Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Yılı LİSANS ınızı MD den çıkartın,TÜRKİYE sizi tanısın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Yılı LİSANS ınızı MD den çıkartın,TÜRKİYE sizi tanısın
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 07.03.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
didimli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.03.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyıl yarışacak arkadaşlara canı gönülden kazasız belasız başarılar dılerım her katogorıde yarışlar saygı ve sevgı ıçerısınde çekışmelı geçer ızlemeye gelen seyırcılere güzel yarışlar seyrederler Bravo Bravo Bravo herkese başarılar

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 08.03.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese Başarılar, Hayırlısı Olsun!
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.03.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sanırım lisanslar, pist yarışlarıyla sınırlı olacak..

Hakan Başkanım bu konuda bi malumat verirmisiniz?
Sadece Pist mi? Yoksa Hem Drag hem Pist mi?
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 08.03.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit bol kupalı günler bakalım
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 09.03.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lisanslar her kategori için veriliyor...pist ile sınırlı degildir..
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.03.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet üzerinde yapılan tüm sporlar için Kulübümüz Lisans verebilir.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Motordelisi Motordelisi Motordelisi Motordelisi
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 10.03.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:

Sadece Pist mi? Yoksa Hem Drag hem Pist mi?

Drag yarışları da zaten Pist kategorisinin içinde olmuyor mu?
Onun lisansı farklı mı?...

Enduro ve Motocross da bu sporun bir dalı.. OK
Başa dön
selis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 10.03.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her girdiğimde buraya mecburi giriş yapmaktan sıkıldım ama Öfkeliyim
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 10.03.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Dinçer ve Mehmet Tan, ben motorsuz yapılan aktiviteler içinde lisans istiyorum.Bana böyle bir lisans verebilirmisiniz Gülümsüyorum)) Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Halit abi başarılarının devamını dilerim inşallah güzel mertebelere erişirsin Bravo Bravo Bravo
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob demiş ki:
Her girdiğimde buraya mecburi giriş yapmaktan sıkıldım ama Öfkeliyim

Mecburi giriş yapmamak için ana sayfayı sık kullanılanlara ekle ve ordan giriş yap..
Birde şu var..Biz MOTORDELİSİ yönetimi olarak 4 senedir bu kulüp için çalışıp emek verdiysek bunun meyvesi olan LİSANS veriyor olabilme duyurusunu hakkımız olarak bırakında yapalım..
Yani Mouse la yapacagınız BİR TIK fazla işlem için bu kadar üşengeç olmayın.. Bravo

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 11.03.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
Başkan yaş sınırı varmı lisans almakta yani üst sınırdan bahsediyorum bende lisans almak istiyorum gerçekten
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 11.03.2008 - 06:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, alabilirsin tabi..
TMF Yönetimindeki Hamit Abbasoğlu senden büyük olmasına ragmen 2 yıl öncesine kadar pistte yarışıyordu..
Yaş Üst sınırı yok..

SAGOPA
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye