Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8 Mart,Dünya Çiçekçilerinin Bayram günü kutlu olsun

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8 Mart,Dünya Çiçekçilerinin Bayram günü kutlu olsun

8 Mart,Dünya Çiçekçilerinin Bayram günü kutlu olsun
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NE ÇİÇEĞİ YAAA KAKTÜS KAKTÜSS Çok gülüyorum ama ınede kutlu olsun işte (formaliteden Çok gülüyorum )

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi hadi KUTLU OLSUN. Çok gülüyorum
Oldumu peki?
Bence hiçde olmadı...

Eğer kadın olsaydım inanın bu ülkedeki en büyük KADIN HAREKETİNİ başlatarak tarihe geçerdim.
Yahu bu ülkede KADINLAR öyle dışlanıyorki sırf bunun üstüne siyaset yapacak bir kadın olsa açık ara iktadara gellir.
Tamam KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN da ama soralım Kutlu olan bu günde kadınlar Mutlu mu?
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan dinçer,nedemek istediğini anlatmaya çalıştığını toparlıyorum kısaca
bu yazı da benden olsun....... İyi fikir

TÜM KADINLARA

gün doğmadan kalkıp,ter kokulu otobüslerde
''hayvanların sürtünmesinden''korunmaya çalışan kadınlarımız.
alçakların alçatamadığı,yıldızlar kadar parlak kadınlarımız.
başı açık kadınlarımız,kapalı kadınlarımız
su çiçeği gibi herkese bulaşan pisliklere bulaşmayan kadınlarımız.
hala bu ülkede bazı değerlerin ayakta kalmasının sebebi olan kadınlarımız.

omuzlarda dağ gibi yükselen eli öpülesi kadınlarımız
oy hakkı bile ellerinden alınan,zalim kocaların kölesi kadınlarımız
evde kalmış kadınlarımız,töre cinayetlerinde ölüme gelin giden kadınlarımız
cumhuriyet kokan kadınlarımız
cumhuriyet kokmayan kadınlarımız....

hal ve gidişi pekiyi olan kadınlarımız
insanlık dışı ücretlerle,insanüstü çalışan kadınlarımız
akşamlara meze olan kadınlarımız
politik haramilerin sütünü sağdığı,sofradaki yeri öküzlerden sonra gelen kadınlarımız
saçından ayak bileğine kadar iffet kokan kadınlarımız.
nefret kokan kadınlarımız...

hayatın en zayıf yerinden dal gibi kırılan hayat kadınlarımız
para ve şöhretle gözü kamaşan kadınlarımız
eski bir şarkı gibi sokaklarda dolaşan başı boş kadınlarımız
tuzağa düşen kadınlarımız
namuslu işçiliğin kıyısından sapmadığı için işsiz kalan kadınlarımız
iş kadınlarımız...

sabah akşam ekranlarda şuh pozlarla gülen kadınlarımız
kucağında bebeleri ölen kadınlarımız
imam nikahlı kadınlarımız
aydın kadınlarımız
çocuklarını memlekete armağan eden kadınlarımız
savaşa hayır diyen kadınlarımız
kendilerine çıkar sağlamak için kadınları yakan kadınlarımız...
daha ortaokul çağlarında barlarda kadın olan kadınlarımız...

etrafı karanlıklarla sarılan,bir nar gibi yarılan kadınlarımız.
her yıl yeniden programlanan ve senede bir gün farkına varılan kadınlarımız.......
gününüz kutlu olsun!!!!
İyi fikir İyi fikir İyi fikir
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Okurken düşündürüyor yazdıkların.Maalesef hepsi doğru
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bana kalırsa HEDİYELİK EŞYA sekterönün uydurdugu onca gereksiz günlerden birisidir.

Sevgililer günü gibi Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Yahu Bütün kadınlar çiçektir, Çiçeklerde su ister. Bende büyüyünce bahçivan olmaya karar verdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Şaka bi yana tüm Bayanların Kadınlar gününü kutlamakla beraber, bu manasız günde hemcinslerimi uyarmadanda geçemeyeceğim.
Sakın bu manasız günde Kadınlara çiçek almayın. Niye mi?
Erkekler günü yok da ondan Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
Aldığınız hediyenin karşılığı gelmeyecek Şok oldum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi dogru söylü yorsun sana katılıyorum Alkışlıyorum
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, İşte şimdi oldu onca zırva (başkanın ki hariç) mesajlardan sonra söylenecek söz bırakmayan bir mesaj oldu. Tebrik ederim duyarlı davrandığın için, tebrik ederim düşündüğün için, tebrik ederim emek verip yazdığın için, tebrik ederim bugünün anlamını unutmadığın ve gerçekten es geçmediğini gösterdiğin için.
Teşekkürler BOŞVERMEDİĞİN için. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan kesinlikle sana katılıyorum. Bravo ama yinede bütün bayanların kadınlar günü kutlarım Çok gülüyorum
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 08.03.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider,
ben boşwer dediğimde seni yada yanlış anladığınız şeyi kast etmedim.
herhalde yanlış anladın.....
boşweeer derken yukarda yazdıklarım aklıma geldikçe boşweeer demek istedim....
sonuçta bu memlekette ne için çabalasak sonuç hep boşşşşş
boşweer derken boşuna kendimizi yırttığımız içindi......
yoksa başka bi anlamda söylemedim.
inşallah bigün herşey düzelirde boşwermeyiz bukadar çabuk bi şekilde...
neyse......
bu arada teşekkürler kardeşim Göz kırpıyorum Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 08.03.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, yahu yazında hep "boşwer" deişsin "w" harfini alfebeye zorla sokacaz elbirliğiyle..

Klavyeye bakıyorum "w" nere "v" nere.. Çok gülüyorum
Selannik desem anlarmısın ?
Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 08.03.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her iki topicte de aynı şeyler yazıyor madem kopyalanıp yapıştırılacak 2. topic neden açıldı anlamış değilim bence saçma ve samimiyetsiz olmuş...

EKAMBA, Erbil şiir gerçekten çok güzel ama bunlar sözlerde kalmamalı... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Emekçi tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum...
MASAL
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.03.2008 - 16:15    Mesaj konusu: dünya kadınlar günü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir bayan olarak yazdıklarınızı son derece anlamlı buluyorum.Söyleyecek çok sey var elbette ama cok cok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı Gülümsüyorum
Başa dön
MASAL Çevrimdışı MASAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 08.03.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yazdıklarımın tamamını okuayn ve ANLAYAN lara teşekkür ederim.
Anlam ayrıntılarda gizlidir ama önce anlamak için okumak gerek.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.03.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgililer günü’nü yeni atlattığımız şu günlerde, kısa süre sonra Dünya kadınlar günü de geldi çattı. Bir kutlama furyası gelip ekranlarımıza, televizyonlarımıza, gazetelerimize, dergilerimize yerleşecek. Basın kadınların değerlerinin bilinmesinden başlayıp, taciz ve tecavüzden sonra koca dayağından devam edip, kadın sığınma evlerinden çıkacak. Zannedersiniz ki erkekler dünyada tiran cumhuriyeti kurmuşlar ve sırf kadınlara zulüm çektirmek için varlıklarını ispatlamaya çalışıyorlar.

Bu yüzden, diyorum ki Erkeklere; Kadınlar gününüz kutlu olsun. Kadınlarınıza iyi bakınız. İyi dövünüz, iyi sövünüz. Sokakta, işyerinde, maçta, yılbaşında Taksim’de güzel, güzel taciz ediniz. Sahip olduğunuz kadınları gözleri morarıncaya, kaba etleri patlayıncaya kadar dövünüz. Karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyiniz. Ne de olsa eksik etekler.

Kısaca basın’a malzeme üretiniz. Feministleri azdırınız. Sığınma evlerine sürekli müşteri gönderiniz. Hor görün, hırpalayın. Ara sıra silkeleyin tozunu dökün.

Kadınlarınızı sevin ama yeri geldi mi, yemek yapmadı mı, çocuğu zırlattı mı tokadı patlatın tekmeyi basın. Allah onları sizin bir parçanızdan yaratmadı mı? Ee o zaman tepe, tepe kullanma hakkınız olmuyor mu? Oluyor. Haydi hücum. Her günü kadınlar günü yapın. Dayaksız, tacizsiz, küfürsüz gün hiç, olar mı?

Şaka bir tarafa, akıllı olun ve kadınlarınızın kıymetini bilin. Siz cahil misiniz uşaklarım. Yılda bir sefer olsun ellerini tutun ve burunlarının ucundan öpünüz “Aşkım” deyip şefkat gösteriniz. Zor değil, bir deneyin göreceksiniz. Erkekler ağlamaz dedilerse, “erkekler şefkat gösteremez demediler ya. Haydi, erkekler aşıya Göz kırpıyorum

Kadınlarımızın; KADINLAR GÜNÜNÜ kutlarım.
alıntıdır Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''

En son adin tarafından 08.03.2008 - 16:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 08.03.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili The_Reason, 2 değil 3 topağımız var, bunlar gerçekten bizi seviyor ve düşünüyor, aynı konu için 2 ayrı tarih 3 aynı topac bence samimiyet varmı ne ? Gülümsüyorum

ekamba, yanlış anlamalar olur, ve bunun erken varkına varmakta her zaman bize hayat tecrübesinde artı puan kazandırır. Ben şimdilik bir tane artı puan kazandım. Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal