Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 08.03.2008 - 16:26 Mesaj konusu:
Çok basit bir cevap ve ben hepsini okudum bunun tartışmasına girmeyeceğim ama okuduğum anda hissetiklerim unutmuşum hadi bende kadınlar gününü kutlayayım ama kopyalayıp yapıştırayım böylece tepki almayayım tarzında olmuş..Benim yazdıklarım gayet açık ve net ayrıntılarda gizli değil herkes anlayabilir MD hür bir ortam bende şahsi düşüncelerimi ifade ettim bu kadar basit... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Her özel günde yaptığı bir açıklamadır HakanDincer, 'in.Sırf hediye almamak için . Özel günler hediye sektörünün yarattığı bir ucube düşüncesini nedense kendine ait özel günlerde unutup hediye bekliyor.Alınmazsa yada az hediye alınırsa surat sallayıp küsen biridir... Neyseeeeeee
MD Hatunları her özel gününüz gibi Kadınlar Gününüz'de kutlu olsun.Hergününüz güzel geçsin,hergün sizi hatırlayanlarla....
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 08.03.2008 - 16:42 Mesaj konusu:
İşte film başlıyor
Romantik bir yanım oldugunu iddaa etmedim hiç..
Hatta elimde çiçekle yürümekten acaip utanırım.Konu komşu "Şiştt romantik yengeye çiçek mi aldın" diye seslenir diye ceketin içine sokar getirim çiçeği ...Gerçi bu çiçek alma eylemini 10 yılda 3-5 kere gibi rekor az derecede yapan bir ekek olmam konusunda Rabbit haklı.
Herhalde tanrı o güzelim renklerdeki çiçekleri yaratırken kadınlar için koparılıp ticareti yapılsın diye yaratmamıştır.
Ayrıca zavallı çiçekler biz erkeklerin romantik görünme çabalarına ataç olmuşlardır her zaman.
Anlam veremediğim ise kadınların çiçekle mutlu olması.
Evlencen kızı istemeye gidersin çikolata ve yanında tabiki çiçek.
Sevgililer günü olur,mutlaka çiçek..
Bebek doğar hastane odasına kucak dolusu çiçek..
Doğumgünü,evlenme yıldönümü yahu öldüğümüzde bile çiçek gelir..
Ne hikmetli bişeymiş bu çiçek...
Hep derim ÇİÇEK DALINDA GÜZELDİR...
Şimdi havayı yumuşatmak için geçenlerde yazar bir arkadaşımın bana gönderdiği maili buraya aynen yazıyorum..
Bu yazıda hem erkekler hemde kadınlar için komik şeyler var.
olarak değişmiyor
erkek: sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile
değişiyor
kadın: kırzmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir
aracın bizi sollaması hiçbirşey ifade etmez
erkek: bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu
mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez
kadın: kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok
erkek: selülitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama...
kadın: aşık oluyoruz.... korkmadan.
erkek: biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar
utansin
kadın: evde, banyoda, kıl-tüy dökmeyiz.
erkek: küvetteki, lavabodaki, yatakdaki ve yemekteki saçların çoğu size ait.
kadın: her sabah tıraş olmak zorunda değiliz.
erkek: valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen.
kadın:doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı
iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz
erkek: ütüyü fişde, yemeği ocakta,arabanın anahtarını kontakda
unutmuyoruz. bunlar daha faydalı.....
kadın: ortalıkta alakasız hertürlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar
çıkarıp günün yarısını seks düşünerek geçirmeyiz...
erkek: valla geyik olsun diye yapıyoruz. hem siz günün yarısını
güzelleşmeğe çalışarak geçiriyorsunuz. hangİ amaçla : )) _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
HakanDincer, romantik olmanı bekleyen yok zaten .Her zamanki gibi laf kalabılığı ile haklı olma çabasındasın ama akıntıya kürek çekiyorsun.Yemezleeeer...
365 gün 6 saat, 6 dakika, 9,54 saniyeden sadece ve sadece bir kaç dakikayı isteyen,zaten tüm yıl ilgisiz ,alakasız,kendi halinde yaşayan partnerinden yılda bir kez ilgi görmek isteyen kadınlara böyle kürek kadar dille gelirseniz zaten kaybedilmiş vakasınız...
Fazla söze gerek yok,beklentiler zamanla değişiyor işte..Ne kadar ekmek o kadar köfte ...
Hali hazırda bir kına borcun var istersen tüm özel günleri birleştirip sen onu 1 kilo yapıver _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 08.03.2008 - 17:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1259 Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''
Tarih: 08.03.2008 - 17:07 Mesaj konusu:
Dünya Kadınlar gününü kutlarım.ama bir günle olmuyor her gün aynı hosnuta olmak lazım. tüm Annellere gelsin bu şiir
ANACIĞIM
—Anneme ve bütün annelere—
Nasıl hatırlamam anacığım nasıl?
Kaç geceler bana ninni söylerdi,
Hasta olunca oydu başucumda bekleyen,
Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen
Alır kucağına okşardı, saçlarımı öperdi.
Uzun kış geceleri masal masaldı.
Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar,
Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar
Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masal kaldı.
Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı.
Akşam biraz geciksem yollara düşerdi .
Sokağa çıkarken «Yavrucuğum üşütme» derdi.
Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı.
Bilirim yine kalbinde yerim anacığım.
Selam sana Kadınlar Günü İstanbul’dan.
Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan,
Vefalı ellerinden öperim anacığım.
HakanDincer, Başkanım siz bence biran önce siyasete atılın, Benden aha da Koccccaman 1 (Bir) OY.
Yemin ederim çok politikacısınız
Çiçek dalında güzeldir ha
ya valla sorma
olay tamamen istemdışı inan.kasti hiç birşey yok.
v yerine arada w tamamen yurt dışından kalan bi alışkanlık.
liseye kadar dışarda okudum.idare edin artık
bu arada selanik desen anlarım ama iskeçe desen dahada anlarım
(yunan göçmeniyiz de)
bu arada yengemize ne aldın
yersin vallahi oklavayı yoksa,demedi deme......
bence daha fazla kızdırma..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3673 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 08.03.2008 - 21:41 Mesaj konusu:
ekamba, yazdıkların hem güzel bir o kadarda doğru ve üzücü,duyarlılığın için teşekkür ederim.
Biz dünkü topictede uzun uzun yazdık ama evet böyle bir ülkede Kadınlar Günü'nü kutlamak inandırıcılığı olmayana ve basit bir olay olarak kaçıyor.
Bugün burda yada Türkiye'nin heryerinde kutlayan ama ertesi gün yine eziyet edecek,hor görecek,şiddet uygulayacak,onu yapmasa bile kelimeleriyle küçük düşürmeye çalışıp kendi egosunu tatmin edip,herzaman üstün olduğunu kantılamaya çalışan zihniyetler değişmedikçe sadece çiçekçiler zengin olacaktır.
365 gün hor görülen kadınlara,insanlara bari bir günde değerli olduğunu hissetirmek,aslında hayatın onunla beraber geçtiğine,müşterek olduğuna,belki sadece gülmek yada eline sağlık demek çokda zor olmasa gerek.
Aslında erkeklerden beklenen ne bir çiçektir nede bir hediye,istenilen sadece emeklerinin karşılığı olan tatlı bir sözdür.Ama o sözü çok görüp çiçek almak gibi daha basit bir haraketle karşılık vermeye alışmış eşler yüzünden kadınlar artık bir çiçeğe bile razı olmuşlardır.Çiçek alınca sevinme nedenleri budur.
Umarım gün gelir herkes eşinden,annesinden,kızından,kız kardeşinden emeklerinin karşılığı olan o tatlı sözü esirgemez ve kolay yola kaçmaz.
Tüm Kadınların,İnsanların DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kultu olsun. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
bu arada selanik desen anlarım Dil çıkarıyorum ama iskeçe desen dahada anlarım
(yunan göçmeniyiz de)ekamba, Ahanda toprak çıktık ben biliyorum abi başka yerden çıkmaz.... _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Evet en başından beri HakanDincer,in söylemiş olduğun aslında hiç bir özelliği bulunmayan bir gün için eşi Rabbit, e yaptığı süprizi sizlerle paylaşmak istedim
Ve;
Kadın olarak doğmanın suç olduğu sayıldığı ülkemizde,kimi zaman soframızda bile yer alamayan,bazen bir anne,bir kardeş bazen de emekçi olarak karşımıza çıkan bugüne kadar LAYIK olduğu değeri göremeyen EY TÜRK KADINI 8 Mart DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ kutlar LAYIK olduğun ÖZGÜRCE ve ÇAĞDAŞ bir HAYAT dilerim. _________________ Lolipop şekerleriyle 18 Ine Kadar Flörtsün Ve Mahluk Söyle Adin Nedir ¿Kaç Harften Oluşuyorsun¿ Kaçi Sesli? Kaçi Sessiz¿ Kaç Davranış sergiledin?Kaçı yerli ¿ Kaçı YERSİZ ?
"S.K"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız