Tarih: 21.02.2008 - 03:23 Mesaj konusu:
Bu topici güncel tutmaya çalışıyorum..Çünkü MD içinde en değer verdiğim topic şu an için bu..
MD Kulübünün kurulmasındaki en büyük amaçta Genç arkadaşlarımızı sokaklardan PİSTE taşıyabilmek.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Elemeler için görüşmek üzere...Yola çıkıyorum.YArın sabah İzmir Yarış Pistinde olacağım....0555 718 64 36 Akın Fidan Ulaşmak isterseniz yarın orada olacak olanlar.Bir daha bakma şansım olmayacak buraya...Hakan abi orada olursan görüşmek üzere...Katkılarından dolayı Tolga Uprak'a çok teşekkür ederim ayrıca...O olmasa şimdi evimde oturuyor olacaktım... _________________
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 501 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 17.03.2008 - 19:43 Mesaj konusu:
mehmet tan abi bu kıyafet olayından bahsetmişsin 500 euro ya hallediyolar diye.Yarışlara katılmadan bunları temin etmek mümkünmü acaba? _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
19mart çarşamba fuar açılışı ve Honda Cup'ın lansmanı vardı...Çok güzel geçeceğe benziyor bu sezon...CBF250CUP'ta yarışacağım ben de.
Lagorda kıyafetler Mototal sponsorluğunda 600€ karşılığında sadece yarışçılara veriliyor.Ve sezon sonunda son yarıştan sora kullanıcısına takdim ediliyor.Benim bildiğim bu.Dışarıdan alım mümkün değil diye biliyorum... _________________
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1232 Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''
Tarih: 21.04.2008 - 12:52 Mesaj konusu:
arkadaş yarışamak bile parayla ALLAH bu parayı kahretsin giden arkdaşlara başarılar dilerim. param olsaydı gelirdim. _________________ www.diyarmotor.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız