Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kötü Günler Geride Kaldı. Alabildim En Sonunda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kötü Günler Geride Kaldı. Alabildim En Sonunda
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 11.03.2008 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun...kazasız belasız günlere...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2008 - 04:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derler ya kız gibi motor diye.işte hakkaten öyle.
allah nazardan saklasın ..
iyi günlerde kullanman dileğiyle

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 11.03.2008 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mustafa hala duruyormu bu makina Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bu yazını okudum seni çok iyi anladım ne durumda oldugunu
aynı durum benim başımdan geçti cbf 250 inan bu saatten sonra sana yetmiycek benim oldugum gibi ve eski den oldugu gibi uf ya o ne motor diye çok ilgi de çekmiyceksin Ağlıyorum yani durumun çok acı kendimden biliyorum cbf i sevmeye çalışıcaksın ama unutma 600 f den pahalıdır parçaları 1300 ytl km saati 450 ytl zincir ve dişlisi 80 ytl hava filitresi 600f in km saatı 410 ytl idi ufffffffff ya sıkılyorum bu motor bu degerleri etmezzzzzzz 130 u da zor görür 10000 km rede eksantirik zinciri ses yapar hele zincir sesi hiç kesilmez ne kadar yaglarsan yagla bozuk yolda ön balatanın oralardan ses yapar 600 f kadar dengeli degildir ruzgardan etkilenir tek iyi oldugu yer yakıtıdır
ne diyelım hayırlı olsun sana bu motor 6100 civarına gelmiş iyi de para vermişsin ama şimdiden pişman olıcaksın
Başa dön
acun0 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 11.03.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin güzel bir seçim
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah 600 f ine en yakın zaman da sahip olursun
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 11.03.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için paylaşım için teşekkürler güzel bir gezi olmua madem böyle birşey yapma şansın vardı daha önce den bi topic açsaydın il grupları ile ayak üstüde olsa tanısma faslı muhabet sohbet olsaydı süper olurdu kanımca neyse artık bi dahaki sefere inş.
BAGZEN BIKTIM VE ASLEN YIKILDIM DALDIM DERİNLERE SIGIDAN sgpa kjmr Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orhanko ne diye eski topici hortlatıyorsun tarihi görmüyormusun. ya arkadaşlar sizde bi bakın tarihine sazan gibi atlamayın yaww
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orhanko, keşke topic tarihine baksaydınız. 2006-05-25 İyi fikir

Kilit.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye