buyıl yarışacak arkadaşlara canı gönülden kazasız belasız başarılar dılerım her katogorıde yarışlar saygı ve sevgı ıçerısınde çekışmelı geçer ızlemeye gelen seyırcılere güzel yarışlar seyrederler herkese başarılar _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 09.03.2008 - 19:34 Mesaj konusu:
Motosiklet üzerinde yapılan tüm sporlar için Kulübümüz Lisans verebilir. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Hakan Dinçer ve Mehmet Tan, ben motorsuz yapılan aktiviteler içinde lisans istiyorum.Bana böyle bir lisans verebilirmisiniz )) _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 10.03.2008 - 19:55 Mesaj konusu:
sponqebob demiş ki:
Her girdiğimde buraya mecburi giriş yapmaktan sıkıldım ama
Mecburi giriş yapmamak için ana sayfayı sık kullanılanlara ekle ve ordan giriş yap..
Birde şu var..Biz MOTORDELİSİ yönetimi olarak 4 senedir bu kulüp için çalışıp emek verdiysek bunun meyvesi olan LİSANS veriyor olabilme duyurusunu hakkımız olarak bırakında yapalım..
Yani Mouse la yapacagınız BİR TIK fazla işlem için bu kadar üşengeç olmayın.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1767 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 11.03.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
HakanDincer,
Başkan yaş sınırı varmı lisans almakta yani üst sınırdan bahsediyorum bende lisans almak istiyorum gerçekten _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Tarih: 11.03.2008 - 06:21 Mesaj konusu:
derkunt, alabilirsin tabi..
TMF Yönetimindeki Hamit Abbasoğlu senden büyük olmasına ragmen 2 yıl öncesine kadar pistte yarışıyordu..
Yaş Üst sınırı yok.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız