Allah rahmet eylesin Allah geride kalanlarına sabırlar versin umarım bu tür haberler biter artık _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 12.03.2008 - 12:57 Mesaj konusu:
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN AİLESİNE ÇOOOK SABIRLAR DİLİYORUM _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Kayıt: Mar 07, 2007 Mesajlar: 55 Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ
Tarih: 12.03.2008 - 13:23 Mesaj konusu:
Mekanı cennet olsun ve allah yakınlarınada sabır versin. _________________ Ben bir Haziran Motorcusuyum, Kışın Yuvamda, Yazın Doğada, ovada Deniz Kenarında olurum....
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 12.03.2008 - 13:37 Mesaj konusu:
başımız sağolsun md liler olarak allah ailesine acil şifalar wersin mekanı cennet olsun _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız