Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoGP Katar Yarışı analizi,sonuçlar,fotograflar,yorumlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoGP Katar Yarışı analizi,sonuçlar,fotograflar,yorumlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GECE yarışlarından bende bir İZLEYİCİ olarak keyif almadım..
Sanırım bir daha denemeyeceklerdir..
O kadar elektrik parasınada yazık degil mi ? Çok gülüyorum

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışı canlı olarak bende izledim güzel bir yarıştı gerçekten son turdaki rossi ve dovizıoso cekısmesı ılgınctı.Lorenzonun da ılk Moto gp yarışı olmasına ragmen performansı ılk 3 un ıcınde yer alıcagını gösterıyordu..

Bana öyle gelıyorkı Rossi artık eskisi gibi sıkmıyor kendini sanki?
tunagr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gece sürüşünün ben pilotlar üzerinde olumsuz bir etkisi olacağını sanmıyorum. korkutucu yada düşündürücü olduğunuda sanmıyorum. Belki gece test sürüşü yapmadan acaba nasıl olacak demişlerdir içlerinden ama psikolojik olarak etkilenecek kadar değildir bu. piste girenleriniz bilirler, girene kadar farklıdır herşey. ancak girdiğinizde sadece pist ve siz varsınız. çizgileri gördükten sonra etrafta ne olduğu sizi pek ilgilendirmez, her virajda en iyi çizgiyi tutturmaya en iyi noktada freni sıkmaya ve en iyi noktada freni bırakmaya adarsınız kendinizi. yolu neyin aydınlattığı pek önemli değildir sizin için. ki yaz sıcağında tulumun içinde terleme derdiniz olmadığı için hava soğuk olmadığı sürece gece sürüşü her zaman daha eğlenceli olacaktır diye düşünüyorum. acaba bizde pisti gecelerimi kapatsak.
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lorenzo yu takip etmek lazım .Rossinin veliahtı olabilir.Aslında beni hayal kırıklığına uğratan isimlerden biri Melandri oldu.Ducati ile daha iyi bir erformans bekliyordum ondan.Toseland da yabana atılacak bir pilot değil yarış esnasında heyecan verici bir yandan çarpma sahnesi vardı.gerçi o alışık bu tür olaylara superbike dan Göz kırpıyorum
VALEO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.03.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
O kadar elektrik parasınada yazık degil mi ? Çok gülüyorum
allahın araplarında para imkan ve değişik fantezile var,neyaparsın..... Dil çıkarıyorum
adamlar avrupa gp yarışlarına kendilerinden pilot olmadığı halde nasıl etkiliyorlar hayret doğrusu...
paranın gücü......

bizde süperbikede yarışan türk pilotumuz var ama canlı yayınlayan bi tv kanalı bile yok...
yaman çelişki........
çok yazık....
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 11.03.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Analiz yapalım derken kaynatmışız kusura bakma Başkanım.Ellerinize sağlık.Ama her yarıştan sonra bu topiğin aynısından isteriz.Bir çok topic açılıyor bu konu ile ilgili verisiz,detaysız onada bir şey düşünseniz
Gülümsüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 11.03.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok eglenceli bir yarıştı.ama rossi dede oldu artık yada bu vergi borçları yüzünden bunalımda olabilir Gülümsüyorum stonerda kazandımı hiç eglence olmuyor yahu.lorenzo biraz daha pişsinde oda rossi kıvamına gelir bence Bravo
momoR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamada
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, gece yarışından zevk almadığınızı söylemişsiniz, çok şaşırdım gerçekten. Ya da espri olsun diye söylediniz bilemiyorum.. Hem yarış olarak, hem de görsellik olarak bence harikaydı. Ya Katar'a özel bir şey olarak kalacak, ya da başka pistlerde de deneyecekler. Çünkü büyük ve olumlu yankılar yaptı...

Stoner'ın kondisyonu yüksekti ama o görkemli moturu yine işi bitirdi. Yoksa Lorenzo pistin en iyi adamıydı. Pedrosa'nın sakatlığı olmasaydı bu yarışı 1. bitirecekti ama olmadı. Yine de güzel bir sonuç elde etti.. Rossi tahmin ettiğim gibi geçildi. Çünkü arkasında gelenlerin hem formu yüksek, hem motoru iyiydi. Bunlar teknolojik ve doğal sonuçlar.. Rossi'nin en hoşuma giden hareketi Lorenzo'ya yol vermesi ve arkasından gelenleri iyi bir şekilde tutması. ilk iki yarışçının açılmasındaki en büyük etken buydu. HADLERİNE düşmese de baya tebrik almıştır... Ayrıca Rossi'nin Lorenzo'yu kollaması gerçekten çok hoşuma gidiyor. Ducati'yi devirmenin başka yolu yok çünkü. Ben sezon başı tahminlerimizde Pedrosa demiştim. Bu da gerçekçi bir tahmin değildi, bu benim kişisel fikrimdi. Ama gerçek öyle değil. Stoner'la Ducati o kadar kuvvetli ki, gerisi yalan oldu. Büyük stratejilerle bu işi bitirmeyi deneyecekler. Bunlardan bir tanesi de iki yamaha pilotunun formda olanının mucadeleyi kovalaması, diğerinin ise arkadan gelenleri tutması. Yamaha bu işi iyi becerdi. Diğer takımlarda bunu denemeli. Yoksa bu işin başka yolu yok, daha yarış koşulmadan Stoner'a şampiyon olacak diyen otoriteler var, gerisini siz düşünün artık.

Kısacası çok ama çok zevkli bir yarıştı. Böyle de devam edeceğine adım gibi eminim. Yalnız tahminlerde bulunmak, gelecek hakkında konuşmak çok zor artık. Dovizoso ve toseland'ı gördünüz. Önlerinde rossi olmasaydı kürsüye bile giderdiler. Bir daha ki yarış 30 martta ispanyan'da.. O hafızalara kazınan Gibernau vs Rossi çekişmesinin olduğu pist. Bravo
Başa dön
tamada Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlar manyak yaaaa Şok oldum
atrium
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle ntv hakkında eleştirilerle başlayayım. Yarışı hiç de uygun olmayan bir saatte verdiler. Sunucu dikkatinizi çekti mi bilmem ama motogp ve pilotlar hakkında en küçük bilgisi olmayan biri izlenimi verdi. Pilotları sürekli karıştırdı, sıralamayı doğru veremedi. Bu kişinin anlatımını ciddiyetsizlik olarak yorumluyorum.
İkinci olarak Stoner muhteşemdi. Ducati ve Stoner demiyorum dikkatinizi çekerim. Geçen yıl açıkcası ben de ducatinin gücüne bağlıyordum ama bu çocuk işi kapmış gerçekten. Melandiri aynı ducatiyi sürmesine rağmen günün hayal kırıklığıydı. En büyük sorunu istikrarsiz olması.
Rossi kötü start sonrası çok iyi toparladı ancak sonraki düşüşün sebebini açıklamak zor gerçekten. Yamaha kötü denilemez. Lorenzo çok iyi performans gösterdi. İlk defa izleyen kim çaylak ayırt edemez doğrusu. Lastiklerin farklı olması etken oldu mu acaba
Bu sene benim şampiyon olmasını istediğim kişi Pedrosa. Muhteşem start benim gibi Pedrosa sevenleri heyecanlandırsa da yarışın sonu çok iyi değildi. Hadi sakatlığına verelim.
Yarışta bütün dikkatimi düzlük performansına verdim. Ducati geçen yıl olduğu gibi rahatça fark yapamadı gibi geldi bana. Hatta uzun düzlük sonunda Pedrosa bir an ducatiyi yakalayıp geçecek gibi oldu. Honda ve yamaha bu yıl düzlükte ducatiden fark yemeyecek gibi geldi. Görüşlerinizi almak isterim.Saygılar
Başa dön
atrium Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye