusunda Beğenmedim
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metan
Üye
Üye

Nereden: İst.

MesajTarih: 11.03.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kasksız, montsuz bindik motora. ama tamamen imkansızlıklardan. allah izin verirde kendi motorumu aldığımda full koruma alacağım inşallah.
kimse ister takarım ister takmam diyemez. allah korusun bir kaza olduğunda ölüm durumunda karşı tarafı da yakarsınız. yani sadece kendinize bağlı değil kask.
cezaları arttırmak bi çözüm değil malesef, şu anda bile ehliyetsiz kullanırken polis çevirmesinden bir yolunu bulup geçip gidilebiliyorsa ceza birşey değiştirmiyr demektir. öncelikle kontrolörlerimizi değiştirmemiz lazım sanırsam
Başa dön
metan Çevrimdışı metan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 11.03.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş her demek her ewde aynı dert yaw Üzgünüm
apache-45
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa/turgutlu

MesajTarih: 12.03.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anne yuregi gercekten dayanamıyor her serferinde oglum yavas sur dikkatli ol diye uyarıyor... Bravo
Başa dön
apache-45 Çevrimdışı apache-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 12.03.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlarda endişeleniyorlar ne yapsın lar sonuçta MOTORSİKLET bu...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal