Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Katar Yarışı Stoner!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Katar Yarışı Stoner!

Katar Yarışı Stoner!
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 10.03.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi yaşlanıyormu ney heralde borcu var diye morali bozuk Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 10.03.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrarını izledim canlı izleyemedim Üzgünüm paylaşım için teşekkürler Bravo

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Daniki
Üye
Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 10.03.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim şampiyon adaylarım STONER ve PEDROSA Jorge Lorenzo da süper bi yarış çıkardı 250 cc den 800 cc ye geçmesine rağmen motora çok iyi alışmış günün en öne çıkan ismiydi bence Alkışlıyorum (PEDROSA İSE YENİ ŞASİDE GEÇEN SENEKİ MOTORU KULLANDI YENİ MOTORDA PROBLEMLER VARMIŞ O PROBLEMLERİ HALLEDİP SÜPER Bİ MOTOR ÇIKARTACAKTIR HONDA MÜHENDİSLERİ BENCE yani PEDROSA GELİYO )
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 10.03.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 Casey Stoner Ducati 42:36.587
2 Jorge Lorenzo Yamaha 42:41.910
3 Daniel Pedrosa Honda 42:47.187
4 Andrea Dovizioso Honda Scot 42:49.875
5 Valentino Rossi Yamaha 42:49.892
6 James Toseland Yamaha 42:50.627
7 Colin Edwards Yamaha 42:51.737
8 Loris Capirossi Suzuki 43:09.092
9 Randy De Puniet Honda LCR 43:09.590
10 Nicky Hayden Honda 43:14.941
11 Marco Melandri Ducati 43:20.871
12 John Hopkins Kawasaki 43:26.444
13 Shinya Nakano Honda 42:26.458
14 Toni Elias Yamaha 43:35.119
15 Sylvain Guintoli Yamaha 43:35.517
16 Anthony West Kawasaki 43:42.230
17 Chris Vermulen Suzuki 43:42.230
18 Alex De Angelis Honda 0:00.000

Her kim Yamaha yurumuyo demisse halt etmis. Honda bile bu sene yeni motoru gelistiremedigi icin gecen seneki motora donmek zorunda kaldi. Cunku yeni motorla Pedrosa ve Hayden 14.lukten iyi derce yapamadilar antremanlarda. Bu sene yamahalar icin iyi bir sene ilk siralarda fabrika takimi da dahil FIAT takimi yer aliyor.Rossi Bridgesote kullanirken Lorenzo Michelin da kalarak daha dogru secim yaptigini gosterdi. Tech3 de Toseland ve Edwards harikalar yaratti. Sirlamalarda ilk 3 sadece Yamahaydi. Yurumeyen Yamaha Lorenzo ile rekor kirarak 1.54sn lere indi. Ducatinin duzlukteki ustunlugunden bahsetmek dogru ama Stonerdan sonra en yakin ducati 11.sirada ki bu pilot Melandri baska biri degil. Sadece duslukte gitmekle olmuyo isler. Fabrika takimlarindan eser yok. Bence Duca nin basarisini sadece motora baglamak yanlis Stonerin pilotaji cok iyi.
Dovisioso 2-3 kes gecti Rossi'yi ancak Rossi'nin cevaplari oldu. sonucta kendisinin ilk yarisi kaybedecek bi seyleri yok kimsenin ondan beklentisi yok ama digeri DOKTOR. Zaten yaris sonu Dovisoso yaris kazanmis gibi sevindi kutlama falan yapti.
Lutfen arkadaslar yorum yaparken bi taraflarimizdan uydurmayalim izleyip arastirip inceleyip degerelendirelim sonra konusalim. Gecen seneki Superbike markalar sampiyonunu hangi markaymis bi bakin isterseniz. Göz kırpıyorum

I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.03.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence günün adamı Beğenmedim Beğenmedim

Andrea Dovizioso Honda Bravo

Alıntı:

Bence Duca nin basarisini sadece motora baglamak yanlis Stonerin pilotaji cok iyi.

bu konuda sana katılmamak elde degilredstorm, Bravo Bravo Bravo

yarış gece olması çok degişik ve çok güzeldi çok zevkli bi yarıştı Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun düzlüğü olan her pistte yamahalar geçilir ducati inanılmaz rossi için bence bu senede kayıp ama seneye takım değiştirir tekrar hondaya dönerse ducatiler o zaman zorlanır gerçi stoner'a da hakkını vermek lazım çok soğukkanlı bu yıl son şampiyonluğunun hayden'nin ki gibi tesadüf olmadığını gösterecek. Alkışlıyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stoner'da pilotaj olmasa tabi ki buralara gelemez cok iyi bi yarisci ama Ducati'de ekmegine yag suruyor virajlarda diger pilotlara eşit giderse duzlukte olayı koparma sansı var ama Stoner'da cok iyi Ducati'de bu paket bu sene yine iş yapacak gibi

dunun yildizi bence Jorge Lorenzo'ydu Bravo daha ilk yarisinda ikinci oldu cok iyi bi yaris cikardi acaba Rossi,Bridgestone lastikleri yerine Michelin'le devam etse daha mı iyi olurdu diye dusunuyorum Bridgestone-Ducati cok uyumlu fakat Yamaha-Michelin ile mi yoksa Bridgestone ile mi daha basarili bu sorunun yanıtını bence onumuzdeki yarislar daha iyi anlayacagz
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 10.03.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lorenzo tek adamım rossıyı tahtından edecek bu cocuk Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm demiş ki:
1 Casey Stoner Ducati 42:36.587
2 Jorge Lorenzo Yamaha 42:41.910
3 Daniel Pedrosa Honda 42:47.187
4 Andrea Dovizioso Honda Scot 42:49.875
5 Valentino Rossi Yamaha 42:49.892
6 James Toseland Yamaha 42:50.627
7 Colin Edwards Yamaha 42:51.737
8 Loris Capirossi Suzuki 43:09.092
9 Randy De Puniet Honda LCR 43:09.590
10 Nicky Hayden Honda 43:14.941
11 Marco Melandri Ducati 43:20.871
12 John Hopkins Kawasaki 43:26.444
13 Shinya Nakano Honda 42:26.458
14 Toni Elias Yamaha 43:35.119
15 Sylvain Guintoli Yamaha 43:35.517
16 Anthony West Kawasaki 43:42.230
17 Chris Vermulen Suzuki 43:42.230
18 Alex De Angelis Honda 0:00.000

Her kim Yamaha yurumuyo demisse halt etmis. Honda bile bu sene yeni motoru gelistiremedigi icin gecen seneki motora donmek zorunda kaldi. Cunku yeni motorla Pedrosa ve Hayden 14.lukten iyi derce yapamadilar antremanlarda. Bu sene yamahalar icin iyi bir sene ilk siralarda fabrika takimi da dahil FIAT takimi yer aliyor.Rossi Bridgesote kullanirken Lorenzo Michelin da kalarak daha dogru secim yaptigini gosterdi. Tech3 de Toseland ve Edwards harikalar yaratti. Sirlamalarda ilk 3 sadece Yamahaydi. Yurumeyen Yamaha Lorenzo ile rekor kirarak 1.54sn lere indi. Ducatinin duzlukteki ustunlugunden bahsetmek dogru ama Stonerdan sonra en yakin ducati 11.sirada ki bu pilot Melandri baska biri degil. Sadece duslukte gitmekle olmuyo isler. Fabrika takimlarindan eser yok. Bence Duca nin basarisini sadece motora baglamak yanlis Stonerin pilotaji cok iyi.
Dovisioso 2-3 kes gecti Rossi'yi ancak Rossi'nin cevaplari oldu. sonucta kendisinin ilk yarisi kaybedecek bi seyleri yok kimsenin ondan beklentisi yok ama digeri DOKTOR. Zaten yaris sonu Dovisoso yaris kazanmis gibi sevindi kutlama falan yapti.
Lutfen arkadaslar yorum yaparken bi taraflarimizdan uydurmayalim izleyip arastirip inceleyip degerelendirelim sonra konusalim. Gecen seneki Superbike markalar sampiyonunu hangi markaymis bi bakin isterseniz. Göz kırpıyorum

O haltı ben ettim sanırım. Öncelikle motogp ile superbike ı karıştırmamak lazım, çünkü birbiriyle alakası olmayan platformlar. Aynı şekilde antrenman veya sıralama turuyla değil yarış performansına bakmak lazım. Beğenilmeyen pedrosa startta en arkadan gelip herkesi delik deşik etti, bari bu bunu görün marka fanatikliği yapmayın. Yani yanyana giden motosiketleri izlemek lazım. Yamahanın zayıf olduğunu ve yürümediğini sadece ben değil bütün yorumcular söylüyor. Bunu da geçtim yarışı dikkatli izleyen her izleyici yamahanın düzlükte nasıl ecel terleri döktüğünü rahatlıkla görebilir. Ducati bariz bir şekilde bütün düzlüklerde yamahayla arasını açtı. Aynı şekilde pedrosa da düzlüklerde rossiden bariz daha hızlıydı ama rossinin mükemmel savunması geç frenajları yüzünden uzun süre rossinin arkasında kaldı. Ama sonunda rossi de dayanamadı ve geçildi. Pedrosa rossinin arkasında bu kadar zaman kaybetmeseydi eminim lorenzoyu da geçecekti. Mükemmel pilotajıyla sonunda dovisioso da rossiyi deldi. Rossinin doktor olduğu için yarışta kendini zorlamadığı bu sebeple dovisiosoya geçildiğinin iddia edilmesine hayret ediyorum. Bu sebepten mi viraj kaçırdı şampiyon rossi? Zaten şampiyon bir yarışçının yarışı birinci olarak götürmediği veya şampiyonluğu garantilemediği sürece limitlerini zorlamadan kullandığını söylemek aymazlık değil de nedir? Rossi yapabildiğinin en iyisini yaptı ama lastik seçiminin de etkisiyle lorenzodan daha kötü bir yarış çıkardı.
Şunu iyi bilmek lazım bu yarışlardaki en büyük unsur pilotajdır. Benim altıma 500 beygirlik motor verip dünkü yarışa soksalar yine de herhalde son yarışçıdan bile bi beş tur yerdim. Rossi gibi bir yetenek malesef kendini yıllardır yamahada harcadı. Neyse ben ne desem boş herkes kendi görmek istediği gözle bakacak boşa konuşmayayım bari, rossiler tükenmez yamaha ölmez...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 10.03.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tartisma havasinin biraz abartildigini dusunuyorum sonucta ilk yaristi suzuki ve kawasakilere uzuldum zaten ne bu japonların ayrilmasi boyle 2 2 onlyrider, ada surda katiliyorum ki pedrosa gectikten sonra rossiyi farki nasil acti oole abooovvv Şok oldum
was just a frieght train comin' your way...
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Soner senin icin GP olmus SBK olmus farketmez cadde de ayni yarisda da nasil olsa her turlu cumleye Yamaha yurmuyor diye baslayip o sekilde bitirebiliyorsun... Senin 1000rr nasil yuruyor mu bari... Km de ne yakiyo... Bravo

I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler stoner Bravo
yüzümü kara çıkartmadın Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal