Tarih: 11.03.2008 - 12:58 Mesaj konusu: Yüreğinin Götürdügü Yere Git...
sabah 6:30 da kalktım biraz turluyayım sakin sessiz yollar beni bekliyordur dedim kendi kendime doya doya deşarz olayım geleyim 1 haftalik iş sitresin den kurtulayım mavişim beni bekliyordu çikardim garajdan daha ilk marş da tın dedi hemen bir 5 dak sesini dinledim mavişin
evet yollar boş ve sakin herşey motor sürmeye elverişli
bir müddet gittikten sonra adana ,osmanıye,urfa,adıyaman yol ayrimina geliyorum aslında hiç niyetim yoktu ora gelene kadar şehir dişina cikmak ama yollar , daglar ,ovalar beni çağiriyordu gitmem gerekti gitmeliydim ve yollara biraktim kendimi.kararkıldım rumkaleye kadar gitmeliydim ordan nere olur bilmiyorum dedim kendikendime
bol virajli yollar
ve işte merzifon ovasi karşimda tüm güzelligi ile bahari müjdeliyor yavaş yavaş
bir köykavesinde sicak çay molasi ve kısada olsa sicak bir muabbet
yeniden yollardayım sakin sessiz:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yolda bu iki sevimli şey dahada neşelendirdi beni:queen::queen:
ve göründü uzaktan rum kale ve firat
inatci bir hayvan yol vermiyor ama ben daha inatciyim
tekneler müşteri beklıyor sabah erken oldugu için şimdilik müşteri yok bugun pazar nede olsa gelir daha
bu manzara insanı açiktırıyor hemen nevalemi cikariyorum güzel bir kahvalti peynir,zeytin,meyve suyu daha ne ister gönlüm:cat::cat:
[IMG]http://img301.imageshack.us/my.php?image=128ht3.jpg[/IMG]
ve mavişim........:wiinkk::wiinkk:
rumkale hala yıllara meydan okuyur tüm iştişamiyla ben burdayim diyor
yavaş yavaş gitme vakti zaman kısıtli saat 10:00 da işyerini açmaliyim malum tekkeyi bekleyip çorbayı içmeliyim...:P:P:P
geri dönüş yolunda bir kaç foto daha alıyorum
bahari müjdeliyen badem çiçekleri açmiş yavaş yavaş az kaldı bahara
BİR BAŞKA GEZİDE GÖRÜŞMEK ÜZERE GAZİANTEP DEN SELAMLAR
Topik başlıgının tümünün büyük olması forum kurallarınca yasaktır..Edit Sercat46
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6551 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 11.03.2008 - 13:09 Mesaj konusu:
resimler için ve paylaşım için teşekkürler elinize saglık _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 11.03.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
ellerine sağlık süper manzaralar bizide deşarz ettin teşekkürler..... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 11.03.2008 - 14:24 Mesaj konusu:
Tek başına böyle bir işi başarmışsın gerçekten helal olsun bölgeyede hayran kaldım emeğine sağlık _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
ayıp be konurmu böyle foto yapan var yapamayan var canı çeken napsın ama mükemmel manzaralar insan arada kafasını dinlemek için yanlızlığı seçiyo güzel bi gün yaşamışın allah dahada güzel günler nasip etsin her köşesi cennet ülkem
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız