Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoGP Katar Yarışı analizi,sonuçlar,fotograflar,yorumlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoGP Katar Yarışı analizi,sonuçlar,fotograflar,yorumlar
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:05    Mesaj konusu: MotoGP Katar Yarışı analizi,sonuçlar,fotograflar,yorumlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MotoGP 2008 Sezonu'nun ilk yarışı Katar'daki Losail Pisti'nde yapıldı. MotoGP takviminin ilk gece yarışı olan Katar Grand Prixi'nde zafer geçen senenin şampiyonu Ducati pilotu Avustralyalı Casey Stoner'in oldu.
İkinciliği geçen sene 250cc. kategorisinde şampiyonluğa ulaşan İspanyol Jorge Lorenzo alırken podyumun üçüncü basamağında bir başka İspanyol, Repsol Honda pilotu Dani Pedrosa vardı.

Katar daki Losail yarış pisti geceleyin sanki ışıklarla gündüze çevrilmişti.
Bakınız şu videoya:

Link

MotoGP ilk defa bir gece yarışına sahne olurken sezonun ilk yarışında pilotlar hem motosikletlerinin yarış içindeki durumlarını, hemde rakiplerinin performansını gördüler.
V.Rossi eski günlerine geri dönermi diye hepimiz merak içindeyken, Doktor Rossi yarışı 5.sırada tamamlıyarak yine hayranlarını hayal kırıklıgına ugrattı.
Benim sezon başındaki ŞAMPİYON adaylarımın başında Rossi vardı ve halen daha bu iddamda kararlıyım..
Pedrosa ve Lorenzo nunda sürpiz yapabilceklerini şampiyonlugu zorlayacaklarını düşünüyorum.
Ducati ve Stoner ise geçen sene oldugu gibi uyum içinde gözüktü.
Ducati düzlüklerde tüm rakiplerine fark atıyor.Nedense ben Stoner'ı sevemedim.Sempatik değil,soğuk bir duruşu var.Kazandığı yarışlardan sonra Rossi gibi işi showa dönüştürmüyor.
Çıkıyor podyuma kupasını alıyor.
Ama yinede hızlı ve iyi bir pilot olduğu gerçeğini kabul etmek gerek...
Bu ilk yarış ölçü olamaz...Ben 5. yarıştan sonra daha sağlıklı yorumlar yapabilceğimizi düşünüyorum.

Katar daki yarışların sonuçlarına göz atalım :

MOTOGP Sonuçlar

250cc Sonuçlar

125cc Sonuçlar

FOTOGRAFLAR

Link
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gece süperdi ama havalar sıcak olduğundan dolayımı gece yapıldı bu yarış
Jorge Lorenzo süperdi.... Alkışlıyorum
rossi JAWA ile masaya oturacakmış ee malum yamaha gitmiyo.... Çok gülüyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pedrosa'nın start alması muhteşemdi..Rakiplerinin arasından ok gibi fırladı..
Spikerde gülerek bunu Pedrosa'nın ufak-tefek ve kilosunun çok düşük olmasına bağladı.Haksızda değil hani..
Bravo

Link
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotolar için teşekkürler... Bravo
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lastikler konuştu diyelim.Lorenzo'nun hızından çok Dovizioso ve Toseland'ın performansına şaşırdım.Ayrıca bu ilk gece yarışıydı.Gündüz ile gece yarışının arasında 10 derece sıcaklık farkı var.Bir sonraki yarışta herşey normale döner.Stoner ve Ducati yine hızlı bariz belli oluyor.Rossi'yi hemen gözden çıkarmayın.A.Dovizioso ve J.Toseland'a dikkat.Aynı takımda olmalarına rağmen Lorenzo Michelin,Rossi Bridgestone kullanıyor aralarındaki farkı lastiğe bağlıyorum.Stoner'da Bridgestone Kullanıyor o nasıl 1. oldu derseniz.Ducati'nin hızına Stoner'ın işi iyice öğrendiğine bağlıyorum Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bonsaii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli-ankara-kayseri

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt güzel bi yarıştı pedrosanın çıkışı süperdi çaylaklar hiçte çaylak gibi değildi rossi ve pedrosa bi ara birinci gittiler fakat yerlerini koruyamadılar yine de ilk sıralar kalabalık olduğu için zevkli yarıştı Bravo
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 10.03.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
Lastikler konuştu diyelim.Lorenzo'nun hızından çok Dovizioso ve Toseland'ın performansına şaşırdım.Ayrıca bu ilk gece yarışıydı.Gündüz ile gece yarışının arasında 10 derece sıcaklık farkı var.Bir sonraki yarışta herşey normale döner.Stoner ve Ducati yine hızlı bariz belli oluyor.Rossi'yi hemen gözden çıkarmayın.A.Dovizioso ve J.Toseland'a dikkat.Aynı takımda olmalarına rağmen Lorenzo Michelin,Rossi Bridgestone kullanıyor aralarındaki farkı lastiğe bağlıyorum.Stoner'da Bridgestone Kullanıyor o nasıl 1. oldu derseniz.Ducati'nin hızına Stoner'ın işi iyice öğrendiğine bağlıyorum Bravo

Tamamına katılıyorum ama sadece Gece-Gündüz farkına katılmıyorum..
Çünkü eger konu asvalt sıcaklıgıysa gündüz yapılacak olan bir çok yarışta KATAR daki asvaltdan daha soğuk olanlar olacak..
Gece yarışının performansları olumsuz etkileyecegini hiç sanmıyorum..
Rossi için herkes bunu söylüyor ama Rossi eski Rossi olsa gece değil her türlü mehtapta uçar-kaçar dı..
Ama ROSSİ eskisi gibi değil ..Umarım daha iyi olacaktır.
Şampiyonlugun en büyük adayı halen ROSSI ..Tabiki bu benim fikrim..
2. Aday ise Pedrosa..
Benim dilim STONER demek istemiyor Çok gülüyorum

Link
Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Gece yarışı bilinmeyendi.Stoner 2.çizgiden start alacağı söylendiğinde aslında daha geriden bekliyordum.Beklediğimden iyi derece diye söylemişti.Sebep lastik taktiği.
Bilinmeyenler hep sürpriz getirir.Mesela geçen yıl Suzuki pilotu Vermulen'in yağmurdaki 1.liği gibi.
Bravo
Rossi'yi bende sevmem ama yok sayamayız.Sadece rekabet edecek paket sunulamıyor ona Bravo
Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, harbiden birbirinden güzel görüntüler ve gerçekten beklenen bir sonuç olmuş.
Ben yarışı elimde olmayan nedenlerdeden dolayı izleyemedim.

Akşam yapılan yarışında başka bir güzelligi var.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyaz vizörlerle pilotların yüz ifadelerinide görmüş olduk Gülümsüyorum
Sanki pist biraz karanlık gibiydi...Ne bileyim mesela Şükrü Saraçoğlunda ışıktan gözlerin bulanık görüyor Çok gülüyorum
Yalnız bi eksik vardı şarap patlatmadılar...
titi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre demiş ki:

Yalnız bi eksik vardı şarap patlatmadılar...

senden de kaçmaz boyle seyler yakalamıssın hemen Gülümsüyorum
armyy şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Ne F1'de nede motogp ve diğer yarışlarda saygı çerçevesinde şarap patlatma yok.Pim çek bomba at
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, Ben yanlışmı hatırladım acaba hep patlatıyorlardı Araplar müsade etmedi diye düşündüm...Kurma kolunu çek-bırak tetik düşür
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Hayır
Qatar'ın çok geçmişi yok iyi takip ederim hep öyle oldu.Şarjör tak,çekil
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, peki...Ben Qatar harici demek istemiştim...
Şarjör takıldı 3-5 nöbeti çapraz duruş
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye