Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yüreğinin Götürdügü Yere Git...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yüreğinin Götürdügü Yere Git...

Yüreğinin Götürdügü Yere Git...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AYDEMİR
Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 11.03.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Yüreğinin Götürdügü Yere Git... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabah 6:30 da kalktım biraz turluyayım sakin sessiz yollar beni bekliyordur dedim kendi kendime doya doya deşarz olayım geleyim 1 haftalik iş sitresin den kurtulayım mavişim beni bekliyordu çikardim garajdan daha ilk marş da tın dedi hemen bir 5 dak sesini dinledim mavişin

evet yollar boş ve sakin herşey motor sürmeye elverişli

bir müddet gittikten sonra adana ,osmanıye,urfa,adıyaman yol ayrimina geliyorum aslında hiç niyetim yoktu ora gelene kadar şehir dişina cikmak ama yollar , daglar ,ovalar beni çağiriyordu gitmem gerekti gitmeliydim ve yollara biraktim kendimi.kararkıldım rumkaleye kadar gitmeliydim ordan nere olur bilmiyorum dedim kendikendime

bol virajli yollar

ve işte merzifon ovasi karşimda tüm güzelligi ile bahari müjdeliyor yavaş yavaş

bir köykavesinde sicak çay molasi ve kısada olsa sicak bir muabbet

yeniden yollardayım sakin sessiz:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fistik agaçlarinin kokusu insani kendinden geciriyor

yolda bu iki sevimli şey dahada neşelendirdi beni:queen::queen:

ve göründü uzaktan rum kale ve firat

inatci bir hayvan yol vermiyor ama ben daha inatciyim

tekneler müşteri beklıyor sabah erken oldugu için şimdilik müşteri yok bugun pazar nede olsa gelir daha

bu manzara insanı açiktırıyor hemen nevalemi cikariyorum güzel bir kahvalti peynir,zeytin,meyve suyu daha ne ister gönlüm:cat::cat:

[IMG]http://img301.imageshack.us/my.php?image=128ht3.jpg[/IMG]

ve mavişim........:wiinkk::wiinkk:

rumkale hala yıllara meydan okuyur tüm iştişamiyla ben burdayim diyor

yavaş yavaş gitme vakti zaman kısıtli saat 10:00 da işyerini açmaliyim malum tekkeyi bekleyip çorbayı içmeliyim...:P:P:P

geri dönüş yolunda bir kaç foto daha alıyorum

bahari müjdeliyen badem çiçekleri açmiş yavaş yavaş az kaldı bahara

BİR BAŞKA GEZİDE GÖRÜŞMEK ÜZERE GAZİANTEP DEN SELAMLAR Dans Dans

Topik başlıgının tümünün büyük olması forum kurallarınca yasaktır..Edit Sercat46
Başa dön
AYDEMİR Çevrimdışı AYDEMİR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi ve güzel manzaralar Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için ve paylaşım için teşekkürler elinize saglık Alkışlıyorum

BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI Bravo Göz kırpıyorum GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel manzaralar paylasim icin Tessekürler Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık süper manzaralar bizide deşarz ettin teşekkürler..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel doğayla iç içe bir gezi olmuş Bravo
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel gezı olmuş kardeş paylasım ıcın tesekkurler kale de ne guzelmıs defıne mı arasak orda ne yapsak Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYINTAPLI, Paylasım icin tesekkürler keyifli,güvenli sürüsler devamını bekleriz Gülümsüyorum
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmus paylasım ıcın tesekkurler Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kardeş cok hosuma gitti bi haftasonu geliyim benide götür oralara Gülümsüyorum)
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek başına böyle bir işi başarmışsın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum gerçekten helal olsun bölgeyede hayran kaldım emeğine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeğine ve ellerine sağlık kareler için Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kafambozuk_007
Üye
Üye

Nereden: izmir/afyon/manisa

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim ayıp be konurmu böyle foto yapan var yapamayan var canı çeken napsın ama mükemmel manzaralar insan arada kafasını dinlemek için yanlızlığı seçiyo güzel bi gün yaşamışın allah dahada güzel günler nasip etsin her köşesi cennet ülkem
Başa dön
kafambozuk_007 Çevrimdışı kafambozuk_007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 11.03.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gezi olmuş kareler de güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.03.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş kareler.... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal