Tarih: 03.03.2008 - 22:24 Mesaj konusu:
birinci ağızdan duyduğum izlenimlere göre güzel gezi olmus ayrıyeten... giriş fotosunun böyle anlamlı bir sözle yapılmasıda iyi olmus hoş olmus tşkler ömer abi _________________ BoZKuRT MD
Fotoğraflara imrenek baktım,bende gelecektim ama yolda olduğum için yetişemedim,inşallah bir daha ki sefere Ahmetimde olursa hep beraber gidelim Ahmet kardeşim sen bir tanesin _________________
k@Ny@ mD te@m
ileri derecede sempatik olan Hüseyin abim demiş ki:
Fotoğraflara imrenek baktım,bende gelecektim ama yolda olduğum için yetişemedim,inşallah bir daha ki sefere Ahmetimde olursa hep beraber gidelim Ahmet kardeşim sen bir tanesin
Abicim çok teşekkür ederim,diğer yorumumda da belirttiğim gibi o senin kendi güzelliğin _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 08.03.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, walla abi okulla uğrasıyorum işte istanbuldayım yaza gelecem ama direkt olmasada organiasyonlara katılanlara katılacam _________________ BoZKuRT MD
Ömer Bozkurt, abi senin topikler hic eskimiyor bi kayyseri daha yapalım motorlarla bu sefer ourmuu _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız