Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoGP Katar Yarışı analizi,sonuçlar,fotograflar,yorumlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoGP Katar Yarışı analizi,sonuçlar,fotograflar,yorumlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
armyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, platoon ızler gıbı takıp edıyorum sızı titi ıle Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Qatar ve Bahreyn hariç heryerde şampanya patlatma var Bravo Sağa dön istikamet nöbet yerleri

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

GSXR-PRO, platoon ızler gıbı takıp edıyorum sızı titi ıle

Bir yerde okumuştum titi'nin pi çek bomba at yazısını hoşuma gitti Gülümsüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halla halla Gülümsüyorum

ağıza fısfıs, üfle Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
armyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, fuara gelecekmısın..
titi artık yarıslara gelebılırsın bak patlatmıyorlarmıs Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için paylaşım için teşekküler başkanım elinize saglık Bravo Alkışlıyorum
BAGZEN BIKTIM VE ASLEN YIKILDIM DALDIM DERİNLERE SIGIDAN sgpa kjmr Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

titi artık yarıslara gelebılırsın bak patlatmıyorlarmıs

Komutana sor kesin emir var nöbet yeri terkedemem çaprazı bozamam Gülümsüyorum
Armyy sızma yapma vur emri geldi
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HASKOVO

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sampiyonluk icin 2 adayım var;
1-Casey STONER
2-Dani PEDROSA
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
GSXR-PRO, fuara gelecekmısın..
titi artık yarıslara gelebılırsın bak patlatmıyorlarmıs Gülümsüyorum

Çok istiyordum ama arkadaşlarım cuma'dan çıkıp cumartesi orada olamak istiyorlar.Pazarda dönmek.Ben ise Cumartesi çıkalım,pazar orada olalım diyorum.Oylama ile kaybettim malesef gelemiyorum Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

titi, Rahat,rahat savaş durumunda değiliz istediğin gibi hareket serbest özellikle pim çekip bomba atmak Gülümsüyorum
Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bol şanslar stoner Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, M.ali'm senden bir yorum beklerdim Üzgünüm .Herkes öyle yazarsa ne yazışacağız burada Bravo
Şimdi bir yarış yorumu alalım please
Bak başkan ne demiş
Sonuçlar,analiz,fotoğraflar,yorumlar
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.03.2008 - 06:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
HakanDincer, Gece yarışı bilinmeyendi.

Gece şartlarında yarıştan 1 hafta önce katar da 2 gece test sürüşü yapıldı..
Yarıştan 3 gün öncede yine test sürüşleriyle başladılar,
antreman günü ve sıralama da var tabi..
Kısacası gün ışıgı yerine sadece spotlar vardı..
Pilotlar fazlasıyla aynı şartlarda, aynı pistte antreman yaptılar..
Yani teknik açıdan degil ama psikolojik olarak etkilenen olmuşmudur onu bilemem...
Ama bu kadar profosyonel adamların psikolojiye takılcaklarını hiç düşünmüyorum..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.03.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi yarışta birinci olan Stoner' ın kullandığı lastiği, ikinci olan takım arkadaşı Lorenzo' nun kullandığı motorun aynısını kullanıyor. Dolayısıyla Rossi' nin başarısızlığının sebebi ne lastik ne motosiklet olabilir. Bu başarısızlığın temel sebebi Rossi' nin tercihleri ve psikolojisi. Ducati ve Yamaha' nın makinelerinin performansı dikkate alındığında; bu pistte Rossi' nin ikinciliği fazlaca eleştiri konusu olmazdı. Ancak takım arkadaşı Lorenzo ilk gp yarışında ikinci olurken efsane Rossi' nin yarışı beşinci bitirmesi doğal olarak eleştirilecektir. Ben Rossi' nin Hayden' a kaptırdığı şampiyonluğun Rossi' yi mental olarak çok yaraladığını düşünüyorum. Pistte eski agresif sürüşünden eser yok. Rossi artık kaçıncı olursa olsun yarışı tamamlamanın peşinde. Ancak rakibi artık, kazanamasa da yarışı üst sıralarda bir yerlerde bitirmeyi hedefleyen Hayden değil. Moto gp ye yeni katılan birçok isim var ve bunlar çaylak olarak nitelenseler de, çok iyi birer pilot olmalarının yanısıra başarıya açlar. Diğer yandan Rossi hala geçmekten en çok zevk ve gurur duyulan isim. Ancak kendisiyle mücadele etmek diğer pilotları eskisi kadar tedirgin etmiyor. Bu şartlar altında Rossi o eski agresif sürüş stiline dönmezse, kanımca başarılı olması mümkün değil. Eski sürüş stiliyle bu ortamda bazı yarışları tamamlayamayabilir, sezon sonu şampiyon da olamayabilir, ancak kendisine DOKTOR artık HASTA dedirtmez.

Stoner, Ducati ile Avustralya' nın ikinci Doohan' ı olma yolunda. Kendisinden ve motorundan çok emin. Bu özgüvenin sağladığı soğukkanlılıkla ve sabırla hareket ediyor. Son derece stabil bir sürüş stili var, hiç macera aramıyor, her zaman kendi sürüş çizgisinin üzerinde. Kapı kapatmak gibi defansif kaygılar taşımadığı gibi virajlarda rakiplerini geçmek için risk alarak da bu çizgiyi bozmuyor. Motorunun performansı, arkada olduğu zaman rakiplerinin Stoner' ın nefesini sürekli enselerinde hissetmelerine, önde olduğu zaman ise arkasındakilerden kopmasına olanak tanıyor. O da yarış içerisinde rakiplerinin hatalarından faydalanarak veya uzun düzlüklerde geçişlerini gerçekleştiriyor. Yalnız Stoner tabi ki Ducati' den ibaret değil. Takım arkadaşı Melandri' nin yarışı onbirinci sırada bitirdiğini unutmamak gerekir. Stoner çok iyi bir pilot ve makinesinin kendisine sağladığı imkanları en iyi şekilde değerlendiriyor. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Stoner. Bence Stoner ve Ducati' ye karşı koyabilecek tek kişi de şu anda eski Rossi. Rossi kendisine gelmezse yarışların büyük bölümünü ikinci kim olacak acaba diyerek seyretmemiz çok olası.
oncearocker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker, Michelin'ler süper performans gösterdi benim görüşüm.Tamam Stoner Bridgestone kullanıp 1. oldu
diyorsun.Rossi'de en iyi 2. Bridgestone Kullanıcısı.Michelin iyi ise Stoner nasıl 1. oldu dersen.Paket süperdi Ducati fantastik şekilde hızlı aynı zamanda Stoner'da.(bakınız tecrübeli takım arkadaşı Melandri'nin yarışı nerede bitirdiğine)Stoner'ın motorunda Michelin olsaydı 2.ile arasında çok fark olurdu gibi geliyor.Tabiiki benim görüşüm.
HakanDincer, Tabiki Haklısınız o kadar test yapıldı.O kadar test uygun ayarlar uygun lastik hamurunu seçebilmek için.Ama iyi olan ayar bir gün sonra tutmuyor.Bunların arasında iyi denge kurmak için A'dan feragat edip B'ye ağırlık verebiliyorlar.Daha sezonun ilk yarışıdır.
Tekrar diyorum Rossi'yi sevmem ama 3.seneden beri 1.geldiği yarışlarda 2. olan Yamaha hangi pozisyondaydı diye sorarım.Rossi'yi yok sayamayız
rekabet edebilecek paketle neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz.
Alıntı:

Kısacası gün ışıgı yerine sadece spotlar vardı..

Burada gece gündüz farketmez demek istemişsiniz.
O zaman derlermiki " Gece ile gündüz kadar farklı" Gülümsüyorum
Ben Qatar pistini ezbere biliyorum seyrede seyrede gece yarışını sanki bilmediğim bir pist gibi izledim
Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, paylasım ıcın tesekkurler Bravo
bu sene lorenzoyu takıp etmek gerek bence sampıyonluk adayları arasına gırebılecek bır kabılıyet..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarıs guzeldı ama ben yınede gece olmasını sevmedım belkıde gunduz yapılan yarıslara alıstıgımız ıcındır bılmıyorum.gecen sezona oranla suzıler kotu bence.çaylaklar revansta zaten.eskı pılotlar artık emeklı olmalı.yenıler gelmelı.rossı dahıl.daha ilk yarısta aynı motora sahıp bı çaylagın gerısınde kalmak defalarca dunya sampıyonu olmus bırı ıcın hos olmasa gerek.bu sezon yıne çaylaklar ses getırecek bence.toseland da ıyıydı.ısallah kenanıda goruruz.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye